- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
hımmm görünüyor besbelli inş hayırlı olur :)Bisey varmi
blummm ne yapıyorsun fıstıkİnşallah canım sorunsuz gececek emın ol Allahım bi daha bize böyle acılar yaşatmayacak :) cok sevındım dua et bizler içinde
İnşallah canım sorunsuz gececek emın ol Allahım bi daha bize böyle acılar yaşatmayacak :) cok sevındım dua et bizler içinde
Insallah olur canim :) ne zamandan beri istiyorsun ilk mi olacakEvett her yerini inceledim Yaa 2. Testte çıkmadı birde 14 Aralık'ta yapicam bat tarihine kadar hasta olmazsam eğer ins mucize olur
Sılık cızgıcık var canım hadı hayırlısı yarın bıda tekrarla ınsallahBisey varmi
iyiyim fındık sen napıyosun :) dr dan geldım her sey yolunda şükür keyfım yerınde :):):)blummm ne yapıyorsun fıstık
var canım cizgi kan ver yrn :)Bisey varmi
asım yolu yarılamıssın Allahın izniyle ne güzel nasıl oldu göbüşün foto paylasssanacnmmmmmmmmmmmmmm bende seni özledim tatlım minnak iyi büyüyoır teyzesi
İnş canım ya biraz sitresli geçti ama sonucu güzel olur inşoooo bacım hadi bi güzel haberde senden gelsin inş...nasıl geçti sürecin
cnm evt yolu yarıladım hiç sorma göbeğimi aldı başını gidiyo zaten göbekli biriydim simdi dahada şiştiasım yolu yarılamıssın Allahın izniyle ne güzel nasıl oldu göbüşün foto paylasssana
Hadi bakalım canım bi gün geçti inşallah hiç gelmez kırmızılarselam güzel hatunlar ne var ne yok elisa regl oldumu ?
benım BAT günüm ama gelen giden yok ve olacagına dair belirtide yok sanırım bugünü atlattım
iyi canım cok almamıssın merkla beklıyorum canımcm kızçenide öpüyorum :)cnm evt yolu yarıladım hiç sorma göbeğimi aldı başını gidiyo zaten göbekli biriydim simdi dahada şişti
yarın çekerim foto atarım ipad eşimde ..7 kilo almışım valla
bizde seni öpüyoruz kızımla :)iyi canım cok almamıssın merkla beklıyorum canımcm kızçenide öpüyorum :)
insallah senden guzel haber gelir yaa canim gelmesin kirmizilar elis sabah regli olmus insallah guzel haberler senden gelirselam güzel hatunlar ne var ne yok elisa regl oldumu ?
benım BAT günüm ama gelen giden yok ve olacagına dair belirtide yok sanırım bugünü atlattım
inşallah eşinde verir dersleri kuzum elbet bitecek bu okul durumuçalışkan mogamim maşallah benim eşimin vizeleri hiç iyi gitmiyor özelde okutuyoz bi de off ofo kadar ayrı kalmayı saymıyorum bi de
tamam canım hayırlısı olsunselamun aleykum kızlarrr bayadır giremiyorum nasılsınız :)
Mogami canım giremediğim için yazamadım yeni bat 9 ocak
Sağol tatlımtamam canım hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?