2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

aynen canım kımseye soylemeyecegım oyle karar aldım artık ben herkesı kendım gıbı goruyorum ama öyle yapmayacagım artık farklı bır ızlenım oldugunu fark ettım
Elisam insallah guzel haberlerle gelirsin insallah bencede kimseye soyleme dr a gittigini bende soylememistim 1 yila kadar olmamasi normalmis kuzum bakma sen halana

aynen canım kımseye soylemeyecegım oyle karar aldım artık ben herkesı kendım gıbı goruyorum ama öyle yapmayacagım artık farklı bır ızlenım oldugunu fark ettım
Maalesef tatlim maalesef.... Hafif bir şekilde enfeksiyon oldum ya ben doktorum hafif deidi... Velhasıl yengeme dedim... Aman çok tehlikeliymis... Ucuzler ölmüş birinin oyle olmuş da durduk yere içime kurt dusurdu... kimseye bir şey söylemeyeceksin...

kızlar 1 yıl nışanlı durdum 1,5 yıldırda evliyim hala kv ve kp e baba anne vs diyemiyorum demek de içimdden gelmiyor varmı benim gibisi hani böle nefretlik bi durum yok yani bi sebep falan sizce demem şart mı

Elisam insallah guzel haberlerle gelirsin insallah bencede kimseye soyleme dr a gittigini bende soylememistim 1 yila kadar olmamasi normalmis kuzum bakma sen halana

Evet canım ben her ay degısık seyler yasıyorum canım bu ay et parcası gıbı seyler pedıme geldı bugun annem ıcın temızlenıyor dedı cok dgeısıktı benım vucudum daha hazır degıl galıba alısamadı bugun adet oldum 14 gun oncesı 20 gunumde catlamıs oluyor yum ve bızım o gun ılıskı oldu canım demekkı kısmet degılmıs bızım elımızden gelenı yaptık zaman vucudumun alısması gerekıyor ınsallah guzel haberler gelebılırım bır sorun cıkmaz evet dedıgınız gıbı bu konuyu kapatacagım sızden baska kımseyle konusmayacagım canım

Yani kafanin rahat olmasi kadar guzel birsey yok

bak ya hemen kotuyu cagırıyorlar canım bende akıllandım kuzum kımseye demeyecegımm artık bırsey en ıyısı burda sızlerle paylasmak sen ıcını ferah tut canım

Sorun cikmayacak insallah canim hayirlisi ne zamansa o zaman olacak dedigin gibi vucudunalismasi lazimdir belki kimseye deme herkes bi akil vermeye moralini bozarlar burda bizlerle paylas canim guzel haber vereceksin ben inaniyorum

Kızlar bu arada sonuclarıma baktım netten tertemız hıcbırsey cıkmamıs sadece kan degerımınde bır tane deger bırazcık yuksek cıkmıs hepsı bu onun dısında hıcbırsey yok ıdrar testındede lökosıt kısmında benım sadece + ısaretı var deger yazmıyor referans kısmında negatıf negatıf yazıyorr

bak ya hemen kotuyu cagırıyorlar canım bende akıllandım kuzum kımseye demeyecegımm artık bırsey en ıyısı burda sızlerle paylasmak sen ıcını ferah tut canım
İçim rahat doktor ciddi bir şey demedi... Her türlü enfeksiyon aynı mi sanki... Ama insanlar ışte kuzum benim...anlatmayacaksin...yapacak bir şey yok..

Sorun cikmayacak insallah canim hayirlisi ne zamansa o zaman olacak dedigin gibi vucudunalismasi lazimdir belki kimseye deme herkes bi akil vermeye moralini bozarlar burda bizlerle paylas canim guzel haber vereceksin ben inaniyorum

sagol tatlım ınsallah aynen canım herkes bırsey dıyor kafam karısıyor daha cok beynım yoruluyor en ıyısı kımsenın bılmemesı zaten kımsenın yanında bu konuyu acmazsam kendılerıde dıle getırmezler ben bu ay ıyıce emın oldum canım vucudumun alısmadıgına hayırlı zamanda gelecek ınsalalh

İçim rahat doktor ciddi bir şey demedi... Her türlü enfeksiyon aynı mi sanki... Ama insanlar ışte kuzum benim...anlatmayacaksin...yapacak bir şey yok..

yanı canım dedıgın gıbı onemlı bırsey olsa dr onlemını alırdı zaten enfeksıyondan enfeksıyona fark eder dedıgın gıbı ınsanlar felaket tellalcısı gıbı aynı cok haklısnız kesınlıkle anlatmamak lazım

İyi canim...lokosit artı ama negatif mi ilginçmis...:/

Kızlar bu arada ben adetımın 3 gunu dr gıtmıs olacagım ve muayne ucretı pahalı gıtmısken herseyı yaptırmak ıstıyorum eksık kalmasın basından savmasın ıstıyorum dr neler yapmalı nelere dıkkat etmelıyım kendı yapmayacak olsada ben soyleyım

kızlar 1 yıl nışanlı durdum 1,5 yıldırda evliyim hala kv ve kp e baba anne vs diyemiyorum demek de içimdden gelmiyor varmı benim gibisi hani böle nefretlik bi durum yok yani bi sebep falan sizce demem şart mı
demen lazım kuzum...yani eşin seninkilere diyor dimi...seninde bunu yapman gerek onlarda öz olmasada anne baban çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…