Ben bu aydan pek umitli degilim de bakalım hergun bi hamiş cikiyo duygulaniyom kiiiz
Kuzlarrrr ne olur bakın bir benmi yanlis görüyorum uyduruyormuyum burda silik çizgi varmi adete 3 gun var
Evet orda silik bisey varrrKuzlarrrr ne olur bakın bir benmi yanlis görüyorum uyduruyormuyum burda silik çizgi varmi adete 3 gun var
mayıs ayında düşük yaptım ozamanlar bukadar üzüntü duymuyordum ama bugünlerde eğer olsaydı doğumma çok az zaman kalmış olacaktı ocak sonu şubat başışimdi hem istiyorum hem istemiyorum..düşükten sonra çalışmaya başladım 4 aydır çalışıyorum
Yaptım canım beklediğim gibi negatif cikti teste hic guvenmemistim cok okumuştum yanıltıyor diye 14 aralığa kadar beklicem bakalım kismetinşallah değildir yanıltsın istemem o yüzden dedim bugün yapsan olmaz mı :)
Maalesef 2. Testte çıkmadı beklicem genede artık kismetEvet var canim...ne zaman çıkti hemen mi :)
merhaba geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın4 aydır bebiş çalışması mı yapıyorsun hem istiyorum hem istemiyorum derken neden istemiyorsun ? bende bazen düşünüyorum kimyasal olmasaydı 6 aylık olacaktım belkide diye ama kısmet
Aynı testle yaptım canım 2.nde negatif cikti 14 Aralık bât tarihim bekleyim bakalım ne olucakBence silik çizgi var bekleme eczanenin test al birde onunla bak rahatla bence hayırlısı olsun iinş
merhaba geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın4 aydır bebiş çalışması mı yapıyorsun hem istiyorum hem istemiyorum derken neden istemiyorsun ? bende bazen düşünüyorum kimyasal olmasaydı 6 aylık olacaktım belkide diye ama kısmet[/Q
TEŞEKKÜR EERİM AMİN RABBİM KİMSEYE YAŞATMASIN DÜŞÜKTEN SONRA BEBEK ÇALIŞMASI YAPMADIM İŞE BAŞLADIM ONU DEDİM..KİMYASAL NASIL OLUYORmerhaba geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın4 aydır bebiş çalışması mı yapıyorsun hem istiyorum hem istemiyorum derken neden istemiyorsun ? bende bazen düşünüyorum kimyasal olmasaydı 6 aylık olacaktım belkide diye ama kısmet
Canım 2. Testte çıkmadı Beklemedeyim 14 aralığa kadar puff bu testler mahvedecek beni yacanım bence var ikici çizgi,hayırlı olsunnnnn.Bir kan tahlili yaptır hemen.
Evett her yerini inceledim Yaa 2. Testte çıkmadı birde 14 Aralık'ta yapicam bat tarihine kadar hasta olmazsam eğer ins mucize olurSende ben gibi sokup parcalamissin emin olmak icin :) ikinci cizgi var ama iki gün sonra tekrarla emi :))
Evet canim su tutmustu haziranda dogum yapmisti havalatda sicakti etkiliyormus cunku.gercekten saglikli olsunlar biz 2.plandayiz.Uuuu gözüm korktu 30 da cokus... Su tutuyor bazılarının vücudu belki öyleydi 20 si hemen gittiğine göre maaşAllah... Ben korkuyorum o kadar almaktan...ama yine de Rabbim ne verirse razıyız ne yapalım...melekler sağlıklı gelsinler dünyaya inşaAllah...:)
Canım 2. Testte çıkmadı Beklemedeyim 14 aralığa kadar puff bu testler mahvedecek beni ya
Hayırlısı canım nedeyim allahım saglikli evlatlar nasip etsin ins beklicem dediğin gibi kırmızılar gelene kadarhmmm olsun canım en azından hastalanmadın henüz .Kırmızıları görene kadar umutlar devam.Olmazsa sonraki aya devreder
cemrem nasılsın canım? bebiş için gittin mi dr takıp edemedmhmmm olsun canım en azından hastalanmadın henüz .Kırmızıları görene kadar umutlar devam.Olmazsa sonraki aya devreder
ohhh ne güzel inşallah hep böyle güzel gitsin canım:) dr gittim her sey yolunda şükür yumurtalarımda var :) gün asırı çalışma yapın dedi bakalım bu ayda ov testı yapmıycam gün asırı çalışcamEvet simariyorum canim simartiyorlar kayinbabam hergun soruyor kizim bise istiyormusun diye yok deyince niye istemiyor diyormus kv ye hergunmu aserecegim saniyor ne hormon testi yaptiracaksin degilmi insallah guzel haberlerini bekliyoruz
cemrem nasılsın canım? bebiş için gittin mi dr takıp edemedm
çalışkan mogamim maşallah benim eşimin vizeleri hiç iyi gitmiyor özelde okutuyoz bi de off ofvizeleri hallettim gibi daha açıklanmadı ama geçtim sanırım...annesini üzmüyor cimcime maaşallah ona
İnşallah canım sorunsuz gececek emın ol Allahım bi daha bize böyle acılar yaşatmayacak :) cok sevındım dua et bizler içindegittim tatlım dün gittim.Değerim 337 den 777 ye çıkmış.Herşey yolunda dedi dr.Pzt kese için gidicem.Önlem amaçlı progestan vardı sadece.Asprin vermicem gerek yok dedi.Pzt tekrar sorucam emin misin asprin konusunda diye.Sanırım bir çocuğum olduğu için gerek görmüyor.İnşallah sonuna kadar sorunsuz devam ederiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?