2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

ewt cnm döngün çok uzun benimkiyse kısa 2 ay ben 10 gün önce oldum bu da 15 günde regl oluyo çok stres yapıyordum herşey normal çıkınca stresten diye takmıyorum artık olursa olsun ne yapalım sağlık olsun da
inşallah olmazsında test yaparsın cnm :)
ben daha adet olmadım cnm ama hiç bişeyim yok kaç gündür olan ağrılar gitti sadece biraz göğüslerde değişiklik var normalde olmaz ama yinede umudum yok yani geçen günkü pembe akıntı hevesimi kırdı resmen
takmıycam cnm herşeyin hayırlısı

göğüslerimde çok az sancı vardı uçlarında :) umut verme konusunda belki sendede olabilir diorum ben yaşadıklarımı anlattım sana :)

biliyorum da dinleyince ben de sendeki gibi olsun istiyorum:) göğüslerde tık yok biraz bi şey olsaydı umutlanırdım normalde göğüslerim çok acır adet zamanı ama kısmet nasip :) siz iyisiniz ya ben motive oluyorum bizimkide bu moralle çok bekletmez sanırım rahatım :)

bende öyle diyorum artık ne oldu oldu brakalım gitsinler gelsinler :):) bizim kapımız açık

banada oyle gelıyor bence stresten her ay farklı seyler yasıyoruz canım ne olacak bılmıyorum HAlım ınsallah Allahım merhamet eder bize

inşallah olsun olursam erken oldum düzene girdim diye mutlu olurum olmazsam yerleşmedir belki diyip yine mutlu olurum her türlü mutluyuzzz :):):)

ttalım düşük seyreden ateş diğer gün aniden 3,4,5 artar ve artarak devam ederse eğer oza man tam yükselişe geçtiği ilk an yum çtalamış oluyor :) oldu mu şimdibecne senin dün çatlamış gibi

Sabit kalmasi veya artmasi gerekiyor tatlim zaten yumurtlama sonrasi 0.3derece artar ki senin de öyle olmuş :) simdi düsmemesi veya cikmasi lazim

ABCDEFCD VE sekerpancari yarın birinizin bugünde sanırım birinizin sonuçları açıklanacak Allahım cuma günü hayrına sizlerin ve tüm isteyenlerin yüzünüzü güldürsünn yavrularınızı hayırlısıyla tutundurmuş olsun ben yarın giremeyeceğim ama pazartesi heyecanla açacağım ekranımı inşallah güzel sonuçlarınızı okurum:) hakkınızda hayırlısı ...

ttalım düşük seyreden ateş diğer gün aniden 3,4,5 artar ve artarak devam ederse eğer oza man tam yükselişe geçtiği ilk an yum çtalamış oluyor :) oldu mu şimdibecne senin dün çatlamış gibi

Sabit kalmasi veya artmasi gerekiyor tatlim zaten yumurtlama sonrasi 0.3derece artar ki senin de öyle olmuş :) simdi düsmemesi veya cikmasi lazim
tamamdır canlar yarın yine sorarım size ölçüp

Aynen yaa :) sonra cok dağıldiğım icin bir de arada pes ederim bitmez bu iş diye düştüğüm gün o ayakla kalktim kek yaptim yapacam diye taktim ya kafama

Aynen yaa :) sonra cok dağıldiğım icin bir de arada pes ederim bitmez bu iş diye düştüğüm gün o ayakla kalktim kek yaptim yapacam diye taktim ya kafama

bak buralarda çok uyuştuk ahh ahh :) yalnız bebiş söz konusu olunca kendimi zorlamam sende bırak sakın riske atma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…