aslında kilo verebiliyorsan, vermeye çalış canım.. kilo pco ilerlemesini etkiliyor die biliyorum.(istisnalar hariç)kilo var birtek cnm
Kolay gelsin tatlim bende 1 oda kalmisti bugun aksam yaparim eve erken gidersem bende baslasam meryem suresini adetim bitince okurum insallah guzel haberler veririz burdanbugün ben de temizlik yapıorum öldüm resmen daha bitmedi sen yine iyi dayanıosun ALLAH sabrını verio demek ki canım.. bide sabah meryem suresine başladım 41 gün okuycam bide onu deniyelim duaediorum bakalım RABBİM sesimizi duyar kısa zamanda inşallah ...
zaten eşimi de bu konudan ikna etmeye çalışıorum canım özel hayatımız yatak odamız bizeait olanlar bunları başbaşa yaşamaktan bi giriorum sakin sakin tatlı tatlı anlatıorum yoksa başka türlü ikna olmaz gibi
çok bunalırım zaten bi tatile gidioruz hergün ayrı bi geriliorum bana karışılmasından nefret ederim ama herkes biyerden tutp karışıo oraya gidince tek bi sebepten susuodum eve gidince bunlar olmıcak die ama şimdi evim orda olcak dediğin gibi hakkımızda hayırlısı :)her şeyin hayırlısı olsun canım ama zor muğlada sakinken bir anda zaten onların arasında olucaksınız bir de kv le iyice bunalırsın diye düşünüyorum bence biraz mesafeli ayrı olmak her zaman iyidir :))
İnsallah tatlim gerek kalmaz nasilsinBelki larsson gibi cektirmene bile gerek kalmayacak:)
Evet ya.. bende sevmem.. İlla ki yapılan herşeyi görcem.. benden izinsiz kuş uçmayacak evde orda burda.. meraktan çatlarım benamaan 8 aydır gelen yok 9. ayda da ben beklemem hııhyani sürpriz olur gerçekten ama ben baş edemem yaa evimi kendim temizleyip kendim yerleştirmek isterim kimsenin karışmasından hoşlanmam eğer hamiş olsam hamişim die herkes bana karışcak otur biz yaparız die ki sinirden çatlarım ozaman da :)
aslında kilo verebiliyorsan, vermeye çalış canım.. kilo pco ilerlemesini etkiliyor die biliyorum.(istisnalar hariç)
canımm ayarlarsan gerçekten beklerim buyrun gelin ve saolasın canımın içi :)Allah kolaylıgını versın kendılıgınden yoluna gırsın canım hersey senı yormadan
oyyy kuzum benım cok sagol ıs guc bır yere gıdemıyoruzkı
çok bunalırım zaten bi tatile gidioruz hergün ayrı bi geriliorum bana karışılmasından nefret ederim ama herkes biyerden tutp karışıo oraya gidince tek bi sebepten susuodum eve gidince bunlar olmıcak die ama şimdi evim orda olcak dediğin gibi hakkımızda hayırlısı :)
ohh.... ama yaramasıniyiyim canım ne yapıyım ayıptır söylemesi tadımın karnaval diye karışık yemişi çıkmış ondan atıştırıyorumbu iştah beni mahvedecek engel olmaya çalışıyorum işte en azından vitamini olan bir şey yiyim dedim 32.gün bugün bat bekliyorum sen ne yapıyorsun :)
canımm ayarlarsan gerçekten beklerim buyrun gelin ve saolasın canımın içi :)
ben burdan bi bayan var kuran öğretio bide ilahiyatta okuo sordum adetliyken okusam die adetliyken kuran bile okunur ddi oku sen ddi oyüzden okuorum canım acaba yanlış mık
Kolay gelsin tatlim bende 1 oda kalmisti bugun aksam yaparim eve erken gidersem bende baslasam meryem suresini adetim bitince okurum insallah guzel haberler veririz burdan
ohh.... ama yaramasın
Evet ya.. bende sevmem.. İlla ki yapılan herşeyi görcem.. benden izinsiz kuş uçmayacak evde orda burda.. meraktan çatlarım ben
Offf.. evet yaa çok fena oluyor... Bir keresinde görümcem bizde kalmıştı.. yataktan ses çıkmasın die yorganları yere sermiştikinşallah ikna olur canım çünkü çok zor duşa bile zor giriyosun gerisini sen düşün canım
üff ALLAH yar ve yardımcımız olsun ozman canım napalım hayırlısı inşallah siz de evleri ayırırsınız imkanınız var mı evleri ayırma gibiinşallah ikna olur canım çünkü çok zor duşa bile zor giriyosun gerisini sen düşün canım
oh oh afiyet olsun ye gülüm ye can boğazdan gelir..... canan kadıköydeniyiyim canım ne yapıyım ayıptır söylemesi tadımın karnaval diye karışık yemişi çıkmış ondan atıştırıyorumbu iştah beni mahvedecek engel olmaya çalışıyorum işte en azından vitamini olan bir şey yiyim dedim 32.gün bugün bat bekliyorum sen ne yapıyorsun :)
niye acaba bende öyle evimde ben yokken birileri oldu mu vay bana meraktan ölürüm :))
kesinlikle canım benim evim benim düzenim aa bak şimdiden daraldımEvet ya.. bende sevmem.. İlla ki yapılan herşeyi görcem.. benden izinsiz kuş uçmayacak evde orda burda.. meraktan çatlarım ben
vallahi bilmiom.. ama bişey diyimmi; ben kendimi bildim bileli böyeyim.. adımın geçtiği yerde biterim hemenniye acaba bende öyle evimde ben yokken birileri oldu mu vay bana meraktan ölürüm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?