2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

günaydınlar olsun cumanın bereketi üzerimize olsun herkesin istediği gönlüne göre olsun allah bundan sonra da yüzünüzü hep böyle güldürsün :)
ben henüz adet olmadım canlar ama hiç sancı mancı yok ağrım da yok gelecek sanırım kırmızılar bugün hayırlısı
elisa__ cnmm sonuçların güzel çıkmış herşeyin hayırlısı allah gönlüne göre versin tatlım

dur dur içime umut tohumları koyma:):) göğüslerinde bi belirti var mıydı bende tık yok akşamları koyu geliyo sabah bakıyorum açık renk ben salı günü idrar testi yapacağım bakalım o zaman çıkar varsa sanırım tamamen kısmet :)

GÜNAYDIN CNM HAYIRLI CUMALAR :)
cnm o dediğin bende de olurdu ve sonunda adet olurdum inşallah sen olmazsın bebişin gelir sıkı sıkı tutunur sana :)))

keşke inşallah :) bende ilk gördüğümde işte adet oluyorum hemde daha 30.günde dedim ama düşününce son iki aydır 40 günde oluyorum 30 güne çekmiş olamaz dedim ama umudum yine de yok yani salıya kadar ya adet olurum ya da test yaparım :) sende durumlar nasıl?

hem ovulasyon da ikl koyudan siliğe dönünce yum çatlamış oluyor
tatlım benim şüphem su kı test de tam koyu olmadan silindi.. önümüzdeki günler hem kalın hem koyu olur mu bilmem ama dünle bugun de ateşimi ölçtüm dün 35.6 idi buugn 35.9 yanı 0.3derce artmış.. yarın daha mı yüksek olması gerekiyo benm yumun çatadığını anlamam için.. sürekli artış mı olmalı yoksa bikaç günlük bi artış olup düşecek mi..ayy iyice karıtı kafam

ben erkenmı adet oluyorum anlayamadım lavaboya gıttım ıdrara ıcınde cok hafıf pembelık var 25 gunde adet oluyorum yanı benım her ay bırsey degısıyor sastım kaldım onceden adet gunu koyu kahve leke gelırdı bu ayda olmadı

Yok tatlim ya bebeği kaybettik esim garibim ya hergün benle ugrasiyo sakarlik degil de tezcanliliktan geliyo basima ne geliyosa

göğüslerimde çok az sancı vardı uçlarında :) umut verme konusunda belki sendede olabilir diorum ben yaşadıklarımı anlattım sana :)

ohhh ne güzel belirtisizliklerle dolduk benden de dün kılcal damar gibi kırmızı sonunda kahve pembeli bi şey geldi akıntının içinde daha 5 gün varken :) salıyı çıkaramıcaz sanırım

ohhh ne güzel belirtisizliklerle dolduk benden de dün kılcal damar gibi kırmızı sonunda kahve pembeli bi şey geldi akıntının içinde daha 5 gün varken :) salıyı çıkaramıcaz sanırım

banada oyle gelıyor bence stresten her ay farklı seyler yasıyoruz canım ne olacak bılmıyorum HAlım ınsallah Allahım merhamet eder bize

Merhaba kizlar yeni uye oldum son adetim 24 ekim 27 kasimda bhcg 265ken 3 aralikda 12320 cikdi.bana fazla geldi sizce normalmi

Yok tatlim ya bebeği kaybettik esim garibim ya hergün benle ugrasiyo sakarlik degil de tezcanliliktan geliyo basima ne geliyosa

canım biliyorum kaybettiğinizi malesef ama sen çalışacaktın rabbim bebiş verdi sende artık bebişe yöneldin onu demek istedim yani onun zamaanı gelmiş :) evet benimde öyle tezcanlı hemen her şey olsun isterim annem dediyse :) kafama koyduysam yemek yapar bi yandan tül yıkar yemek öncesi cam siler sonrası tül takarım yeterki aklıma takılsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…