2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

k
Kolay gelsin tatlim bende 1 oda kalmisti bugun aksam yaparim eve erken gidersem bende baslasam meryem suresini adetim bitince okurum insallah guzel haberler veririz burdan

inşallah ikna olur canım çünkü çok zor duşa bile zor giriyosun gerisini sen düşün canım

çok bunalırım zaten bi tatile gidioruz hergün ayrı bi geriliorum bana karışılmasından nefret ederim ama herkes biyerden tutp karışıo oraya gidince tek bi sebepten susuodum eve gidince bunlar olmıcak die ama şimdi evim orda olcak dediğin gibi hakkımızda hayırlısı :)

Evet ya.. bende sevmem.. İlla ki yapılan herşeyi görcem.. benden izinsiz kuş uçmayacak evde orda burda.. meraktan çatlarım ben

Allah kolaylıgını versın kendılıgınden yoluna gırsın canım hersey senı yormadan
oyyy kuzum benım cok sagol ıs guc bır yere gıdemıyoruzkı
canımm ayarlarsan gerçekten beklerim buyrun gelin ve saolasın canımın içi :)

ya baştan beraber olsaydınız karışılması zor gelmezdi ama özgürlükten öyle ortama düşünce zor gelir evin ayrı ve birazda uzak olsun yeter gerisine bi şekilde katlanırsın hem yarın öbürgün gelir yardım ederler hamiş olunca belki kısmet kötü düşünmeyelim hemen :)

ohh.... ama yaramasın

k

Kolay gelsin tatlim bende 1 oda kalmisti bugun aksam yaparim eve erken gidersem bende baslasam meryem suresini adetim bitince okurum insallah guzel haberler veririz burdan
ben burdan bi bayan var kuran öğretio bide ilahiyatta okuo sordum adetliyken okusam die adetliyken kuran bile okunur ddi oku sen ddi oyüzden okuorum canım acaba yanlış mı

inşallah ikna olur canım çünkü çok zor duşa bile zor giriyosun gerisini sen düşün canım
üff ALLAH yar ve yardımcımız olsun ozman canım napalım hayırlısı inşallah siz de evleri ayırırsınız imkanınız var mı evleri ayırma gibi

oh oh afiyet olsun ye gülüm ye can boğazdan gelir..... canan kadıköyden 32. hımm allah hakkına hayırlı olanı nasip etsin canım ...bende yemek yapıyorum dışarda buz gibi bi hava var bırrrr :) resmen ....benimde 13. günüm bugün kafamıza göre takılyoruz....daha öncede sordum ama kimse cevap yazmadı Ortalama 32 günde bir adet oluyorum bugün 13. Gunum elimde 6 tane ovulasyon. Testi var başlasam mı yapmaya diye bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…