2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

ama ola da bilir yani ben duydum öyle bi vaka.. ilk muayenede doktor bi bbek görmüş 2 hafta sonra kontrolde aa burda 2. bi bebek var demiş bi tanıdığımıza meğer diğer gec döllenme imiş

çok beğendim reklam yüzü gibi böyle saf yüz gülüş güzel güzelsin bebeem :) allah hep güldürsün yüzünü :)
Utandim ulen salincakta sallaniyordum orada :) amin canim hepimiz Gülelim inşallah siteye girmeden iki gün önce barut gibiydim sanki basimda devamli bes kilo yük var gibi simdi coook rahatim iyi ki arkadas olmuşum sizinle

amin canm yaa amin :)

Oy kiyamam sana

canım geçmiş olsun bak önemli bişey değilmiş.Progestanı 6 tane kullanıp işe gitmek büyük başarı olur :) Ben 2 tane içiyorum dengem şaştı resmen.Ama bebişler iyi olsun da gerisi boş....

kaygılı ben 17 kasım da aşılamamı yaptırdıktan sonra 29 kasım cumartesi saat 23:00 civarında öyle bişi olmuştu hadi bakalım hayırlısı :)

canım geçmiş olsun bak önemli bişey değilmiş.Progestanı 6 tane kullanıp işe gitmek büyük başarı olur :) Ben 2 tane içiyorum dengem şaştı resmen.Ama bebişler iyi olsun da gerisi boş....
yok valla işe gitmiyorum idün ve bugun c.tesi pazar zaten çalışmıyorum 4 gün evde yatarım artık :)

Utandim ulen salincakta sallaniyordum orada :) amin canim hepimiz Gülelim inşallah siteye girmeden iki gün önce barut gibiydim sanki basimda devamli bes kilo yük var gibi simdi coook rahatim iyi ki arkadas olmuşum sizinle

bende bu iş yerinde sıkılıyorum kimseyle konuşamıyorum patlıyorum diyordum allahım çıkıcam burdan yardım et dedim karşıma burası çıktı benim işim yoğun ama hiç ses konuşma yok o yüzden çıldırıyordum şimdi çok mutluyum burada :):)

kaygılı ben 17 kasım da aşılamamı yaptırdıktan sonra 29 kasım cumartesi saat 23:00 civarında öyle bişi olmuştu hadi bakalım hayırlısı :)

canım :) bilemedim benim adete eski düzene göre 4 gün var ve muhtemel yum tarihimin 9.günü böyle bir şey oldu umutlanmıyorum başıma ilk defa geliyor ama sonuçta kızlarında öyle oldu bebiş çıkmadığı oldu kısmet :)

Canım tebrik ederim seni bebegini sağlıkla kucağına almak nasîp etsîn Bend aşılama oldum hayırlısı artık

kızlar bi de 2 gündür sabah eşime kalkınca atesimi ölçüyorum dün35.6 cıktı bu sabah da 35.9 cıktı yum çatlayınca mı yükseliyodu ates nasıl oluyoduuuuu

Ben de hiiic tanidigimin olmadigi Düzcede patlamak üzereyim ne yapabilirim derken ya dedim okuyup duruyorum roman gibi hergün de neden bende yazmiyorum :) iyi böyle ya doğum kilolarini da beraber verelim insallah

Kızlar merhaba ben dün histeroskopimi oldum. Çok güzel geçti güle oynaya gittim ameliyathaneye. Kolayda attım narkozun etkisini üstümden. Sonuçlarımda tertemiz iyi çıktı. Bebeğin konacağı yeri çiziyorlarmış sanırım ofis historoskopi diyorlar buna gebelik şansını arttırıyormuş.

kızlar bi de 2 gündür sabah eşime kalkınca atesimi ölçüyorum dün35.6 cıktı bu sabah da 35.9 cıktı yum çatlayınca mı yükseliyodu ates nasıl oluyoduuuuu
Benim her okudugum yerde diyo ki yumurta catladiktan üç gun sonra ateş düşer yani ates düştüğü gunden üç gun önce yumurtlama olmustur

Iyi bari cok şükür inşallah onumuzdeki aya yarar :)

Ben de hiiic tanidigimin olmadigi Düzcede patlamak üzereyim ne yapabilirim derken ya dedim okuyup duruyorum roman gibi hergün de neden bende yazmiyorum :) iyi böyle ya doğum kilolarini da beraber verelim insallah

inşallah canımmm :) sen oraya mı gelin gittin normalde nerde oturuyordun ?

çok sevindim bende dün seni merak etmiştim :) desene bebiş yerin hazır gelsin konsun bakalım ne zaman konduracaklar peki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…