- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
Bizde sürekli bi tartışma halindeyiz o çok sakin ben delirtiyorum sonra o haliyle zıvanadan çıkıncada ağlıyorumbende eşimi çok merkeze koymuştum ama arkadaşlarımla burayla konuşunca ondan sıyrıldım mesela gündüz pek yazıp ısrar etmiyorum artık ya da akşam yemek vs yapıyorum dibinde bitmiyorum o mutfağa gelip beni öpüyo sarılıyo bebiş içinde bebişi çok merkeze koydum bu seferde kendime sardım saçım makyajım alışveriş yani merkeze koyunca merkezdeki yıpranıyo bizde o yüzden bi şeyleri ayarlayana kadar kaçmak gerek :) ne demek her zaman burdayım :)
eşim diyor gördüğü zaman bayramda seyranda ...ama bi kastım falan yok diyemiyorum değişik bi şekilde dilim dönmüyor galiba :/ her anneme gidişimde başımın etini yiyor kaynana anne de diye offfdemen lazım kuzum...yani eşin seninkilere diyor dimi...seninde bunu yapman gerek onlarda öz olmasada anne baban çünkü
Canim hooormon testlerini yapicak arti alttan muayne edicek rahime ve gelecek donemldeki yumoslara bakicak sagda solda varmi diye sonra istersen eger yumos takibine baslar tek muayne ucreti odeyip sonraki 15 gun ozel hastahanelerde ucretsiz bakiliyo diye biliyorum ayrica elsa canim bence esinde gitsin testini yaptirsin cunku bi sorun varsada erken onlem alinmis olup daha az yipranirsin benim dusuncem bu yondeKızlar bu arada ben adetımın 3 gunu dr gıtmıs olacagım ve muayne ucretı pahalı gıtmısken herseyı yaptırmak ıstıyorum eksık kalmasın basından savmasın ıstıyorum dr neler yapmalı nelere dıkkat etmelıyım kendı yapmayacak olsada ben soyleyım
Kafan rahatlar en azindan canim hayirli haberler vereceksin insallah bitanem dualarim sizinle rabbim isteyen herkese hayirli saglikli mutlu uzun omurlu evlat nasip etsin insallahsagol tatlım ınsallah aynen canım herkes bırsey dıyor kafam karısıyor daha cok beynım yoruluyor en ıyısı kımsenın bılmemesı zaten kımsenın yanında bu konuyu acmazsam kendılerıde dıle getırmezler ben bu ay ıyıce emın oldum canım vucudumun alısmadıgına hayırlı zamanda gelecek ınsalalh
Bide az once bana yapilan seyleri yazdim benm dr bu sekilde bir peryot izliyorKızlar bu arada ben adetımın 3 gunu dr gıtmıs olacagım ve muayne ucretı pahalı gıtmısken herseyı yaptırmak ıstıyorum eksık kalmasın basından savmasın ıstıyorum dr neler yapmalı nelere dıkkat etmelıyım kendı yapmayacak olsada ben soyleyım
Zümra yı ben de çok beğeniyorum ama kızım olursa Allah nasip ederse Eylül Bade olucak inşallahbenim beyendigim ismide soylim ZUMRA ELIF cok hosuma gitti bu isim
bende anlamadim canim enfeksiyon olsa deger yazaedi galibaİyi canim...lokosit artı ama negatif mi ilginçmis...:/
Elisam testlerin temiz olmasına çok sevindim lökositte bende değer yazıyodu canım bence senin tertemiz inşallahbende anlamadim canim enfeksiyon olsa deger yazaedi galiba
Yapacagim aldirdim esime yeni yeni agrilarim cikiyor sicagiyla anlamamisim demek :) göğüslerimde bi huylanma var gidiklanma gibi ona huylaniyorumYarin yerim sende yap ye canim nasilsin
Allah kiz evlat nasip ederse bizde ELIF BADE koyucaz insallahZümra yı ben de çok beğeniyorum ama kızım olursa Allah nasip ederse Eylül Bade olucak inşallah
anladim canim sagol esim birvay daha deneyelim diyor cani. bende ustume gitmek istemedim canim ben suan musaitken yapim caniCanim hooormon testlerini yapicak arti alttan muayne edicek rahime ve gelecek donemldeki yumoslara bakicak sagda solda varmi diye sonra istersen eger yumos takibine baslar tek muayne ucreti odeyip sonraki 15 gun ozel hastahanelerde ucretsiz bakiliyo diye biliyorum ayrica elsa canim bence esinde gitsin testini yaptirsin cunku bi sorun varsada erken onlem alinmis olup daha az yipranirsin benim dusuncem bu yonde
canim neden 30 ocak anlamadim bugun 11 i ayin .Hayirli olsun randevu almissin guzel haberlerle gelirsin insallahhmogamicin benim bata 30 ocak yazarmisin :)
evet canim rAhatlamak icin gitmek istiyorum iyi olur amin canin cok sagolKafan rahatlar en azindan canim hayirli haberler vereceksin insallah bitanem dualarim sizinle rabbim isteyen herkese hayirli saglikli mutlu uzun omurlu evlat nasip etsin insallah
eylul de benim beyendigim isim bade deyince de hanim hanim bir kiz olur onuda beyeniyorum hayirlisi olsun canim yeterki rabbimiz ol desin insallah guzel haberlerini alirizzz canimZümra yı ben de çok beğeniyorum ama kızım olursa Allah nasip ederse Eylül Bade olucak inşallah
Ben üç gece defne ismini gördüm kiz olursa defne olacak erkek olursa abisinin adi olacak Alper :)eylul de benim beyendigim isim bade deyince de hanim hanim bir kiz olur onuda beyeniyorum hayirlisi olsun canim yeterki rabbimiz ol desin insallah guzel haberlerini alirizzz canim
Gecmis olsun canim batin ne zaman insallah bebisten huylaniyordur dikkat et kendine canimYapacagim aldirdim esime yeni yeni agrilarim cikiyor sicagiyla anlamamisim demek :) göğüslerimde bi huylanma var gidiklanma gibi ona huylaniyorum
Bugun basladi bir de arada kasık batmasi oluyor ama bakalim ya nasipGecmis olsun canim batin ne zaman insallah bebisten huylaniyordur dikkat et kendine canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?