2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

panik yapma kuzum inşallah herşey yolunda gidecek lütfen üzme sıkma kendini yumoşlarında etkilernir ayy sen bize tecrübe olcan kuzum inşallah klomenle ilgili çekincem var inşallah başarılı olursunda banada umut olursunnn :)

İnsaAllh kaygılımm insaAllah...
Şu ekmek yeme mevzuusunu sen hamis olunca bir daha konuşalım hehe :):) insan müthiş acikiyor....

sinir bozucu gerçekten...sende yarın başka bi doktora git kuzum içinde kalmasın

Kizlarrrr ben geldimm disimin dolgusu anestezi yapilmadan dolduruldu biraz aci cektim ama olsun disci kizda cok sabirliydi Allah razi olsun ondan gunde 2 bardak sut bol yogurt peynir yemeyi unutmayin tamam mi sizleri cok seviyorummm
Oyy tatlim benimmm... Büyük geçmiş olsun , bir daha da olmasın insaAllaaah....
Tamam tatli anneee...bizde sizi çok seviyoruz :):)

inşallah allah emeklerini karşılıksız bırakmasın :) atama için kpss ye yeniden girmen gerekecek mi yoksa mevcut puanlarla formasyon tamamlanır tamamlanmaz atamaya dahil mi olacaksın ? görev mi tabi zevkle becerebilirsem :)

canımmm dur dur bundada mutlaka hayır vardır yarın görünmezse öbürgünde görünmeyebilirdi bi git bakalım :)

Kizlarrrr ben geldimm disimin dolgusu anestezi yapilmadan dolduruldu biraz aci cektim ama olsun disci kizda cok sabirliydi Allah razi olsun ondan gunde 2 bardak sut bol yogurt peynir yemeyi unutmayin tamam mi sizleri cok seviyorummm
Gecmis olsun elifim yogurt peynir yiyorumda sut herzaman icemiyorum hazir sut agzima alamiyorum oyy bizde seni cok seviyoruz

İnsaAllh kaygılımm insaAllah...
Şu ekmek yeme mevzuusunu sen hamis olunca bir daha konuşalım hehe :):) insan müthiş acikiyor....

ben ekmek yesem sadece neyse hamiş olmama gerek yok benim bünye her daim öyle çok iyi anlıyorum şaka bi yana her daim değil çok şükür ama arada öyle krizlerim tutuyor :)

ben ekmek yesem sadece neyse hamiş olmama gerek yok benim bünye her daim öyle çok iyi anlıyorum şaka bi yana her daim değil çok şükür ama arada öyle krizlerim tutuyor :)
Oyy kuşum ya merak etme sen dikkat edersin azcik...bebis alır kiloları sende olması gerekeni alırsın insaAllaaah...:)
O günler pek yakında RABBİMİN İZNIYLE :)

İnşallah işe yararda umut olurum size. İnsan sıkıntı yapiyo bu durumlarda. Yapmayalım diyoruz ama yapıyoruz işte elimizde değil. Bunda da bi hayır vardır belkim...

Kizlar kepekli ekmek cavdar ekmegi doyurucu oluyor 1 dilim yetiyor bana digerinden yesem yarim ekmekle anca doyuyordum hamile oldugumu ogrendikten sonra basladim kepekliekmege bazen cavdar yiyorum tam bugday ekmegide olur

İnşallah işe yararda umut olurum size. İnsan sıkıntı yapiyo bu durumlarda. Yapmayalım diyoruz ama yapıyoruz işte elimizde değil. Bunda da bi hayır vardır belkim...
tabikide kuzum başka bi dr gidersin olmazsa sen stres yapma incir felan ye hem geliştiriyo hemde çatlamasına yardımcı oluyo istersen bir dene

asiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm özledim seni yahu...iyiyim ben sınavlar ve derslerle uğraşıyorum işte...bizim minnak kızımız nasıl
cnmmmmmmmmmmmmmm bende seni özledim tatlım minnak iyi büyüyoır teyzesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…