2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

mayıs ayında düşük yaptım ozamanlar bukadar üzüntü duymuyordum ama bugünlerde eğer olsaydı doğumma çok az zaman kalmış olacaktı ocak sonu şubat başışimdi hem istiyorum hem istemiyorum..düşükten sonra çalışmaya başladım 4 aydır çalışıyorum

merhaba geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın 4 aydır bebiş çalışması mı yapıyorsun hem istiyorum hem istemiyorum derken neden istemiyorsun ? bende bazen düşünüyorum kimyasal olmasaydı 6 aylık olacaktım belkide diye ama kısmet

TEŞEKKÜR EERİM AMİN RABBİM KİMSEYE YAŞATMASIN DÜŞÜKTEN SONRA BEBEK ÇALIŞMASI YAPMADIM İŞE BAŞLADIM ONU DEDİM..KİMYASAL NASIL OLUYORSANADA GEÇMİŞ OLSUN

Sende ben gibi sokup parcalamissin emin olmak icin :) ikinci cizgi var ama iki gün sonra tekrarla emi :))
Evett her yerini inceledim Yaa 2. Testte çıkmadı birde 14 Aralık'ta yapicam bat tarihine kadar hasta olmazsam eğer ins mucize olur

Evet canim su tutmustu haziranda dogum yapmisti havalatda sicakti etkiliyormus cunku.gercekten saglikli olsunlar biz 2.plandayiz.

Evet simariyorum canim simartiyorlar kayinbabam hergun soruyor kizim bise istiyormusun diye yok deyince niye istemiyor diyormus kv ye hergunmu aserecegim saniyor ne hormon testi yaptiracaksin degilmi insallah guzel haberlerini bekliyoruz
ohhh ne güzel inşallah hep böyle güzel gitsin canım:) dr gittim her sey yolunda şükür yumurtalarımda var :) gün asırı çalışma yapın dedi bakalım bu ayda ov testı yapmıycam gün asırı çalışcam

gittim tatlım dün gittim.Değerim 337 den 777 ye çıkmış.Herşey yolunda dedi dr.Pzt kese için gidicem.Önlem amaçlı progestan vardı sadece.Asprin vermicem gerek yok dedi.Pzt tekrar sorucam emin misin asprin konusunda diye.Sanırım bir çocuğum olduğu için gerek görmüyor.İnşallah sonuna kadar sorunsuz devam ederiz.
cemrem nasılsın canım? bebiş için gittin mi dr takıp edemedm

vizeleri hallettim gibi daha açıklanmadı ama geçtim sanırım...annesini üzmüyor cimcime maaşallah ona
çalışkan mogamim maşallah benim eşimin vizeleri hiç iyi gitmiyor özelde okutuyoz bi de off of o kadar ayrı kalmayı saymıyorum bi de

İnşallah canım sorunsuz gececek emın ol Allahım bi daha bize böyle acılar yaşatmayacak :) cok sevındım dua et bizler içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…