2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Amin canim insallah yumurtalarin spermciklerle bulusup dollenecekler gunasiri en iyisi

iyi aksamlar kizlargecmisi okuyamadi. telden giriyorum esim drgifmeyecek ama ben izindeyken hormon tahlillerino halletmek istiyorum iyi bir dr dan randevu aldim cumartesi 9 da randevum var
hayırlısı olsun tatlım benim de bugün randevum vardı ama gidemedim inşallah herşey normaldir

Adete 6 gün kala dehşet şekilde çikolatalı pasta krizine girdim bacılar yok mu destek çıkacak eşime mi aldırsam napsam
eşine aldır canım mutlaka bence nasıl geçicek yoksa sen söyleyince bile canım çekti
Ben evdeki bütün çikolataları bitirdim iyi ki evde varmış

eşine aldır canım mutlaka bence nasıl geçicek yoksa sen söyleyince bile canım çekti
Ben evdeki bütün çikolataları bitirdim iyi ki evde varmış
ay yok bana böyle ıslak kek türü böyle belki vişneli bi pasta yada kek lazım ayyyyyyyyy çıldıriciiiiiiiiiiiim

insallah senden guzel haber gelir yaa canim gelmesin kirmizilar elis sabah regli olmus insallah guzel haberler senden gelir
hmm anladım dmek elisa dan guzel haber alamadık hayırlısı inş. hakkımızda... bakalım bende durumlar ne olacak merakla bekliyorum evde testim var yapmamak için zor duruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…