2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

mevcut panımla sosyolog olarak son atamada atanma ihtimalim var canım çünkü daha ilk atamada taban 81...benim puan 74...lakin ben yazın öğretmenlik için kpss ye giricem malum öğretmenlik puanı tek yıllardaki sınavlarda alınıyor bide ondan puan alayım bakayım...görev çok basit listeyi ben yokken paylaşır mısın diyecektim çünkü internet bulamayabilirim ha eğer bulursam sorun yok ama öbür türlü sana emanet edeyim dedim listeyi kısa süreliğine tabi sende kabul edersen

Zamanında o kürü uygulamıştım ama olmadı tabi. Olsun hiç belli olmaz kurunu yapmasamda kendini yerim. Belkim işe yarar bellimi olur
tabikide kuzum başka bi dr gidersin olmazsa sen stres yapma incir felan ye hem geliştiriyo hemde çatlamasına yardımcı oluyo istersen bir dene

Sorma mogamim ya bişeye seviniyosun sonra başka bişeye canını sıkıyosun. Kendi doktorumuda çok seviyorum. Bakalım ne diyecek yarın...
sen en sıkıntılı olayı atlattın dimi bunlarda neymiş balım

var gibi canım yaa ama çok dikkatli bakınca gözüküyo belki resimdendir bence koş git kan ver sen hadii inşallah hamişsindir yaa inşallahhh
Ayy ins canimm ya korkuyorum bir yandanda dusuk sonrasi korkular oluştu allahım hayırlısını versin ins

Ayy ins canimm ya korkuyorum bir yandanda dusuk sonrasi korkular oluştu allahım hayırlısını versin ins
korkmaa bence hemde hiç inşallah bu kez sağlıklı bir şekilde gelecek endieşelenirsen olmaz hep inanırım insanın korktuğu şey başına geliyo o yüzden duaa en büyük yardımcın arkadaşım kötü düşüncelerden uzak tut kendini kötü tecrübeler yaşadık Allahım bir daha yaşatmaz inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…