panik yapma kuzum inşallah herşey yolunda gidecek lütfen üzme sıkma kendini yumoşlarında etkilernir ayy sen bize tecrübe olcan kuzum inşallah klomenle ilgili çekincem var inşallah başarılı olursunda banada umut olursunnn :)Offf sinir oldum ya cumartesi günü için doktorum çağırmıştı. Bugün randevu almak için aradım neymiş doktorum izinliymiş. Yarına verdiler randevuyu. Yumlarıma bakacaktı klomen kullanmıştım. Ya yarın görünmezse çatlayip ćatlamadığı. Bu nasıl bişeydir ya öffff
İnsaAllh kaygılımm insaAllah...ekmek tam tahıllı yiyebilirsin daha sağlıklı doyurucu zaten ondan birer dilim yesen yeter sana diyorumda ben hamiş olsam yapabilir miyim bilmiyorum 12 süper ama istemesende alabiliyorsun sağlıklı olunda vücudun zayıf olduğu için doğumdan sonra yine aynı haline gelecek diye düşünüyorum :) fit anne :)
sinir bozucu gerçekten...sende yarın başka bi doktora git kuzum içinde kalmasınOfff sinir oldum ya cumartesi günü için doktorum çağırmıştı. Bugün randevu almak için aradım neymiş doktorum izinliymiş. Yarına verdiler randevuyu. Yumlarıma bakacaktı klomen kullanmıştım. Ya yarın görünmezse çatlayip ćatlamadığı. Bu nasıl bişeydir ya öffff
Korkma canim yerlesme kanamasidir o stres yapma dr a gittin mikorkuyorum ya
Oyy tatlim benimmm... Büyük geçmiş olsun , bir daha da olmasın insaAllaaah....Kizlarrrr ben geldimm disimin dolgusu anestezi yapilmadan dolduruldu biraz aci cektim ama olsun disci kizda cok sabirliydi Allah razi olsun ondan gunde 2 bardak sut bol yogurt peynir yemeyi unutmayin tamam mi sizleri cok seviyorummm
öyle kuzum uğraşıyorum işte inş karşılığını alırım zaten atansam hemen tüpe gidicem belemek istemiyorum napıyımsenle biz her daim buluşuruz zati sana şubat- mart ve mayıs-haziran arası bi görev yamamayı düşünüyorum
Offf sinir oldum ya cumartesi günü için doktorum çağırmıştı. Bugün randevu almak için aradım neymiş doktorum izinliymiş. Yarına verdiler randevuyu. Yumlarıma bakacaktı klomen kullanmıştım. Ya yarın görünmezse çatlayip ćatlamadığı. Bu nasıl bişeydir ya öffff
Gecmis olsun elifim yogurt peynir yiyorumda sut herzaman icemiyorum hazir sut agzima alamiyorum oyy bizde seni cok seviyoruzKizlarrrr ben geldimm disimin dolgusu anestezi yapilmadan dolduruldu biraz aci cektim ama olsun disci kizda cok sabirliydi Allah razi olsun ondan gunde 2 bardak sut bol yogurt peynir yemeyi unutmayin tamam mi sizleri cok seviyorummm
İnsaAllh kaygılımm insaAllah...
Şu ekmek yeme mevzuusunu sen hamis olunca bir daha konuşalım hehe :):) insan müthiş acikiyor....
Oyy kuşum ya merak etme sen dikkat edersin azcik...bebis alır kiloları sende olması gerekeni alırsın insaAllaaah...:)ben ekmek yesem sadece neysehamiş olmama gerek yok benim bünye her daim öyle çok iyi anlıyorum şaka bi yana her daim değil çok şükür ama arada öyle krizlerim tutuyor :)
Çok sagol Caniimm...benim beyendigim ismide soylim ZUMRA ELIF cok hosuma gitti bu isim
panik yapma kuzum inşallah herşey yolunda gidecek lütfen üzme sıkma kendini yumoşlarında etkilernir ayy sen bize tecrübe olcan kuzum inşallah klomenle ilgili çekincem var inşallah başarılı olursunda banada umut olursunnn :)
Kizlar kepekli ekmek cavdar ekmegi doyurucu oluyor 1 dilim yetiyor bana digerinden yesem yarim ekmekle anca doyuyordum hamile oldugumu ogrendikten sonra basladim kepekliekmege bazen cavdar yiyorum tam bugday ekmegide olurben ekmek yesem sadece neysehamiş olmama gerek yok benim bünye her daim öyle çok iyi anlıyorum şaka bi yana her daim değil çok şükür ama arada öyle krizlerim tutuyor :)
sinir bozucu gerçekten...sende yarın başka bi doktora git kuzum içinde kalmasın
tabikide kuzum başka bi dr gidersin olmazsa sen stres yapma incir felan ye hem geliştiriyo hemde çatlamasına yardımcı oluyo istersen bir deneİnşallah işe yararda umut olurum size. İnsan sıkıntı yapiyo bu durumlarda. Yapmayalım diyoruz ama yapıyoruz işte elimizde değil. Bunda da bi hayır vardır belkim...
cnmmmmmmmmmmmmmm bende seni özledim tatlım minnak iyi büyüyoır teyzesiasiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmözledim seni yahu...iyiyim ben sınavlar ve derslerle uğraşıyorum işte...bizim minnak kızımız nasıl
canımmm dur dur bundada mutlaka hayır vardır yarın görünmezse öbürgünde görünmeyebilirdi bi git bakalım :)
Cok silik cizgi gordum ben yarin tekrarla testi ayy insallah hamissindirKuzlarrrr ne olur bakın bir benmi yanlis görüyorum uyduruyormuyum burda silik çizgi varmi adete 3 gun var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?