2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Benim de 5.5 aylik kaybim var bende korkuyorum ama mevlam büyük cok dua ediyoruz elbet sevınecegız :) sen kana ne zaman gideceksin
Ayyy cnm benim niye dusmustu bebisin Rabbim kimseye yasatmasin saglikli gebelik nasip etsin sanada

Napoyorsunuz kizlar bugun topice ugrayamadim sag kasigimin agrisindan dun gece uyuyamadim apandist diye korktum tum gun baktim nette bisi bulamadim

Benim de 5.5 aylik kaybim var bende korkuyorum ama mevlam büyük cok dua ediyoruz elbet sevınecegız :) sen kana ne zaman gideceksin
canim bidakini rabbim kucagina almayi nasip etsin bugunlerde gecer sonunda rabbimiz kucagina ulastirsin bebegini

Ayyy cnm benim niye dusmustu bebisin Rabbim kimseye yasatmasin saglikli gebelik nasip etsin sanada
Hastaymis yavrum normal doguma aldılar hemen mevlam kimseye yasatmasin ve kontrollerinizi mutlaka yaptirin tarama testlerini falan

Elisimm tahlillerin temiz cikmis cok sevindim adetin 3.gununde lh fsh E2 testesteron tsh ve prolaktin bunlara kesin bakilmali ve ultrasonda yumoslara bakilmali:)
tesekur ederim taim benim him hormon dedigimizde hepsini kapsar alttan muayeneyi isteyecegim cani. muhalkak kendide soyler iyi bir dr diye okudum yorumlarda canim

kızlar telefondan nasıl gırıyorsunuz uygulamamı var yoksa googleden mı benı sureklı telefon atıyor duzgn yazamıyorumm ben dırek googleden gırıyorum

iyiyim fındık sen napıyosun :) dr dan geldım her sey yolunda şükür keyfım yerınde :):):)
ohh maşallah maşallah çok sevindim tatlım misafirim geldi gitti bu arada bide ahşap yapıştırıcı yaptım evin mutfak dolabına oyalandım o zaman bebiş çok nazlanmaz inş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…