2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

ZYYYNPPPP yumurta çatlatıcı bir şey kullanıyor musun? benimde 40 günde bire döndü iki aydır dr pko eğilimin var dedi ilk defa o yüzden adet olunca gel dedi sanıyorum klomene başlatacak
Hayır cnm kullanmıyorm hemen inofolic başla. Bende 37 günden 50 güne döndüm. Klomen için acele etme yaramıyor kist yapabilir bazen doktorunu iyi seç

KIZLAR BEN TARİHİ FALAN ATTIM KAFAMDAN. BUGÜN AYIN KAÇIYMIŞ HANGİ GÜNMÜŞ. BATA NE KADAR KALMIŞ HİİİÇ DÜŞÜNÜP KAFA YORMİCAM. HEYECANLA BEKLEMİCEM. KENDİMİ DE DİNLEMİCEM. DOKTORUN DEDİĞİ GÜNLERE UYARIM GERİSİNİ RABBİME BIRAKIYORUM. KENDİMİ OYALAYACAK BİR SÜRÜ ŞEY BULDUM. BURDA ZATEN SİZİNLE KONUŞUP STRES ATIYORUM. İYİ GELİYO. ZATEN BURDAN BAŞKA KİMSEYE ANLATMIYORUM YAŞADIKLARIMI. SONUÇTA KİMİN OH DİYİP KİMİN VAH DEDİĞİNİ BİLEMİYORUZ. KİMSEYE DÜŞMEZ ZATEN EN ÖZEL İLİŞKİMİZ. BURDAKİ YARDIMLASSMA DESTEK YETİYODA ARTIYO BİLE. İNSAN KENDİNİ YALNIZ VE ÇARESİZ HİSSETMİYO. BU ĆOK ÖNEMLİ BENİM İÇİN. YOKSA KAFAYI YERSİN YANİ...

Kahverengiyse normal buluyorlar ama acik oembe yada kirmiziysa hemen doktora gitmelisin bol bol dinlen tatlim minnakin sana siki siki tutunsun insaAllahh
kahve rengi tarzındaydı doktora gittiğimde progestan nı ikişer ikişer kullan dedi.. ultrasonla baktı herşey normal korkma dedi.. :) çok şükür rabbime..

kuşum stres yapma ne olur bebişi düşün inş sıradan bişeydir ama yine de doktor progesteron verebilir kullanırsın ve bolcada dinlen
progestan ı kullanıyordum zaten şimdi dozunu arttırdı 2 şer 2 şer kullan dedi sabah 8 öğlen 4 ve gec 12 gibi kullanıyorum.. dün baktı ultrasonla herşey yolunda korkma dedi dikktli ol sadece dedi 2 gün işe gitme evde yat dinlen dedi...

aa neden caaba sporla mı verdin ama pilates inceltmişitr tatlım sıkılaştırıyor pilates belki ondandır .. inş gelecek bebişiniz benim eşim zamana bıraktı amaaaaan der durur benim gibi bende diyete ve yürüyüşe başladım

kahve rengi tarzındaydı doktora gittiğimde progestan nı ikişer ikişer kullan dedi.. ultrasonla baktı herşey normal korkma dedi.. :) çok şükür rabbime..
gecmis olsun canim progestani fitil olarak kullaniyorsun hem daha faydali hem de yan etkilerini azaltmis olirsun asiri derecede sersemlik bas donmesi yapiyo cunku ama calisiyorsan zor olabilir

ay neslii inş sağlıklı bi gebelik geçirirsin

Hayır cnm kullanmıyorm hemen inofolic başla. Bende 37 günden 50 güne döndüm. Klomen için acele etme yaramıyor kist yapabilir bazen doktorunu iyi seç
[

BENDE klomene acele etmek istemiyorum yani bi gün istiyorum bi gün istemiyorum bakalı o an nasıl hissedersem :):)

Bizde sürekli bi tartışma halindeyiz o çok sakin ben delirtiyorum sonra o haliyle zıvanadan çıkıncada ağlıyorum

çok haklı ama bunlar eşinin suçu değilki bak düşükle onlarda bizim kadar üzülüyorlar ama ne yapsınlar ben kimyasaldan sonra çocuk olayını gündeme getirmedim şimdi eşim benden çok istiyor ona fırsat ver ki o heves etsin :)

TEŞEKKÜR EERİM AMİN RABBİM KİMSEYE YAŞATMASIN DÜŞÜKTEN SONRA BEBEK ÇALIŞMASI YAPMADIM İŞE BAŞLADIM ONU DEDİM..KİMYASAL NASIL OLUYORSANADA GEÇMİŞ OLSUN

kimyasal pıhtı oluşuyor ama sağlıklı gelişmiyor o yüzden vücut onu atıyor bölye bir şey sende sağ ol işe başlayıp kafanı dağıtman süper olmuş bebiş çalışmalarını da yanına eklersin en azından 4 aydır rahim dinlenmiş çok iyi :)

Yaptım canım beklediğim gibi negatif cikti teste hic guvenmemistim cok okumuştum yanıltıyor diye 14 aralığa kadar beklicem bakalım kismet

aaa bende testlere güvenemiyorum artık sen bekle adet olmazsan inşallah olmazsın kana gidersin direk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…