Bebisin guzel yere konsun insaAllah canim benim bu ugraslarinizin sonucu bebis olarak gondersin guzel Allah'imKızlar merhaba ben dün histeroskopimi oldum. Çok güzel geçti güle oynaya gittim ameliyathaneye. Kolayda attım narkozun etkisini üstümden. Sonuçlarımda tertemiz iyi çıktı. Bebeğin konacağı yeri çiziyorlarmış sanırım ofis historoskopi diyorlar buna gebelik şansını arttırıyormuş.
gördüm cemrem ilk gittiğimde 4+2 yken gördük adetime göre aşılama gününü baz alırsak 3+3 ken gördük :) görürsün canım muhtelemen :) dün benim adetime göre 5+2 günümdü aşılamaya görede 4+3 tü gene gördük büyümüş şekilde :)
Eveet :) bugun şekerpancarı yarinABCDEFCD VE @sekerpancari yarın birinizin bugünde sanırım birinizin sonuçları açıklanacak Allahım cuma günü hayrına sizlerin ve tüm isteyenlerin yüzünüzü güldürsünn yavrularınızı hayırlısıyla tutundurmuş olsun ben yarın giremeyeceğim ama pazartesi heyecanla açacağım ekranımı inşallah güzel sonuçlarınızı okurum:) hakkınızda hayırlısı ...
Onumuzdeki carsamba gidicem dun merakdan tekrar idrar test yaptim cift cizgi ilk kez ciktigindan biraz soluk cikto endiselerim var ya bisey olduysaBilmiyorum ki tatlım randevu al da git doktora en iyisi bu degerle kese görünür zaten
Hatun haklı arkadaşlar dağılalımDur bakalım daha bi şey olmadı :) ağrı eşiğin mi düşük bebiş mücadelesi isteğin mi hangisi düşükse ona göre davran :):)
Bundan sonra böyleçok iyi çok güldüm bencede aynen öyle
Carsambaya cok var tatlim daha erkrne bul da icin rahatlasin olmaz mi belirsizlik berbat birseyOnumuzdeki carsamba gidicem dun merakdan tekrar idrar test yaptim cift cizgi ilk kez ciktigindan biraz soluk cikto endiselerim var ya bisey olduysa
Amîn canım ya dua ediyorum hep çocuğu olmayan herkese nasip etsin inş...bir yandan umut var içimde bir yandan da karamsarlık hakkımızda hayırlısı olsun artık canım bişey sorabilırmiyim senin kaç yumurtan oluşmustucanım rabbim hakkında hayırlısı ne ise onu versin bol bol dua et hatta meryem suresini oku... bn bugun cuma ile öğlen ezanı arasında okuycam hem kendim için hemde isteyen tüm anneler için rabbim buyuk o ol derse olmıcak hiç bişi yok ben 5 sene sonra mutlu sona adım attım.. dilerim sağlıkla diğer tüm arkadaşlarla beraber kucağımıza almakta nasip olur :)
Hatun haklı arkadaşlar dağılalım
Bulanti sik idrar cikma gogus agrisi hepsi var doktorumu aradim bulantin varsa hersey yolunda demek dedi.korkuyorum tatlimCarsambaya cok var tatlim daha erkrne bul da icin rahatlasin olmaz mi belirsizlik berbat birsey
Umudunu kaybetme canım bir bakmışsın hamilesin inşkeşke inşallah :) bende ilk gördüğümde işte adet oluyorum hemde daha 30.günde dedim ama düşününce son iki aydır 40 günde oluyorum 30 güne çekmiş olamaz dedim ama umudum yine de yok yani salıya kadar ya adet olurum ya da test yaparım :) sende durumlar nasıl?
Canim korkma degeein guzel se yinede bi doktora gorun icindeki korku gecerBulanti sik idrar cikma gogus agrisi hepsi var doktorumu aradim bulantin varsa hersey yolunda demek dedi.korkuyorum tatlim
Iki aydir önemsemiyorum artik yabak buralarda çok uyuştuk ahh ahh :) yalnız bebiş söz konusu olunca kendimi zorlamam sende bırak sakın riske atma :)
Haklısın canım Allaha şükür eşim benden çok dile getiriyor çok yürekten istiyor bebeğimiz olmasını hatta kürtajdan sonra ben 3adet dönemi korunalım dedim eşim umursamadı olcağı varsa olur boşver dedi ben bat yaklaşınca çok üzgün oluyorum adet olduğum an yeni ayın umudu oluyo normale dönüyorum:)çok haklı ama bunlar eşinin suçu değilki bak düşükle onlarda bizim kadar üzülüyorlar ama ne yapsınlar ben kimyasaldan sonra çocuk olayını gündeme getirmedim şimdi eşim benden çok istiyor ona fırsat ver ki o heves etsin :)
15 aydiugrasiyorum ekimde dusuk yaptim klomenle olmustu ardindan tedavisiz gebe kaldim beta en so 12320diCanim korkma degeein guzel se yinede bi doktora gorun icindeki korku gecer
Bundan sonra böyle
Gül Kaygılım sen buranın neşe kaynağısın
Umudunu kaybetme canım bir bakmışsın hamilesin inş
Tebrik edrim seni bebiş mi geliyooo. Allah sağ salim kucağına almak nasip etsin canımmaşallah canımdarısı kalp atışına ....inşallah ben de görürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?