2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

istekli olmadığın anda gelirse ..ufff ne güzel süpriz olur.. tadından da yanemeezz...

sağlıklı yumurtlama olması için veriyor canım
hadi baklım hayırlısı canım.. klomen le de hamiş kalan arkadaşlar oldu.. İnşaAllah sende onlardan olursun.. :)
sende yumurtlama haricii sorun var mı peki? kilo gibi,kıllanma, saç dökülmesi.. doktor daha neler neler saydı ..

aynen şimdi kv le yaşarsak ev almamız yavaşlar alsak taşınmamız yavaşlar ben kafayı yeri daha neler neler ... ve gel buralara misafirimiz olun canım gitmeden bi tadını çıkaralım buraların birlikte :)

her şeyin hayırlısı olsun canım ama zor muğlada sakinken bir anda zaten onların arasında olucaksınız bir de kv le iyice bunalırsın diye düşünüyorum bence biraz mesafeli ayrı olmak her zaman iyidir :))

kilo var birtek cnm

aynen şimdi kv le yaşarsak ev almamız yavaşlar alsak taşınmamız yavaşlar ben kafayı yeri daha neler neler ... ve gel buralara misafirimiz olun canım gitmeden bi tadını çıkaralım buraların birlikte :)

Allah kolaylıgını versın kendılıgınden yoluna gırsın canım hersey senı yormadan
oyyy kuzum benım cok sagol ıs guc bır yere gıdemıyoruzkı

istekli olmadığın anda gelirse ..ufff ne güzel süpriz olur.. tadından da yanemeezz...
amaan 8 aydır gelen yok 9. ayda da ben beklemem hııh yani sürpriz olur gerçekten ama ben baş edemem yaa evimi kendim temizleyip kendim yerleştirmek isterim kimsenin karışmasından hoşlanmam eğer hamiş olsam hamişim die herkes bana karışcak otur biz yaparız die ki sinirden çatlarım ozaman da :)

iyiyim canım ne yapıyım ayıptır söylemesi tadımın karnaval diye karışık yemişi çıkmış ondan atıştırıyorum bu iştah beni mahvedecek engel olmaya çalışıyorum işte en azından vitamini olan bir şey yiyim dedim 32.gün bugün bat bekliyorum sen ne yapıyorsun :)

sorma canım ya özel hayatın zaten yok gibi birşey oluyo yani
zaten eşimi de bu konudan ikna etmeye çalışıorum canım özel hayatımız yatak odamız bizeait olanlar bunları başbaşa yaşamaktan bi giriorum sakin sakin tatlı tatlı anlatıorum yoksa başka türlü ikna olmaz gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…