MasaAllah asim:)cnm evt yolu yarıladım hiç sorma göbeğimi aldı başını gidiyo zaten göbekli biriydim simdi dahada şişti
yarın çekerim foto atarım ipad eşimde ..7 kilo almışım valla
Hahaha yerim fıstık yerimmmm....yok o beni kesmeyecek...ben sabrederim sen hiç merak etme...ama fatura kocamaw ağır gelecek Haha azcik tadını çıkarayim şu durumun :):):)ay kuşum yaaa vallahi tutamadım kendimi bu delicesine isteği birileriyle paylaşmam lazımdı....bak ben eşime eti vişneli browni aldırıcam sende aldır bide mantı aldır haşlar yersin hemen...affet bizii esmaaaaaaaaaaaaaaaa
MasaAllah diyelim o zmniyiyim fındık sen napıyosun :) dr dan geldım her sey yolunda şükür keyfım yerınde :):):)
valla bende eşime hemen mantı al eve öyle gel dedimay kuşum yaaa vallahi tutamadım kendimi bu delicesine isteği birileriyle paylaşmam lazımdı....bak ben eşime eti vişneli browni aldırıcam sende aldır bide mantı aldır haşlar yersin hemen...affet bizii esmaaaaaaaaaaaaaaaa
Hiç başıma gelmedi bide 3 gün sonra olunca endişelendimiçeri de kalan şeyler temizleniyordur canım endişelenme
iyi bari içim rahatladı seni müşkül durumda bıraksam rahat edemezdim ama sende eşine yap büütüüüüüün hamilelik cazını oohh sefan olsun bende aldırdım eşime browniyi şimdi deli gibi bekliyorum kapıları tırmalıcam yaaaHahaha yerim fıstık yerimmmm....yok o beni kesmeyecek...ben sabrederim sen hiç merak etme...ama fatura kocamaw ağır gelecek Haha azcik tadını çıkarayim şu durumun :):):)
Oy yerim yaa paylaş sen ne istersen... Mantı vardı evde...yarın başladım ben onu kuzumm benim:):)
İyi iyi biz görüşüyoruz ameliyat oldu toparlanmaya çalışıyor sağlığı gayet iyi işleri yoğun birazz :)Kizlar @Tospaaa nerelerde hic gormuyorum merak ettim
Dualarim seninle canim rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah ben iyiyim bebiste iyi teyzesiinş. cnm bakalım hamişşin duası kabul olur dua ettt :):)
sen nasılsın bebişin nasıl cnm :)
tşk ederim canım öpüyorum siziMasaAllah diyelim o zmn
Himm iyi olduguna sevindim merak etmistimİyi iyi biz görüşüyoruz ameliyat oldu toparlanmaya çalışıyor sağlığı gayet iyi işleri yoğun birazz :)
Aldır eşine valla benimde canım çekti bende mialdırsam acabaay yok bana böyle ıslak kek türü böyle belki vişneli bi pasta yada kek lazım ayyyyyyyyy çıldıriciiiiiiiiiiiim
Ohhh iyi yaptın için rahat etsin...ben sabırlı aseren hamilelerdenim hehe :):)iyi bari içim rahatladı seni müşkül durumda bıraksam rahat edemezdim ama sende eşine yap büütüüüüüün hamilelik cazını oohh sefan olsun bende aldırdım eşime browniyi şimdi deli gibi bekliyorum kapıları tırmalıcam yaaa
Manti yanına visneli brownie de eklendi simdiyaaaaaaaa ama şimdi benimde canım çektihamile kalmadan aşermeye başladık Allah sonumuzu hayır etsin
canımıza değsin fıstık...ben eşim kapıdan girer girmez atladım aldım browniyi ve yedim büyük bi zevkle sende sarımsaklı yoğurtla ohhh mis gibi yap ye mantınıvalla bende eşime hemen mantı al eve öyle gel dedimburada herkes bi kıvılcım bekliyomuş adeta yemek için topikçekk şişmanlıcazzz
Git canim için rahatlasin...tavsiyem bahsetme Kimseye sonra böyle canin sıkılır...en yakınin dahi olsa soyleme tatlim:)
Manti mi mimm yogurtlusunu severimHahaha yerim fıstık yerimmmm....yok o beni kesmeyecek...ben sabrederim sen hiç merak etme...ama fatura kocamaw ağır gelecek Haha azcik tadını çıkarayim şu durumun :):):)
Oy yerim yaa paylaş sen ne istersen... Mantı vardı evde...yarın başladım ben onu kuzumm benim:):)
Topikçe açızAldır eşine valla benimde canım çekti bende mialdırsam acaba
olabiliyor bazen yine de aklında şüphe kalacaksa kadın doğuma yum döneminde git baktır hem yumurtanın ne zaman çatlayacağını da bilirsinHiç başıma gelmedi bide 3 gün sonra olunca endişelendim
aldırdım ve yedim yuttumAldır eşine valla benimde canım çekti bende mialdırsam acaba
Bende bende yarin yap ye bebisinin cani cekmistirManti mi mimm yogurtlusunu severim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?