2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Bebisin guzel yere konsun insaAllah canim benim bu ugraslarinizin sonucu bebis olarak gondersin guzel Allah'im

maşallah canım darısı kalp atışına ....inşallah ben de görürüm

Eveet :) bugun şekerpancarı yarin ABCDEFCD

Bilmiyorum ki tatlım randevu al da git doktora en iyisi bu degerle kese görünür zaten
Onumuzdeki carsamba gidicem dun merakdan tekrar idrar test yaptim cift cizgi ilk kez ciktigindan biraz soluk cikto endiselerim var ya bisey olduysa

Amîn canım ya dua ediyorum hep çocuğu olmayan herkese nasip etsin inş...bir yandan umut var içimde bir yandan da karamsarlık hakkımızda hayırlısı olsun artık canım bişey sorabilırmiyim senin kaç yumurtan oluşmustu

Umudunu kaybetme canım bir bakmışsın hamilesin inş

bak buralarda çok uyuştuk ahh ahh :) yalnız bebiş söz konusu olunca kendimi zorlamam sende bırak sakın riske atma :)
Iki aydir önemsemiyorum artik ya da ben 29 ekimde diger ayagimin kücük parmaginin yanindaki garibanin üzerine yag tenekesi düşürüp catlattigimdan doktor film cekmedi test yapmadan mecbur kalip test yaptik birsürü sonra kizdim cektirmiyorum rontgen dedim tam olarak geçmedi o yuzden parmakçık

Haklısın canım Allaha şükür eşim benden çok dile getiriyor çok yürekten istiyor bebeğimiz olmasını hatta kürtajdan sonra ben 3adet dönemi korunalım dedim eşim umursamadı olcağı varsa olur boşver dedi ben bat yaklaşınca çok üzgün oluyorum adet olduğum an yeni ayın umudu oluyo normale dönüyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…