Esim adapazarli ben Gölcüklü ama geldigimiz yer düzce :) bende bir sene calisirim diyordum ama hop hemen hamile kaldım is meselesi de kaldi bu arada esim her eve geldiginde beni evde gormeye alisti şimdi ne gerek var yaa diyo :)inşallah canımmm :) sen oraya mı gelin gittin normalde nerde oturuyordun ?
çok sevindim bende dün seni merak etmiştim :) desene bebiş yerin hazır gelsin konsun bakalım ne zaman konduracaklar peki :)
Bugün çıktıysa sali gunu yumurtlama olmus olabilir tatlım artmaya devam edip etmedigine bak heledaha yum olmadı o zamanoffffffff
çok güzelsin narin, zarifAy yoksa görelim de rahatlayalim resimdeki benim evet :) esime bakarken genelde öyleyimyarin bir gün bebegime nasıl bakarım bilmem
Mevlam Ol desin olsun insallahAdet olur olmaz arayacağım canım 2. ya da 3. gününe randevu verecekler. Sonra iğneler derken ocak ortası transfer, 12 gün sonra sonuç alacağım. Ocak sonu belli olur yani hayırlısıyla inşallah.
gördüm cemrem ilk gittiğimde 4+2 yken gördük adetime göre aşılama gününü baz alırsak 3+3 ken gördük :) görürsün canım muhtelemen :) dün benim adetime göre 5+2 günümdü aşılamaya görede 4+3 tü gene gördük büyümüş şekilde :)yat dinlen canım yat.Sen keseyi görmüş müydün?Ben pzt gidicem kese için 5+1 olucaz pzt.Görürüz heralde.....
kayglılım dediklerine göre bebişin gelmiş olabili,r hadi inşbende bu iş yerinde sıkılıyorum kimseyle konuşamıyorum patlıyorum diyordum allahım çıkıcam burdan yardım et dedim karşıma burası çıktı benim işim yoğun ama hiç ses konuşma yok o yüzden çıldırıyordum şimdi çok mutluyum burada :):)
hanggimiz cadı değiliz ki be nevlendim o gün akşam babam diyor kidü ğüne gelen arkadaşlarıma beinm kızım kendiniez dirmez o konuda içim rahat diyeGelin halim de ondannormalde cadııı
Esim adapazarli ben Gölcüklü ama geldigimiz yer düzce :) bende bir sene calisirim diyordum ama hop hemen hamile kaldım is meselesi de kaldi bu arada esim her eve geldiginde beni evde gormeye alisti şimdi ne gerek var yaa diyo :)
Adet olur olmaz arayacağım canım 2. ya da 3. gününe randevu verecekler. Sonra iğneler derken ocak ortası transfer, 12 gün sonra sonuç alacağım. Ocak sonu belli olur yani hayırlısıyla inşallah.
tatlım şöyle ki benim ateşim 36.1 di iki gün aniden 36.5 oldu yani yum en son ki 36.1 deyken çatladı ateşimi yükseltti :)daha yum olmadı o zamanoffffffff
benim adetime 5 gün vardı hatta c.tesiydi o güncanım :) bilemedim benim adete eski düzene göre 4 gün var ve muhtemel yum tarihimin 9.günü böyle bir şey oldu umutlanmıyorum başıma ilk defa geliyor ama sonuçta kızlarında öyle oldu bebiş çıkmadığı oldu kısmet :)
GÜNAYDINLARRR :) CUMANIN BEREKETİ SAĞLIĞI AFİYETİ ÜZERİNİZE OLSUNNN :)
KIZLAR DÜN EVE GİDİP AFEDERSİNİZ TUALETİMİ YAPTIM Bİ BAKTIM AKINTI VAR UZAMIŞ PEÇETEYLE SİLDİM İÇİNDE KILCAK DAMAR ŞEKLİNDE Bİ KAN VE UCUNDA BİR PEMBE KAHVELİK VARDI DEDİM ERKENDEN ADET OLUYORUM AMA OLMADI AKŞAM KASIKLARIM AĞRIDI BİRAZ Bİ DE İLİŞKİ OLDU O KADAR BU SABAH HİÇ BİRİ YOK
hem ovulasyon da ikl koyudan siliğe dönünce yum çatlamış oluyordaha yum olmadı o zamanoffffffff
hanggimiz cadı değiliz ki be nevlendim o gün akşam babam diyor kidü ğüne gelen arkadaşlarıma beinm kızım kendiniez dirmez o konuda içim rahat diye
kayglılım dediklerine göre bebişin gelmiş olabili,r hadi inş
Eee insan bilmez mi evladini annem de derdi ben sana güveniyorum sanki lig macina çıkıyorum annem yaa
her gun ölceyim bakalım nasıl cıkacak salı koyuydu çarsamba çatlamıştır muhtemelen 3derece artmışBugün çıktıysa sali gunu yumurtlama olmus olabilir tatlım artmaya devam edip etmedigine bak hele
canım rabbim hakkında hayırlısı ne ise onu versin bol bol dua et hatta meryem suresini oku... bn bugun cuma ile öğlen ezanı arasında okuycam hem kendim için hemde isteyen tüm anneler için rabbim buyuk o ol derse olmıcak hiç bişi yok ben 5 sene sonra mutlu sona adım attım.. dilerim sağlıkla diğer tüm arkadaşlarla beraber kucağımıza almakta nasip olur :)Canım tebrik ederim seni bebegini sağlıkla kucağına almak nasîp etsînBend aşılama oldum hayırlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?