ama ola da bilir yani ben duydum öyle bi vaka.. ilk muayenede doktor bi bbek görmüş 2 hafta sonra kontrolde aa burda 2. bi bebek var demiş bi tanıdığımıza meğer diğer gec döllenme imişayyy kıyamam :) inşallah rüyan gerçek olur :):) rabbim tez zamanda sağlıklısını versin afroditim :) bizde dün ilişki oldu eşim gelsin bebiş diyor dedim bebiş yok olduysa geçen hafta olmuştur diyor ki o zaman ikiz olur bir hafta arayla doğum yaparsın
çok beğendim reklam yüzü gibi böyle saf yüz gülüş güzel güzelsin bebeem :) allah hep güldürsün yüzünü :)
amin canm yaa amin :)ayyy kıyamam :) inşallah rüyan gerçek olur :):) rabbim tez zamanda sağlıklısını versin afroditim :) bizde dün ilişki oldu eşim gelsin bebiş diyor dedim bebiş yok olduysa geçen hafta olmuştur diyor ki o zaman ikiz olur bir hafta arayla doğum yaparsın
Oy kiyamam sanainsallah canm gun asırı çalışma yapıyoruz işte koyu olan gun değil de ondan onceki gün ve sonrakı gunler ilişki oldu bugun de olacak inşallah bakalım gelsin.. rüyamda da ilk muayenemi oluyodum doktor iki bebek var burda dedi ağlarken uyanmışım cok etkilendim:)
progestan ı kullanıyordum zaten şimdi dozunu arttırdı 2 şer 2 şer kullan dedi sabah 8 öğlen 4 ve gec 12 gibi kullanıyorum.. dün baktı ultrasonla herşey yolunda korkma dedi dikktli ol sadece dedi 2 gün işe gitme evde yat dinlen dedi...
kaygılı ben 17 kasım da aşılamamı yaptırdıktan sonra 29 kasım cumartesi saat 23:00 civarında öyle bişi olmuştuGÜNAYDINLARRR :) CUMANIN BEREKETİ SAĞLIĞI AFİYETİ ÜZERİNİZE OLSUNNN :)
KIZLAR DÜN EVE GİDİP AFEDERSİNİZ TUALETİMİ YAPTIM Bİ BAKTIM AKINTI VAR UZAMIŞ PEÇETEYLE SİLDİM İÇİNDE KILCAK DAMAR ŞEKLİNDE Bİ KAN VE UCUNDA BİR PEMBE KAHVELİK VARDI DEDİM ERKENDEN ADET OLUYORUM AMA OLMADI AKŞAM KASIKLARIM AĞRIDI BİRAZ Bİ DE İLİŞKİ OLDU O KADAR BU SABAH HİÇ BİRİ YOK
Oy kiyamam sana
yok valla işe gitmiyorum idün ve bugun c.tesi pazar zaten çalışmıyorumcanım geçmiş olsun bak önemli bişey değilmiş.Progestanı 6 tane kullanıp işe gitmek büyük başarı olur :) Ben 2 tane içiyorum dengem şaştı resmen.Ama bebişler iyi olsun da gerisi boş....
yok valla işe gitmiyorum idün ve bugun c.tesi pazar zaten çalışmıyorum4 gün evde yatarım artık :)
Utandim ulen salincakta sallaniyordum orada :) amin canim hepimiz Gülelim inşallah siteye girmeden iki gün önce barut gibiydim sanki basimda devamli bes kilo yük var gibi simdi coook rahatim iyi ki arkadas olmuşum sizinle
kaygılı ben 17 kasım da aşılamamı yaptırdıktan sonra 29 kasım cumartesi saat 23:00 civarında öyle bişi olmuştuhadi bakalım hayırlısı :)
Canım tebrik ederim seni bebegini sağlıkla kucağına almak nasîp etsînkaygılı ben 17 kasım da aşılamamı yaptırdıktan sonra 29 kasım cumartesi saat 23:00 civarında öyle bişi olmuştuhadi bakalım hayırlısı :)
Ben de hiiic tanidigimin olmadigi Düzcede patlamak üzereyim ne yapabilirim derken ya dedim okuyup duruyorum roman gibi hergün de neden bende yazmiyorum :) iyi böyle ya doğum kilolarini da beraber verelim insallahbende bu iş yerinde sıkılıyorum kimseyle konuşamıyorum patlıyorum diyordum allahım çıkıcam burdan yardım et dedim karşıma burası çıktı benim işim yoğun ama hiç ses konuşma yok o yüzden çıldırıyordum şimdi çok mutluyum burada :):)
Benim her okudugum yerde diyo ki yumurta catladiktan üç gun sonra ateş düşer yani ates düştüğü gunden üç gun önce yumurtlama olmusturkızlar bi de 2 gündür sabah eşime kalkınca atesimi ölçüyorum dün35.6 cıktı bu sabah da 35.9 cıktı yum çatlayınca mı yükseliyodu ates nasıl oluyoduuuuu
Iyi bari cok şükür inşallah onumuzdeki aya yarar :)Kızlar merhaba ben dün histeroskopimi oldum. Çok güzel geçti güle oynaya gittim ameliyathaneye. Kolayda attım narkozun etkisini üstümden. Sonuçlarımda tertemiz iyi çıktı. Bebeğin konacağı yeri çiziyorlarmış sanırım ofis historoskopi diyorlar buna gebelik şansını arttırıyormuş.
daha yum olmadı o zamanBenim her okudugum yerde diyo ki yumurta catladiktan üç gun sonra ateş düşer yani ates düştüğü gunden üç gun önce yumurtlama olmustur
Ben de hiiic tanidigimin olmadigi Düzcede patlamak üzereyim ne yapabilirim derken ya dedim okuyup duruyorum roman gibi hergün de neden bende yazmiyorum :) iyi böyle ya doğum kilolarini da beraber verelim insallah
Kızlar merhaba ben dün histeroskopimi oldum. Çok güzel geçti güle oynaya gittim ameliyathaneye. Kolayda attım narkozun etkisini üstümden. Sonuçlarımda tertemiz iyi çıktı. Bebeğin konacağı yeri çiziyorlarmış sanırım ofis historoskopi diyorlar buna gebelik şansını arttırıyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?