şimdi tekrar nisan mayıs gibi düşünüyorum ALLAH NASİP EDERSEkimyasal pıhtı oluşuyor ama sağlıklı gelişmiyor o yüzden vücut onu atıyor bölye bir şey sende sağ ol işe başlayıp kafanı dağıtman süper olmuş bebiş çalışmalarını da yanına eklersin en azından 4 aydır rahim dinlenmiş çok iyi :)
şimdi tekrar nisan mayıs gibi düşünüyorum ALLAH NASİP EDERSE
yok canım hap olarak kullanıyorum.. fitil olarak vermedi :sgecmis olsun canim progestani fitil olarak kullaniyorsun hem daha faydali hem de yan etkilerini azaltmis olirsun asiri derecede sersemlik bas donmesi yapiyo cunku ama calisiyorsan zor olabilir
Günaydın canim bende de olmustu o ama neden oldugunu bulamadiydim biGÜNAYDINLARRR :) CUMANIN BEREKETİ SAĞLIĞI AFİYETİ ÜZERİNİZE OLSUNNN :)
KIZLAR DÜN EVE GİDİP AFEDERSİNİZ TUALETİMİ YAPTIM Bİ BAKTIM AKINTI VAR UZAMIŞ PEÇETEYLE SİLDİM İÇİNDE KILCAK DAMAR ŞEKLİNDE Bİ KAN VE UCUNDA BİR PEMBE KAHVELİK VARDI DEDİM ERKENDEN ADET OLUYORUM AMA OLMADI AKŞAM KASIKLARIM AĞRIDI BİRAZ Bİ DE İLİŞKİ OLDU O KADAR BU SABAH HİÇ BİRİ YOK
aminnn inşallahay neslii inş sağlıklı bi gebelik geçirirsin
saol kaygılım çok tşk ederim canımm..çok şükür canım bende öyle düşünmüştüm artık rahatça takıl tabi yine dikkat et
Günaydın canim bende de olmustu o ama neden oldugunu bulamadiydim bi
Bende ayniyim bu ay hem calisma yapmadim doğru düzgün hem bu belirti mi diyorum hem kel hem fodulumevet bende bilemedim dedim 31.günde adet oluyorum resmen sürpriz olurdu olmadı :)dün akşamdan beri vücudum sıcak her güne bi belirti buluyorumama gerçekten bebiş olmadığını düşünüyorum o yüzden rahatça ilişki oldu dün :) nasılsın?
gunaydın kızlar.. dün akşamdan beri hafif hafif sancı giriyo cıkıyo kasıklarıma uykumdan uyaracak sekilde hissettim hem de.. bi de testim nasıl cıkacak bakalım bugun 10. gün en koyuyu gördüm testte
Bende ayniyim bu ay hem calisma yapmadim doğru düzgün hem bu belirti mi diyorum hem kel hem fodulum
Ay yoksa görelim de rahatlayalim resimdeki benim evet :) esime bakarken genelde öyleyimzaten seninle aynıyız salı günü görürüz keli fodulubu profil resmi sizin mi sen misin bu güzel gülüşlü :)
Ay yoksa görelim de rahatlayalim resimdeki benim evet :) esime bakarken genelde öyleyimyarin bir gün bebegime nasıl bakarım bilmem
insallah canm gun asırı çalışma yapıyoruz işte koyu olan gun değil de ondan onceki gün ve sonrakı gunler ilişki oldu bugun de olacak inşallah bakalım gelsin.. rüyamda da ilk muayenemi oluyodum doktor iki bebek var burda dedi ağlarken uyanmışım cok etkilendim:)oo bakalım nasıl çıkacak haber ver yapınca çalışmada yapıyorsunuz bu ay kısmetse gelecek bebiş desene :)
insallah canm gun asırı çalışma yapıyoruz işte koyu olan gun değil de ondan onceki gün ve sonrakı gunler ilişki oldu bugun de olacak inşallah bakalım gelsin.. rüyamda da ilk muayenemi oluyodum doktor iki bebek var burda dedi ağlarken uyanmışım cok etkilendim:)
Günaydın Kızlarrr bol bereketlı ve hayırlı Cumalar :) hayırlı haberler alırız ınsallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?