inş. cnm bakalım hamişşin duası kabul olur dua ettt :):)Ayy hadi insallah kirmizilar gelmezde bebis gelir
bakalım inşallah canım dr ümitli konuştu inşallah cok beklemem :)Amin canim insallah yumurtalarin spermciklerle bulusup dollenecekler gunasiri en iyisi
Allahım inşallah 2 sınden de güzel haberler alırız :):):) cok heyecanlıKIZLAAAAR...YARIN @sekerpancari NIN HABERİ SONRAKİ GÜNDE @ABCDEFCD NİN GÜZEL HABERLERİNİ ALICAZ TOPİKÇEK HAZIR MIYIIIIIIZ
Hayirlisi olsun tatlım icimiz rahatlar en azındaniyi aksamlar kizlargecmisi okuyamadi. telden giriyorum esim drgifmeyecek ama ben izindeyken hormon tahlillerino halletmek istiyorum iyi bir dr dan randevu aldim cumartesi 9 da randevum var
Manti
Amaniiinn bende haziranda yapacagim nasipse :):)Evet canim su tutmustu haziranda dogum yapmisti havalatda sicakti etkiliyormus cunku.gercekten saglikli olsunlar biz 2.plandayiz.
Evet malesef canim her yer sisiyor.ama dogumdan sonra hepsi gidiyor korkulucak bse yok.emzirirkende kilo veriyosun.Amaniiinn bende haziranda yapacagim nasipse :):)
Bakalim hayırlısı olsun kuzum....peki su tutunca vücut nasil görünüyor...her yer mi şişiyor tatlim? Meraktan soruyorum...
Oyy yesinker o göbeği...hehe gider onlar doğumdan sonra insaAllaaah:) şimdilik göbekte melek var ondan oylecnm evt yolu yarıladım hiç sorma göbeğimi aldı başını gidiyo zaten göbekli biriydim simdi dahada şişti
yarın çekerim foto atarım ipad eşimde ..7 kilo almışım valla
Allahimm merakla beklediğim haberler bunlar... Hiç hazır olmaz miyiiz. ..insaAllaah güzel haberler verecek yarın şekerpancarimm...ertesi gün de abcdefcd güzel haber versin ya Rabbimm... ucacagiz inşaAllah hep beraber...:)KIZLAAAAR...YARIN @sekerpancari NIN HABERİ SONRAKİ GÜNDE @ABCDEFCD NİN GÜZEL HABERLERİNİ ALICAZ TOPİKÇEK HAZIR MIYIIIIIIZ
hayırlısı olsun tatlım benim de bugün randevum vardı ama gidemedim inşallah herşey normaldir
tamam canım hayırlısı diyoruz üzülmüyoruz
yaaaaaaaa ama şimdi benimde canım çektiMantibende manti istiyorum
Evet onu biliyorum canim...hayirlisi bakalim ne olacak... :) merakla bekliyoruz :)Evet malesef canim her yer sisiyor.ama dogumdan sonra hepsi gidiyor korkulucak bse yok.emzirirkende kilo veriyosun.
Siz var ya dayakliksiniz...bir kere o çikolatali pastadan yemem lazım...kremali...vişneli ıslak aman Allahim çikolata parçalı....sonrada mantı yemem lazım..ağzının suyu aktı Yawwwyaaaaaaaa ama şimdi benimde canım çektihamile kalmadan aşermeye başladık Allah sonumuzu hayır etsin
Hayirlisi olsun tatlım icimiz rahatlar en azından
Siz var ya dayakliksiniz...bir kere o çikolatali pastadan yemem lazım...kremali...vişneli ıslak aman Allahim çikolata parçalı....sonrada mantı yemem lazım..ağzının suyu aktı Yawww
Git canim için rahatlasin...tavsiyem bahsetme Kimseye sonra böyle canin sıkılır...en yakınin dahi olsa soyleme tatlim:)aynen tatlım ıcım rahatlasın dıye gıdecegım dun halamla beraerdır 6 aydır bebek olmadıysa sorun var demektır dedı benım canımı sıktı dr gıtmeyı gecıktırme dedı bende gıdım barı soranlara bırseyım yok zamanını beklıyoruz derım ınsalllah :)
içeri de kalan şeyler temizleniyordur canım endişelenmeKızlar bana yardımcı olun lütfen.3 gün önce adetim bitti tamamen ama bugün lekelenmelirim oluyo neden olur acaba bilgisi olan varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?