aynen bir defa girince kolay kolay çıkılmıyo bnde aynı durumdayım
istekli olmadığın anda gelirse ..ufff ne güzel süpriz olur.. tadından da yanemeezz...geçikince hemen test yap ben de heyecanlanıorum kuzucum ben heralde bu ay çok düşünmicem çocuk olayını bizim tayin meselesi hızlanıo eşya falan toplarım 2-3 haftaya eğer bebiş düşünürsem herkes sıkıntıya düşücek o yüzden çalışma olsa da çok istekli olamıcam bebiş için :)
hayırlısı canım :)Uzulme canim belki belirtisiz gwliyordur senin minnak bu ay gelmemissede uzulmuyoruz canim Rabbim elbet nasip edecektir:)
Allah yardımcınız olsun Allah kımseyı kv veya akrabayla oturtmak zorunda bırakmasın herkese ayrı evler nasıp etsın Rabbım
çok sıkıntılı dimi canım nası dayanıosun :)valla aynı dert bndede var cnm bnde kayın.v birlikteyim
hadi baklım hayırlısı canım.. klomen le de hamiş kalan arkadaşlar oldu..sağlıklı yumurtlama olması için veriyor canım
amin bacım aslında bir mecburiyetimiz yok evimiz var ama eşim çıkmak istemiyo
çok sıkıntılı dimi canım nası dayanıosun :)
Hayırlısı Kaygılım.. Bir aksilik olmadan başlayalım tedaviye.. önce sağlık hepimize sonra bebiş inşaallahgörürsünn inşallah bu karışıklığın arasında bir bebiş çıkar :)
aynen şimdi kv le yaşarsak ev almamız yavaşlar alsak taşınmamız yavaşlar ben kafayı yeri daha neler neler ... ve gel buralara misafirimiz olun canım gitmeden bi tadını çıkaralım buraların birlikte :)Çok haklısın canım aaaa muglayı cook sevıyorum ve cok de merak edıyorum canım :) hım streslı bır donem senı beklıyor guclu olman lazım canım ınsallah lojman olur canım daha rahat edersın ve dedıgın gıbı ev ev ustune olmaz bende rahat edemem ama bır gırdınızmıde oyle hemen cıkamazsınız sankı sız esyaları goturmeden ev ayarlayamıyormusnuz canım
Hadi ya bu durum daha kötü canım insanın sınırlerı bozulur esının ayrı eve cıkmaması ama vardır bundada bır hayır
hakkımızda hayırlısı kuzum şimdi muğladayız samsuna gidicez büyük ihtimal ama henüz kesin değil belirsizlikler var bide şimdi eşimin tüm ailesi samsunda ben biraz daha sıkıntı da olucam gelen giden eksik olmıcak yani okadar karışığım ki nerede oturcaz lojman mı olcak ev mi alcaz ... kayınvalidem de dioki ev alana kadar benle yasarsınız dio da ben pek sıcak bakmıorum sonuçta ev ev üstüne olmaz ben kendi annemin yanında rahat edemioken onla düşünemiorum bile ... yani aynı evde olursak biz çocuk da yapamayız ki
hadi baklım hayırlısı canım.. klomen le de hamiş kalan arkadaşlar oldu..İnşaAllah sende onlardan olursun.. :)
sende yumurtlama haricii sorun var mı peki? kilo gibi,kıllanma, saç dökülmesi.. doktor daha neler neler saydı ..
aynen şimdi kv le yaşarsak ev almamız yavaşlar alsak taşınmamız yavaşlar ben kafayı yeri daha neler neler ... ve gel buralara misafirimiz olun canım gitmeden bi tadını çıkaralım buraların birlikte :)
amaan 8 aydır gelen yok 9. ayda da ben beklemem hııhistekli olmadığın anda gelirse ..ufff ne güzel süpriz olur.. tadından da yanemeezz...
amin bacım aslında bir mecburiyetimiz yok evimiz var ama eşim çıkmak istemiyo
Hayırlısı Kaygılım.. Bir aksilik olmadan başlayalım tedaviye.. önce sağlık hepimize sonra bebiş inşaallah
zaten eşimi de bu konudan ikna etmeye çalışıorum canım özel hayatımız yatak odamız bizeait olanlar bunları başbaşa yaşamaktan bi giriorum sakin sakin tatlı tatlı anlatıorum yoksa başka türlü ikna olmaz gibisorma canım ya özel hayatın zaten yok gibi birşey oluyo yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?