Canm ben de google dan giriyorum uygulama indirmedim.ben de netten anlamıyorum girince alistim.tel e :)kızlar telefondan nasıl gırıyorsunuz uygulamamı var yoksa googleden mı benı sureklı telefon atıyor duzgn yazamıyorumm ben dırek googleden gırıyorum
Duaların kabul ola cnm :)hepinizinn ömrü uzunn ola bebişleri nurrtopu gibi ola kaygıları yok ola kaygılısııı daim ola :)
Hayır cnm kullanmıyorm hemen inofolic başla. Bende 37 günden 50 güne döndüm. Klomen için acele etme yaramıyor kist yapabilir bazen doktorunu iyi seçZYYYNPPPP yumurta çatlatıcı bir şey kullanıyor musun? benimde 40 günde bire döndü iki aydır dr pko eğilimin var dedi ilk defa o yüzden adet olunca gel dedi sanıyorum klomene başlatacak
3. Gun cagirdiysa hormon bakacaktr stres yapmaZYYYNPPPP yumurta çatlatıcı bir şey kullanıyor musun? benimde 40 günde bire döndü iki aydır dr pko eğilimin var dedi ilk defa o yüzden adet olunca gel dedi sanıyorum klomene başlatacak
Ya giremedim ne zamandır cinsiyet belli oldu mu esma :)İyi canim...lokosit artı ama negatif mi ilginçmis...:/
Amin canım inşalaheylul de benim beyendigim isim bade deyince de hanim hanim bir kiz olur onuda beyeniyorum hayirlisi olsun canim yeterki rabbimiz ol desin insallah guzel haberlerini alirizzz canim
Rabbime çok şükürler olsun hiç bişi yokmuş doktorum ultrasonla baktı korkma herşey gayet normalmiş...Çok şükür gelip gitmesinler zaten stres yapma tv fln izle yatarak sonra annenle gidince doktor güzel şeyler diyecek zaten rahatlarsın inşallah :)
kahve rengi tarzındaydı doktora gittiğimde progestan nı ikişer ikişer kullan dedi.. ultrasonla baktı herşey normal korkma dedi.. :) çok şükür rabbime..Kahverengiyse normal buluyorlar ama acik oembe yada kirmiziysa hemen doktora gitmelisin bol bol dinlen tatlim minnakin sana siki siki tutunsun insaAllahh
progestan ı kullanıyordum zaten şimdi dozunu arttırdı 2 şer 2 şer kullan dedi sabah 8 öğlen 4 ve gec 12 gibi kullanıyorum.. dün baktı ultrasonla herşey yolunda korkma dedi dikktli ol sadece dedi 2 gün işe gitme evde yat dinlen dedi...kuşum stres yapma ne olur bebişi düşün inş sıradan bişeydir ama yine de doktor progesteron verebilir kullanırsın ve bolcada dinlen
gitttim canım çok şükür :) herşey yolundaymış 10 hamile kadının 2 sinde böyle kanalamalar olur dedi kırmızı adet sökülmesi gibi gelirse o zaman kokulur dedi.. ama şuan çok şükür bişi yokKorkma canim yerlesme kanamasidir o stres yapma dr a gittin mi
aa neden caaba sporla mı verdin ama pilates inceltmişitr tatlım sıkılaştırıyor pilatesKosturmaca canim tam anlamiyla pilates yukseklisans is üçlüsü arasinda kosuyorum iste ☺ es bebis istiyo ilk defa tedirgin oldugunu söyledi gecen :) ben de versem iyi olacak hatta bu ay da bebis olmazsa diyetisyene gitmeyi düşünüyorum kas da yaptim kilo verdigim yok sinir oluyorum bu duruma inceldim ama kiloda tik yok
gecmis olsun canim progestani fitil olarak kullaniyorsun hem daha faydali hem de yan etkilerini azaltmis olirsun asiri derecede sersemlik bas donmesi yapiyo cunku ama calisiyorsan zor olabilirkahve rengi tarzındaydı doktora gittiğimde progestan nı ikişer ikişer kullan dedi.. ultrasonla baktı herşey normal korkma dedi.. :) çok şükür rabbime..
ay neslii inş sağlıklı bi gebelik geçirirsingitttim canım çok şükür :) herşey yolundaymış 10 hamile kadının 2 sinde böyle kanalamalar olur dedi kırmızı adet sökülmesi gibi gelirse o zaman kokulur dedi.. ama şuan çok şükür bişi yok
Rabbime çok şükürler olsun hiç bişi yokmuş doktorum ultrasonla baktı korkma herşey gayet normalmiş...
[Hayır cnm kullanmıyorm hemen inofolic başla. Bende 37 günden 50 güne döndüm. Klomen için acele etme yaramıyor kist yapabilir bazen doktorunu iyi seç
Bizde sürekli bi tartışma halindeyiz o çok sakin ben delirtiyorum sonra o haliyle zıvanadan çıkıncada ağlıyorum
TEŞEKKÜR EERİM AMİN RABBİM KİMSEYE YAŞATMASIN DÜŞÜKTEN SONRA BEBEK ÇALIŞMASI YAPMADIM İŞE BAŞLADIM ONU DEDİM..KİMYASAL NASIL OLUYORSANADA GEÇMİŞ OLSUN
Yaptım canım beklediğim gibi negatif cikti teste hic guvenmemistim cok okumuştum yanıltıyor diye 14 aralığa kadar beklicem bakalım kismet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?