Ayyy cnm benim niye dusmustu bebisin Rabbim kimseye yasatmasin saglikli gebelik nasip etsin sanadaBenim de 5.5 aylik kaybim var bende korkuyorum ama mevlam büyük cok dua ediyoruz elbet sevınecegız :) sen kana ne zaman gideceksin
canim bidakini rabbim kucagina almayi nasip etsin bugunlerde gecer sonunda rabbimiz kucagina ulastirsin bebeginiBenim de 5.5 aylik kaybim var bende korkuyorum ama mevlam büyük cok dua ediyoruz elbet sevınecegız :) sen kana ne zaman gideceksin
Hastaymis yavrum normal doguma aldılar hemen mevlam kimseye yasatmasin ve kontrollerinizi mutlaka yaptirin tarama testlerini falanAyyy cnm benim niye dusmustu bebisin Rabbim kimseye yasatmasin saglikli gebelik nasip etsin sanada
Amin canim inşallah o güne kadar buradaki hamişlerle sevınecegım :))canim bidakini rabbim kucagina almayi nasip etsin bugunlerde gecer sonunda rabbimiz kucagina ulastirsin bebegini
Hergun olmasina gerek yokki tatlim gun asiri gayet yeterli dedi doktorum.. İnsallah tuttururuz bu ay ;-)
ne bilim kizlar kavmasin yum diye dusundum amaaan kacarsa da kendi bilir bnm gibi anneyi kacirir bebisHer gun olursa sperm kalitesi düşüyor tatlım
ne bilim kizlar kavmasin yum diye dusundum amaaan kacarsa da kendi bilir bnm gibi anneyi kacirir bebis
tesekur ederim taim benim him hormon dedigimizde hepsini kapsar alttan muayeneyi isteyecegim cani. muhalkak kendide soyler iyi bir dr diye okudum yorumlarda canimElisimm tahlillerin temiz cikmis cok sevindim adetin 3.gununde lh fsh E2 testesteron tsh ve prolaktin bunlara kesin bakilmali ve ultrasonda yumoslara bakilmali:)
Rabbim bi daha yasatmasin cnmHastaymis yavrum normal doguma aldılar hemen mevlam kimseye yasatmasin ve kontrollerinizi mutlaka yaptirin tarama testlerini falan
InsaAllah hayirli sonuclar alirsiniz canimtesekur ederim taim benim him hormon dedigimizde hepsini kapsar alttan muayeneyi isteyecegim cani. muhalkak kendide soyler iyi bir dr diye okudum yorumlarda canim
Canm iste varsa kismette oluyo istersen bi kez yap koca ay ama biz duramiyoruz iste yani ben:)Bence de ah tatlım ya nasil becerdiysem ilk gebeligim haftada iki ile tuttu zaten sperm üç gun yasiyor sıkıntı yapma
Kiz keci boynuzunu kendine mi yediriyon yoksaCanm iste varsa kismette oluyo istersen bi kez yap koca ay ama biz duramiyoruz iste yani ben:)
InsaAllah hayirli sonuclar alirsiniz canim
Googledan canim uygulamasi bozukkızlar telefondan nasıl gırıyorsunuz uygulamamı var yoksa googleden mı benı sureklı telefon atıyor duzgn yazamıyorumm ben dırek googleden gırıyorum
ohh maşallah maşallah çok sevindim tatlım misafirim geldi gitti bu arada bide ahşap yapıştırıcı yaptım evin mutfak dolabına oyalandımiyiyim fındık sen napıyosun :) dr dan geldım her sey yolunda şükür keyfım yerınde :):):)
bende google chrome dan giriyorumkızlar telefondan nasıl gırıyorsunuz uygulamamı var yoksa googleden mı benı sureklı telefon atıyor duzgn yazamıyorumm ben dırek googleden gırıyorum
Ne keci boynuzu tatlim hic sevmem esim de oyle yanlis mi yazdin:)Kiz keci boynuzunu kendine mi yediriyon yoksa
Hani eslerini iyi gelsin güç versin diye yediriyo ya kizlar güç kuvvet sana gelmis millet kocasina sen kendine mi yediriyon dedim :)Ne keci boynuzu tatlim hic sevmem esim de oyle yanlis mi yazdin:)
Hee yok tatlim yemiyom valla:) esime de dedim iykk dedi yemiyo o da :)Hani eslerini iyi gelsin güç versin diye yediriyo ya kizlar güç kuvvet sana gelmis millet kocasina sen kendine mi yediriyon dedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?