- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
kahvede olabiliyor amacanım o genelde kahverengi diyorlar bende sarı akıntının içinde incecik bir kılcal damar ve sonunda küçük bir pembekahvemsi bi şey ama çok az kısmet umut etmiyorum yabana da atmıyorum üstüne bi de ilişki yaşadık :)
Cok sevindim cnm dikkat et kendinekahve rengi tarzındaydı doktora gittiğimde progestan nı ikişer ikişer kullan dedi.. ultrasonla baktı herşey normal korkma dedi.. :) çok şükür rabbime..
benim adetime 5 gün vardı hatta c.tesiydi o güngördüm öyle bir kanama sonra p.tesi günü adetime 3 gün vardı idrar testi yaptım çok ince silik 2. çizgi çıktı doktoru aradım adet günüm perşembeye geliyordu perşembe git dedi.. salı günü iş çıkışı eve geldiğimde 2. çizgiyi gördüm gene silikti sonra perşembe sabah yaptım daha koyuydu bence 2 gün sonra idrar testi yap bakalım.. merak ediyorum :)
Mevlam Ol desin olsun insallah
GÜNAYDIN CNM HAYIRLI CUMALAR :)
cnm o dediğin bende de olurdu ve sonunda adet olurdum inşallah sen olmazsın bebişin gelir sıkı sıkı tutunur sana :)))
tatlım benim şüphem su kı test de tam koyu olmadan silindi.. önümüzdeki günler hem kalın hem koyu olur mu bilmem ama dünle bugun de ateşimi ölçtüm dün 35.6 idi buugn 35.9 yanı 0.3derce artmış.. yarın daha mı yüksek olması gerekiyo benm yumun çatadığını anlamam için.. sürekli artış mı olmalı yoksa bikaç günlük bi artış olup düşecek mi..ayy iyice karıtı kafamhem ovulasyon da ikl koyudan siliğe dönünce yum çatlamış oluyor
çok teşekkür ederim bitanem allah razı olsun rabbim sağlıklı hamişlikler nasip etsin :)Cok sevindim cnm dikkat et kendine
kahvede olabiliyor ama
hadi hayırlısı 2015in ik bebişlerinden olacak allah izin verirse :)
Yok tatlim ya bebeği kaybettik:):) Alıştınız bu duruma desene her işte bi nasip var sendede iş değil bebiş varmış olsun tadını çıkar eşini güzelce karşıla gerçi sen eşini kalorifer diplerinde kkarşılıyorsun memnun mu bilmem ama
göğüslerimde çok az sancı vardı uçlarında :) umut verme konusunda belki sendede olabilir diorum ben yaşadıklarımı anlattım sana :)dur dur içime umut tohumları koyma:):) göğüslerinde bi belirti var mıydı bende tık yok akşamları koyu geliyo sabah bakıyorum açık renkben salı günü idrar testi yapacağım bakalım o zaman çıkar varsa sanırım tamamen kısmet :)
ben erkenmı adet oluyorum anlayamadım lavaboya gıttım ıdrara ıcınde cok hafıf pembelık var 25 gunde adet oluyorum yanıbenım her ay bırsey degısıyor sastım kaldım onceden adet gunu koyu kahve leke gelırdı bu ayda olmadı
ohhh ne güzel belirtisizliklerle dolduk benden de dün kılcal damar gibi kırmızı sonunda kahve pembeli bi şey geldi akıntının içinde daha 5 gün varken :) salıyı çıkaramıcaz sanırım
Kaynanam ne yapsa çoğunlukla sabrettim annem nasil bi sabir var sende diyordu hatta :) kaynana az yola geldi sira bebekten yana annemin yüzünü guldurmekte yilmak yokee sende güveni boşa çıkarma o vakit
Catladiktan sonra yukseliyordu cnm insaAllah bebisin tutunmustur cnmkızlar bi de 2 gündür sabah eşime kalkınca atesimi ölçüyorum dün35.6 cıktı bu sabah da 35.9 cıktı yum çatlayınca mı yükseliyodu ates nasıl oluyoduuuuu
Tezim dogru sayilir yani :) doktor klomen vermezse ovulasyon ile ateş olcmeyi bir kullanacagim :)her gun ölceyim bakalım nasıl cıkacak salı koyuydu çarsamba çatlamıştır muhtemelen 3derece artmış
Yok tatlim ya bebeği kaybettikesim garibim ya hergün benle ugrasiyo sakarlik degil de tezcanliliktan geliyo basima ne geliyosa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?