inşallaaaahh yaa hadi bakalım heyecanla bekliyoruzzKIZLAAAAR...YARINsekerpancari NIN HABERİ SONRAKİ GÜNDE ABCDEFCD NİN GÜZEL HABERLERİNİ ALICAZ TOPİKÇEK HAZIR MIYIIIIIIZ
Amin canim insallah yumurtalarin spermciklerle bulusup dollenecekler gunasiri en iyisiohhh ne güzel inşallah hep böyle güzel gitsin canım:) dr gittim her sey yolunda şükür yumurtalarımda var :) gün asırı çalışma yapın dedi bakalım bu ayda ov testı yapmıycam gün asırı çalışcam
hayırlısı olsun tatlım benim de bugün randevum vardı ama gidemedim inşallah herşey normaldiriyi aksamlar kizlargecmisi okuyamadi. telden giriyorum esim drgifmeyecek ama ben izindeyken hormon tahlillerino halletmek istiyorum iyi bir dr dan randevu aldim cumartesi 9 da randevum var
eşine aldır canım mutlaka bence nasıl geçicek yoksaAdete 6 gün kala dehşet şekilde çikolatalı pasta krizine girdim bacılar yok mu destek çıkacak eşime mi aldırsam napsam
tamam canım hayırlısı diyoruz üzülmüyoruzmogamicin benim bata 30 ocak yazarmisin :)
Evet ya bende merak ediyorum inş hamişlerdirKIZLAAAAR...YARINsekerpancari NIN HABERİ SONRAKİ GÜNDE ABCDEFCD NİN GÜZEL HABERLERİNİ ALICAZ TOPİKÇEK HAZIR MIYIIIIIIZ
KIZLAAAAR...YARINsekerpancari NIN HABERİ SONRAKİ GÜNDE ABCDEFCD NİN GÜZEL HABERLERİNİ ALICAZ TOPİKÇEK HAZIR MIYIIIIIIZ
Evet haziriz insallah guzel haberler alacagizKIZLAAAAR...YARINsekerpancari NIN HABERİ SONRAKİ GÜNDE ABCDEFCD NİN GÜZEL HABERLERİNİ ALICAZ TOPİKÇEK HAZIR MIYIIIIIIZ
ay yok bana böyle ıslak kek türü böyle belki vişneli bi pasta yada kek lazım ayyyyyyyyy çıldıriciiiiiiiiiiiimeşine aldır canım mutlaka bence nasıl geçicek yoksasen söyleyince bile canım çekti
Ben evdeki bütün çikolataları bitirdim iyi ki evde varmış
inş. canım bakalım bekliyorum bende heyecanla :)Hadi bakalım canım bi gün geçti inşallah hiç gelmez kırmızılar
inş balım yaa pancarımda tek vardı adcdefcd de 2 tane...inş sıkı sıkı tutunmuşlardırEvet ya bende merak ediyorum inş hamişlerdir
hmm anladım dmek elisa dan guzel haber alamadıkinsallah senden guzel haber gelir yaa canim gelmesin kirmizilar elis sabah regli olmus insallah guzel haberler senden gelir
heeyyy kendine hakim ol bacımmmay yok bana böyle ıslak kek türü böyle belki vişneli bi pasta yada kek lazım ayyyyyyyyy çıldıriciiiiiiiiiiiim
Ayy hadi insallah kirmizilar gelmezde bebis gelirinş. canım bakalım bekliyorum bende heyecanla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?