Ammaaannn hıçkırık pıçkırık hapşuruk hepsini yapacaz napalım arkadaş insan değilmiyiz gülerlerse Gülsünler peehhh. O gülenlerin hiçmi başına gelmiyo sanki bunlar. Özel insanlarmı ne ki bunlar :)
Kuzlarrrr ne olur bakın bir benmi yanlis görüyorum uyduruyormuyum burda silik çizgi varmi adete 3 gun var
sende topik için çok özelsin balım burası bizim ortak paydamız ve ne mutlu biraradayız
yok yok utandım ama ne yapıyım hiç kafama takamam öyle şeyleri isteyerek olmuyor yazaten gülmedi şok oldu boğuluyorum sandı sanırım
Allah iyliğini versin emi :) benim kırmızılar erken gelecek gibi duruyo minnoş gögüslerim inmek nedir bilmio kasıklar tavan yapmış durumda bakalım hangimiz erken başlıycak klomene :)
Ahhh yavruumm kıyamam. Korkuttun demekki adamı :) alemsin valla kaygılım yaaa. Hastayım sana :)
banada dr hiçç amaa hiç adet olcak durumum olmadığından söktürücü vermişti tabikisi içmiommaaadur bakalım aynı belirtiler belki gelmezler :) benimde hiç bir belirti yok yine 40 güne sarkarsa işimiz var ama 40 güne sarksaydı doktora gittiğimde yum çatlamamış olurdu beklemedeyim paradokslar ayıydı bu ay resmen :)
Evet var canim...ne zaman çıkti hemen mi :)Kuzlarrrr ne olur bakın bir benmi yanlis görüyorum uyduruyormuyum burda silik çizgi varmi adete 3 gun var
Dun oglen esim koluma dokununca anladim nerene tutsam elimde kaliyon bu kol dirsekten tak cikarli mi diye kafa bulmaya başladı bile pis atesimin yusek olmasindan yana icimin rahat olmasi en azindan yumurtlamam olmus bi ara adet de olurum seklinde kasık cok hafif batma oluyo arada sabahlari midem bulaniyor ama üşüttüm galiba benim hamile kalinca aksamlari bulaniyo tersinehadi ya sıcağı sıcağına anlamadın şimdi anlaşılıyor zaman geçinceateş son gün düşenler var o yüzden bir umut mu bilemiyorum başka belirti var mı vücudunda ? benimde son 5 bende tık yok arada kasık çok hafif oluyor ama tamamen normal zamandaki gibi :)
aaa gercekten mi çooook sevindmmmvar nilgünuk abla hamiş 3. bebişş geliyorrr :) sen nasılsın ?
Sende ben gibi sokup parcalamissin emin olmak icin :) ikinci cizgi var ama iki gün sonra tekrarla emi :))Kuzlarrrr ne olur bakın bir benmi yanlis görüyorum uyduruyormuyum burda silik çizgi varmi adete 3 gun var
banada dr hiçç amaa hiç adet olcak durumum olmadığından söktürücü vermişti tabikisi içmiomminat ettim bekliycem ama başka bi anlam veremiom gögüs ve kasıklarıma kaygılım napim :) sarkmaz sarkmaz olursun sende hem nie olcan belki hamişsin bellimi olur kızzzz
anammm kız hamileymissin canım tebrik ederim darısı bizim başımıza inşallh allah sağ salim kucağına almayı nasip etsinEki Görüntüle 1332055 kızlarrr uzun bir aradan sonra güzel haberlerle geldimm :) fotoya bi bakınnn tabi tek güzel haberim bu değil hep istediğim dükkanımı açtım nihayet onunla uğraşıyordum bunca zaman :) ee ne diyorsunuz test sonucuma ?
Vay be hatuna bak her hareketi ayri ses getiriyo :)Ya ofiss çok sessiz bi anda duvalarda yankılandı sanki
Dun oglen esim koluma dokununca anladim nerene tutsam elimde kaliyon bu kol dirsekten tak cikarli mi diye kafa bulmaya başladı bile pis atesimin yusek olmasindan yana icimin rahat olmasi en azindan yumurtlamam olmus bi ara adet de olurum seklinde kasık cok hafif batma oluyo arada sabahlari midem bulaniyor ama üşüttüm galiba benim hamile kalinca aksamlari bulaniyo tersine
yaaa öle dedi aynen senin adet olman bayağı zaman alır yumurta yok dedi normalde 20 21 inde olmam lazımdı ama yok dedi ama ben olucam gibi hissediyorum bugun yarınniye adet olacak durumun yokmuş ? normalde ne zaman olman gerek ? adet belirtileriyle aynı olabiliyor ya o yüzden ihtimal var neden olmasın bana gelince sanmıyorum ama ihtimal var tabiki :)
Vay be hatuna bak her hareketi ayri ses getiriyo :)
Ben bu aydan pek umitli degilim de bakalım hergun bi hamiş cikiyo duygulaniyom kiiizeşine bak nerenden tutsa elinde mi kalıyormuşama hepsinin belirtisi aynı olmuyor ki azcık kaldı heyecanlıym sendeki bu duruma bakalım hayırlısı :)
yaaa öle dedi aynen senin adet olman bayağı zaman alır yumurta yok dedi normalde 20 21 inde olmam lazımdı ama yok dedi ama ben olucam gibi hissediyorum bugun yarın
sen sonucta yumoşu yakaladın bence umudun olmalı olmaması için sebep yokki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?