2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

inşallah canımmm :) sen oraya mı gelin gittin normalde nerde oturuyordun ?
Esim adapazarli ben Gölcüklü ama geldigimiz yer düzce :) bende bir sene calisirim diyordum ama hop hemen hamile kaldım is meselesi de kaldi bu arada esim her eve geldiginde beni evde gormeye alisti şimdi ne gerek var yaa diyo :)

çok sevindim bende dün seni merak etmiştim :) desene bebiş yerin hazır gelsin konsun bakalım ne zaman konduracaklar peki :)

Adet olur olmaz arayacağım canım 2. ya da 3. gününe randevu verecekler. Sonra iğneler derken ocak ortası transfer, 12 gün sonra sonuç alacağım. Ocak sonu belli olur yani hayırlısıyla inşallah.

yat dinlen canım yat.Sen keseyi görmüş müydün?Ben pzt gidicem kese için 5+1 olucaz pzt.Görürüz heralde.....
gördüm cemrem ilk gittiğimde 4+2 yken gördük adetime göre aşılama gününü baz alırsak 3+3 ken gördük :) görürsün canım muhtelemen :) dün benim adetime göre 5+2 günümdü aşılamaya görede 4+3 tü gene gördük büyümüş şekilde :)

kayglılım dediklerine göre bebişin gelmiş olabili,r hadi inş

Esim adapazarli ben Gölcüklü ama geldigimiz yer düzce :) bende bir sene calisirim diyordum ama hop hemen hamile kaldım is meselesi de kaldi bu arada esim her eve geldiginde beni evde gormeye alisti şimdi ne gerek var yaa diyo :)

:):) Alıştınız bu duruma desene her işte bi nasip var sendede iş değil bebiş varmış olsun tadını çıkar eşini güzelce karşıla gerçi sen eşini kalorifer diplerinde kkarşılıyorsun memnun mu bilmem ama

Adet olur olmaz arayacağım canım 2. ya da 3. gününe randevu verecekler. Sonra iğneler derken ocak ortası transfer, 12 gün sonra sonuç alacağım. Ocak sonu belli olur yani hayırlısıyla inşallah.

hadi hayırlısı 2015in ik bebişlerinden olacak allah izin verirse :)

benim adetime 5 gün vardı hatta c.tesiydi o gün gördüm öyle bir kanama sonra p.tesi günü adetime 3 gün vardı idrar testi yaptım çok ince silik 2. çizgi çıktı doktoru aradım adet günüm perşembeye geliyordu perşembe git dedi.. salı günü iş çıkışı eve geldiğimde 2. çizgiyi gördüm gene silikti sonra perşembe sabah yaptım daha koyuydu bence 2 gün sonra idrar testi yap bakalım.. merak ediyorum :)

GÜNAYDIN CNM HAYIRLI CUMALAR :)
cnm o dediğin bende de olurdu ve sonunda adet olurdum inşallah sen olmazsın bebişin gelir sıkı sıkı tutunur sana :)))

kayglılım dediklerine göre bebişin gelmiş olabili,r hadi inş

canım o genelde kahverengi diyorlar bende sarı akıntının içinde incecik bir kılcal damar ve sonunda küçük bir pembekahvemsi bi şey ama çok az kısmet umut etmiyorum yabana da atmıyorum üstüne bi de ilişki yaşadık :)

Canım tebrik ederim seni bebegini sağlıkla kucağına almak nasîp etsîn Bend aşılama oldum hayırlısı artık
canım rabbim hakkında hayırlısı ne ise onu versin bol bol dua et hatta meryem suresini oku... bn bugun cuma ile öğlen ezanı arasında okuycam hem kendim için hemde isteyen tüm anneler için rabbim buyuk o ol derse olmıcak hiç bişi yok ben 5 sene sonra mutlu sona adım attım.. dilerim sağlıkla diğer tüm arkadaşlarla beraber kucağımıza almakta nasip olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…