2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Bizde sürekli bi tartışma halindeyiz o çok sakin ben delirtiyorum sonra o haliyle zıvanadan çıkıncada ağlıyorum

demen lazım kuzum...yani eşin seninkilere diyor dimi...seninde bunu yapman gerek onlarda öz olmasada anne baban çünkü
eşim diyor gördüğü zaman bayramda seyranda ...ama bi kastım falan yok diyemiyorum değişik bi şekilde dilim dönmüyor galiba :/ her anneme gidişimde başımın etini yiyor kaynana anne de diye offf

Canim hooormon testlerini yapicak arti alttan muayne edicek rahime ve gelecek donemldeki yumoslara bakicak sagda solda varmi diye sonra istersen eger yumos takibine baslar tek muayne ucreti odeyip sonraki 15 gun ozel hastahanelerde ucretsiz bakiliyo diye biliyorum ayrica elsa canim bence esinde gitsin testini yaptirsin cunku bi sorun varsada erken onlem alinmis olup daha az yipranirsin benim dusuncem bu yonde

Kafan rahatlar en azindan canim hayirli haberler vereceksin insallah bitanem dualarim sizinle rabbim isteyen herkese hayirli saglikli mutlu uzun omurlu evlat nasip etsin insallah

Bide az once bana yapilan seyleri yazdim benm dr bu sekilde bir peryot izliyor

kızlar benm lh hormonum düşük artık saırım.. ilk resim 10. günün ov testi baya kırmızı ama ince çizgi kalınlaşır diye bekliyordum dünkü 11. gün testim daha silik cıktı .. sonunncu da bugunun yanı 12. günün testi iyice silik yok sanki.. 2gündür kasıklarıma ara ara anlık sancılar giriyor yumlamış olabilir miyim???

Eklentiler

• DSCN2843.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 64
  • DSCN2844.webp
    44,2 KB · Görüntüleme: 54
anladim canim sagol esim birvay daha deneyelim diyor cani. bende ustume gitmek istemedim canim ben suan musaitken yapim cani

Zümra yı ben de çok beğeniyorum ama kızım olursa Allah nasip ederse Eylül Bade olucak inşallah
eylul de benim beyendigim isim bade deyince de hanim hanim bir kiz olur onuda beyeniyorum hayirlisi olsun canim yeterki rabbimiz ol desin insallah guzel haberlerini alirizzz canim

Yapacagim aldirdim esime yeni yeni agrilarim cikiyor sicagiyla anlamamisim demek :) göğüslerimde bi huylanma var gidiklanma gibi ona huylaniyorum
Gecmis olsun canim batin ne zaman insallah bebisten huylaniyordur dikkat et kendine canim

Selam kislar herkese ii aksamlar... Daha once de bahsetmistim bu ay gun asiri calismalari yapiyoruz ve adetten beri hergun ovulasyon testi de yapiyorum fakat tam cift cizgiyi hic yakalayamadim. 14. Gun cift cizgi vardi fakat İkinci cizgi ilki kadar koyu degildi... Sonrada cizgi g n gectikce daha da siliklesti ve o koyuluga hic ulasmadi. Bugun doktora gittim acaba yumurtlamiyormuyum diye megerse gecen hafta o tahmin ettigim 14. Gun catlamis. Normalde 35 gunde adet oldugum icin ben 14. Gun yum.u hic beklemiyordum ama demekki bu ay da erken yumurtladim . bu durumda revize bat tarihim 17 aralik oldu:) heyecanli bekleyis basladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…