2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

yok yok utandım ama ne yapıyım hiç kafama takamam öyle şeyleri isteyerek olmuyor ya zaten gülmedi şok oldu boğuluyorum sandı sanırım

[QUOTEberenay06, post: 38259067, member: 582884"]Allah razı olsun inss Yaa saglikli bir sekilde olur hersey ins bakalım yarında bir test yapicam kismet[/QUOTE]

Daha once düşük mu yaptın cnm

Allah iyliğini versin emi :) benim kırmızılar erken gelecek gibi duruyo minnoş gögüslerim inmek nedir bilmio kasıklar tavan yapmış durumda bakalım hangimiz erken başlıycak klomene :)

aaa dur bakalım aynı belirtiler belki gelmezler :) benimde hiç bir belirti yok yine 40 güne sarkarsa işimiz var ama 40 güne sarksaydı doktora gittiğimde yum çatlamamış olurdu beklemedeyim paradokslar ayıydı bu ay resmen :)

Ahhh yavruumm kıyamam. Korkuttun demekki adamı :) alemsin valla kaygılım yaaa. Hastayım sana :)

korktuysa pardon dedik ne yapayım hıçkırığı geri alamam ya hasta olma bana bir yeğen ver hatun yarın güzel haberler gelsin bugün yine iki hamiş haberi aldım mutluyum :)

banada dr hiçç amaa hiç adet olcak durumum olmadığından söktürücü vermişti tabikisi içmiomm inat ettim bekliycem ama başka bi anlam veremiom gögüs ve kasıklarıma kaygılım napim :) sarkmaz sarkmaz olursun sende hem nie olcan belki hamişsin bellimi olur kızzzz

Dun oglen esim koluma dokununca anladim nerene tutsam elimde kaliyon bu kol dirsekten tak cikarli mi diye kafa bulmaya başladı bile pis atesimin yusek olmasindan yana icimin rahat olmasi en azindan yumurtlamam olmus bi ara adet de olurum seklinde kasık cok hafif batma oluyo arada sabahlari midem bulaniyor ama üşüttüm galiba benim hamile kalinca aksamlari bulaniyo tersine

niye adet olacak durumun yokmuş ? normalde ne zaman olman gerek ? adet belirtileriyle aynı olabiliyor ya o yüzden ihtimal var neden olmasın bana gelince sanmıyorum ama ihtimal var tabiki :)

anammm kız hamileymissin canım tebrik ederim darısı bizim başımıza inşallh allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin

eşine bak nerenden tutsa elinde mi kalıyormuş ama hepsinin belirtisi aynı olmuyor ki azcık kaldı heyecanlıym sendeki bu duruma bakalım hayırlısı :)

niye adet olacak durumun yokmuş ? normalde ne zaman olman gerek ? adet belirtileriyle aynı olabiliyor ya o yüzden ihtimal var neden olmasın bana gelince sanmıyorum ama ihtimal var tabiki :)
yaaa öle dedi aynen senin adet olman bayağı zaman alır yumurta yok dedi normalde 20 21 inde olmam lazımdı ama yok dedi ama ben olucam gibi hissediyorum bugun yarın
sen sonucta yumoşu yakaladın bence umudun olmalı olmaması için sebep yokki :)

yumoş ne zaman oldu bi fikrim yok enfeksiyon ilaçlar derken geldi geçti kısmet ssen öyleyse 20 sini bekle olmadıtest yapar söktürücü alırsın :) o zamandan sonra söktürücü bebiş varsa etki etmez sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…