2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

anladim canim sagol esim birvay daha deneyelim diyor cani. bende ustume gitmek istemedim canim ben suan musaitken yapim cani
Canim insallah gider insallah esim kendinde kesinlikle hicc sorun gormuyodu ama gittigimizde varikoseli duyunca keske dedi ama sen yinede her ihtimale karsi keciboynuzu yap tatlim cok iyi enerjide veriyo

bak ya hemen kotuyu cagırıyorlar canım bende akıllandım kuzum kımseye demeyecegımm artık bırsey en ıyısı burda sızlerle paylasmak sen ıcını ferah tut canım
canim ben kayinvalideme soylemedim en yakinimda yengem abime soylemis onlar cocuk yapcaklar olursa diye .Insallah sorun cikmaz sonuclarinda sana bol bol dua edecegim sende mutlaka salavat getir cuma gunu peygamber efendimize salavat getirenin peygamber efendimiz rabbimize ulastirir ve dualarimiz kabul olurhayirli haberlerle gelirsin insallahhh

11. Gun yum olmus sanki tatlim. Benim bu kadar bile degildi 2. Cizgi ama megerse yum gunum o gunmus...

hmm tammam canm sorumun cevabını aldım ben bunu okumamıştım bastan :):)

canim neden 30 ocak anlamadim bugun 11 i ayin .Hayirli olsun randevu almissin guzel haberlerle gelirsin insallahh
canim 4 5 gunluk gecikmeyi say say.miyorum bat beklemek istemiyorum ancak ayin sonunda olmazsam umutlanirim randevu aldim sagol canim iyi gecer insallah muayene

canımıza değsin fıstık...ben eşim kapıdan girer girmez atladım aldım browniyi ve yedim büyük bi zevkle sende sarımsaklı yoğurtla ohhh mis gibi yap ye mantını
Ama simdi benim esim yanimda degil bana kim alacak mogis :) hemen alip yollayin bana

Yenge degil felaket tellali ben buram agriyor doktor sunu dedi diyorum benim yengemde fazla takma dediklerini Allah'in izniyle hicbirsey olmaz diyor

Canim insallah gider insallah esim kendinde kesinlikle hicc sorun gormuyodu ama gittigimizde varikoseli duyunca keske dedi ama sen yinede her ihtimale karsi keciboynuzu yap tatlim cok iyi enerjide veriyo
anladim canim bir ay daha deneyim olmazsa o zama gider canom

anladim canim hayirlisi olsun cok sagol dualaron icin ra bbim kabil etsinsende dr kontrolunde ilerliyorsun insallah bi ay gelecek bebegin salavat getiririm canim sagol

Yok canım 4 aylik meleğimi kaybettim zor zamanlar geçirdim korkular okadar cokki dusuk sonrasi 2. Ay denedik kısmet hala hasta olmadım ins tutar
Benim de 5.5 aylik kaybim var bende korkuyorum ama mevlam büyük cok dua ediyoruz elbet sevınecegız :) sen kana ne zaman gideceksin

Ewet canim dedigim gibi doktordan ogrendim.. Herkes de farklilik gosterebiliyormus testler bu nedenle illa cift cizgiyi de ayni koyulukta beklememk lazimm :)
Anladim cnm dun calisma oldu ama bugun esimi ikna edemedim artik kismet insallah senin gibi olmustur bnm de

anladim canim hayirlisi olsun cok sagol dualaron icin ra bbim kabil etsinsende dr kontrolunde ilerliyorsun insallah bi ay gelecek bebegin salavat getiririm canim sagol
Elisimm tahlillerin temiz cikmis cok sevindim adetin 3.gununde lh fsh E2 testesteron tsh ve prolaktin bunlara kesin bakilmali ve ultrasonda yumoslara bakilmali:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…