2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Hahaha yerim fıstık yerimmmm....yok o beni kesmeyecek...ben sabrederim sen hiç merak etme...ama fatura kocamaw ağır gelecek Haha azcik tadını çıkarayim şu durumun :):):)

Oy yerim yaa paylaş sen ne istersen... Mantı vardı evde...yarın başladım ben onu kuzumm benim:):)

valla bende eşime hemen mantı al eve öyle gel dedim burada herkes bi kıvılcım bekliyomuş adeta yemek için topikçekk şişmanlıcazzz

iyi bari içim rahatladı seni müşkül durumda bıraksam rahat edemezdim ama sende eşine yap büütüüüüüün hamilelik cazını oohh sefan olsun bende aldırdım eşime browniyi şimdi deli gibi bekliyorum kapıları tırmalıcam yaaa

Ohhh iyi yaptın için rahat etsin...ben sabırlı aseren hamilelerdenim hehe :):)
Gelince bir kerede ye brownbrowniniiii ohhh

valla bende eşime hemen mantı al eve öyle gel dedim burada herkes bi kıvılcım bekliyomuş adeta yemek için topikçekk şişmanlıcazzz
canımıza değsin fıstık...ben eşim kapıdan girer girmez atladım aldım browniyi ve yedim büyük bi zevkle sende sarımsaklı yoğurtla ohhh mis gibi yap ye mantını

Git canim için rahatlasin...tavsiyem bahsetme Kimseye sonra böyle canin sıkılır...en yakınin dahi olsa soyleme tatlim:)

aynen canım kımseye soylemeyecegım oyle karar aldım artık ben herkesı kendım gıbı goruyorum ama öyle yapmayacagım artık farklı bır ızlenım oldugunu fark ettım

Manti mi mimm yogurtlusunu severim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…