Bence normalMerhaba kizlar yeni uye oldum son adetim 24 ekim 27 kasimda bhcg 265ken 3 aralikda 12320 cikdi.bana fazla geldi sizce normalmi
ewt cnm döngün çok uzun benimkiyse kısa 2 ay ben 10 gün önce oldum bu da 15 günde regl oluyo çok stres yapıyordum herşey normal çıkınca stresten diye takmıyorum artık olursa olsun ne yapalım sağlık olsun dakeşke inşallah :) bende ilk gördüğümde işte adet oluyorum hemde daha 30.günde dedim ama düşününce son iki aydır 40 günde oluyorum 30 güne çekmiş olamaz dedim ama umudum yine de yok yani salıya kadar ya adet olurum ya da test yaparım :) sende durumlar nasıl?
Amin en büyük duam o yönde zaten hayirlisiyla saglikli bi şekilde inşallah :)İnşallah canım sağlıklı ve hayırlı olacaksa olsun inşallah.
göğüslerimde çok az sancı vardı uçlarında :) umut verme konusunda belki sendede olabilir diorum ben yaşadıklarımı anlattım sana :)
Gebelik çoğul olabilir miMerhaba kizlar yeni uye oldum son adetim 24 ekim 27 kasimda bhcg 265ken 3 aralikda 12320 cikdi.bana fazla geldi sizce normalmi
ewt cnm döngün çok uzun benimkiyse kısa 2 ay ben 10 gün önce oldum bu da 15 günde regl oluyo çok stres yapıyordum herşey normal çıkınca stresten diye takmıyorum artık olursa olsun ne yapalım sağlık olsun da
inşallah olmazsında test yaparsın cnm :)
ben daha adet olmadım cnm ama hiç bişeyim yok kaç gündür olan ağrılar gitti sadece biraz göğüslerde değişiklik var normalde olmaz ama yinede umudum yok yani geçen günkü pembe akıntı hevesimi kırdı resmen
takmıycam cnm herşeyin hayırlısı
banada oyle gelıyorbence stresten her ay farklı seyler yasıyoruz canım ne olacak bılmıyorum HAlım ınsallah Allahım merhamet eder bize
ttalım düşük seyreden ateş diğer gün aniden 3,4,5 artar ve artarak devam ederse eğer oza man tam yükselişe geçtiği ilk an yum çtalamış oluyor :) oldu mu şimdibecne senin dün çatlamış gibitatlım benim şüphem su kı test de tam koyu olmadan silindi.. önümüzdeki günler hem kalın hem koyu olur mu bilmem ama dünle bugun de ateşimi ölçtüm dün 35.6 idi buugn 35.9 yanı 0.3derce artmış.. yarın daha mı yüksek olması gerekiyo benm yumun çatadığını anlamam için.. sürekli artış mı olmalı yoksa bikaç günlük bi artış olup düşecek mi..ayy iyice karıtı kafam
Sabit kalmasi veya artmasi gerekiyor tatlim zaten yumurtlama sonrasi 0.3derece artar ki senin de öyle olmuş :) simdi düsmemesi veya cikmasi lazimtatlım benim şüphem su kı test de tam koyu olmadan silindi.. önümüzdeki günler hem kalın hem koyu olur mu bilmem ama dünle bugun de ateşimi ölçtüm dün 35.6 idi buugn 35.9 yanı 0.3derce artmış.. yarın daha mı yüksek olması gerekiyo benm yumun çatadığını anlamam için.. sürekli artış mı olmalı yoksa bikaç günlük bi artış olup düşecek mi..ayy iyice karıtı kafam
aynen cnm gelen hayhay gidene bay bay :)bende öyle diyorum artık ne oldu oldu brakalım gitsinler gelsinler :):) bizim kapımız açık
aynen cnm gelen hayhay gidene bay bay :)
ttalım düşük seyreden ateş diğer gün aniden 3,4,5 artar ve artarak devam ederse eğer oza man tam yükselişe geçtiği ilk an yum çtalamış oluyor :) oldu mu şimdibecne senin dün çatlamış gibi
tamamdır canlar yarın yine sorarım size ölçüpSabit kalmasi veya artmasi gerekiyor tatlim zaten yumurtlama sonrasi 0.3derece artar ki senin de öyle olmuş :) simdi düsmemesi veya cikmasi lazim
en guzelı :) Kaldımmı HSG ye uff cokta korkuyorum ve benım agrı esıgım cok dusukinşallah olsun olursam erken oldum düzene girdim diye mutlu olurum olmazsam yerleşmedir belki diyip yine mutlu olurum her türlü mutluyuzzz :):):)
Tek yumurtam vardi nasil olurGebelik çoğul olabilir mi
Aynen yaa :) sonra cok dağıldiğım icin bir de arada pes ederim bitmez bu iş diyecanım biliyorum kaybettiğinizi malesefama sen çalışacaktın rabbim bebiş verdi sende artık bebişe yöneldin onu demek istedim yani onun zamaanı gelmiş :) evet benimde öyle tezcanlı hemen her şey olsun isterim annem dediyse :) kafama koyduysam yemek yapar bi yandan tül yıkar yemek öncesi cam siler sonrası tül takarım yeterki aklıma takılsın :)
Bilmiyorum ki tatlım randevu al da git doktora en iyisi bu degerle kese görünür zatenTek yumurtam vardi nasil olur
en guzelı :) Kaldımmı HSG ye uff cokta korkuyorum ve benım agrı esıgım cok dusuk
Aynen yaa :) sonra cok dağıldiğım icin bir de arada pes ederim bitmez bu iş diyedüştüğüm gün o ayakla kalktim kek yaptim yapacam diye taktim ya kafama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?