2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

hmm hangisi hayırlısıysa o olsun inşallah atanırsın eşinle iki memur üstüne bebişin gelir o zaman on numara olur :) inşallah bunca emeklerinle karşılığında öğretmenimiz olursun tez tez zamanda :) tabi paylaşırım int olmadığında yardımcı olurum seve seve :)

kısmet nasip ne zamansa ben sizler sayesinde geçmiş tecrübeleri unuttum artık her şeyin güzel olacağına inanıyorum allah izin verirse :)
hepimiz farklı farklı sıkıntılar yasadık yasıyoruzda emin ol şimdi çok rahatsın bi hamıle kaldıktan sonra gör cnm hep korku hep korku

Allah razı olsun inss Yaa saglikli bir sekilde olur hersey ins bakalım yarında bir test yapicam kismet

KIZLARRR AKŞAM ANNEMDE HIŞKIRIK TUTTU AZ ÖNCE İŞ YERİNİN SESSİZLİĞİNDE Bİ HIÇKIRDIM ELEMAN BAKTI DEDİM PARDON HIÇKIRIK TUTTU SU İÇTİM HEMEN REZİL OLDUM YA HEM GÜLÜYORUM HEM UTANIYORUM
amann nie utanıyonda hıhh hıçkırık işteee ahahah

sağol kuzum hem güzel dileklerin için hem liste konusunda yardıma açık olduğun için

sağol kuzum hem güzel dileklerin için hem liste konusunda yardıma açık olduğun için

ne demek :) oyy burası benim bu iş yerinde çalışabilme durabilme kaynağım , üzüntülerimi yok etme kaynağım musmutlu olma kaynağım cümle alem boş bulsun yanlış bulsun ben burda huzurluyum günüm anlam ve önem kazanıyor bir dünya bura benim için :)

Ammaaannn hıçkırık pıçkırık hapşuruk hepsini yapacaz napalım arkadaş insan değilmiyiz gülerlerse Gülsünler peehhh. O gülenlerin hiçmi başına gelmiyo sanki bunlar. Özel insanlarmı ne ki bunlar :)
KIZLARRR AKŞAM ANNEMDE HIÇKIRIK TUTTU AZ ÖNCE İŞ YERİNİN SESSİZLİĞİNDE Bİ HIÇKIRDIM ELEMAN BAKTI DEDİM PARDON HIÇKIRIK TUTTU SU İÇTİM HEMEN REZİL OLDUM YA HEM GÜLÜYORUM HEM UTANIYORUM

sende topik için çok özelsin balım burası bizim ortak paydamız ve ne mutlu biraradayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…