yani orası da var ama ne bilim istemiorum hayatıma karışılmasına napim cinlerim tepeme çıkıo içimden sövüorum herkeseherşeye bide daha da dayanamazsam kıpkırmızı oluorum gözlerimden yaş aktı akacak oluo nese amaaan zaman göstercek sabrını verir RABBİM :)ya baştan beraber olsaydınız karışılması zor gelmezdi ama özgürlükten öyle ortama düşünce zor gelir evin ayrı ve birazda uzak olsun yeter gerisine bi şekilde katlanırsın hem yarın öbürgün gelir yardım ederler hamiş olunca belki kısmet kötü düşünmeyelim hemen :)
Ben adetliyken okunmaz diye biliyorum canim ogrenirken okunuyormusta kursa gitmistim bekarken hoca adetliyken kurani elletmeden okutuyorduben burdan bi bayan var kuran öğretio bide ilahiyatta okuo sordum adetliyken okusam die adetliyken kuran bile okunur ddi oku sen ddi oyüzden okuorum canım acaba yanlış mı
bende adetliyken kuran surelerini okuyamıyorsun die biliyorum.. ama adetli deil sadece abdestsizsen (normal namaz abdesti) o zamndokunmadan göz gezdirebilir ve okuyabiliyorsun. adetliyken, kuran surelerini değilbiryerden okumak, başka biri okurken aklından bile geçiremiosun.. gusl gerekli çünkü.. bende böyle biliyorum ve yapmaya çalışıyorum :)Ben adetliyken okunmaz diye biliyorum canim ogrenirken okunuyormusta kursa gitmistim bekarken hoca adetliyken kurani elletmeden okutuyordu
simdiden gecmis olsun hayirli sonuclar alirsin insallah canim kendini sikma kasilirsin sonra zorlastirmadan serbest butun bildigin dualari oku salavat cek bak neguzel gunde cuma rabbim bunaltmasin sonucta bi sebebin var onu dusun
Bizim hoca ogrenirken okutuyordu bende okunmaz diye biliyordum simdi bildigim icin okumuyorum sadece kursta okutuyordu hocabende adetliyken kuran surelerini okuyamıyorsun die biliyorum.. ama adetli deil sadece abdestsizsen (normal namaz abdesti) o zamndokunmadan göz gezdirebilir ve okuyabiliyorsun. adetliyken, kuran surelerini değilbiryerden okumak, başka biri okurken aklından bile geçiremiosun.. gusl gerekli çünkü.. bende böyle biliyorum ve yapmaya çalışıyorum :)
Bizim hoca ogrenirken okutuyordu bende okunmaz diye biliyordum simdi bildigim icin okumuyorum sadece kursta okutuyordu hoca
Amin tatlım.. hakkımzda hayırlı olanı versin Rabbim.. Dur şimdiden kasma kendini bacım.. Hele bir atlat bu evreyi.. Hayaller sonraçok sağol canım( aslında ağrı eşiğim düşük değildir ameliyata bile korkusuz girdim ama bunda biraz kastım acıkcası bir de ya tüpler kapalıysa diye geriliyoum, edicem dua muhakkak..Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah kavusuruz meleklerimize
bende oyleyim ben evde yoksam kimsede olmasin bana sanki odalari karisiticaklarrmis gibi gliyorniye acaba bende öyle evimde ben yokken birileri oldu mu vay bana meraktan ölürüm :))
Evet unutmamak icin okutuyordu canim simdiokumuyorumyeni öğrenmeye başlayanlara okutuyorlar canım araya 10 gün fln girip unutma olmasın diye öğretirken okutuyorlar ama öğrendikten sonra abdestsiz bile okumamak gerek
Himm.. bak bunu intiresan mış.. Bilmiyodum.. ama mantıklı da geldi sanki..yeni öğrenmeye başlayanlara okutuyorlar canım araya 10 gün fln girip unutma olmasın diye öğretirken okutuyorlar ama öğrendikten sonra abdestsiz bile okumamak gerek
özellikle yatak odasına, mahremiyet olduğu için izinsiz girilmesi hem günah(yanlış bilmiosam) hemde çok ayıp ... Bide ilk evlenilince yatak odasına geçip dolapları açmak istemiyorlar mı.!! Şu ikondakini yapasım geliyorbende oyleyim ben evde yoksam kimsede olmasin bana sanki odalari karisiticaklarrmis gibi gliyor
bir kere kaynanam bayramda bize geldi ve ben anname gitdim esimle oylen yemeyine kaynanam gelmedi evde kaldi ben annemlerde nasil oturduqumu bilmedim hemen geldim eve
dolaplarim cok duzenlidir ve ben titizimdir her yer tertemiz amaa yinede rahatsiz olurum esyalarima helede yatak odama girilmesinden
haklisin canim yapiyolar ben evlediyimde ilk gelenler dolapari falan acmsdilarözellikle yatak odasına, mahremiyet olduğu için izinsiz girilmesi hem günah(yanlış bilmiosam) hemde çok ayıp ... Bide ilk evlenilince yatak odasına geçip dolapları açmak istemiyorlar mı.!! Şu ikondakini yapasım geliyor
oh oh afiyet olsun ye gülüm ye can boğazdan gelir..... canan kadıköyden32. hımm allah hakkına hayırlı olanı nasip etsin canım ...bende yemek yapıyorum dışarda buz gibi bi hava var bırrrr :) resmen ....benimde 13. günüm bugün kafamıza göre takılyoruz....daha öncede sordum ama kimse cevap yazmadı Ortalama 32 günde bir adet oluyorum bugün 13. Gunum elimde 6 tane ovulasyon. Testi var başlasam mı yapmaya diye bilemedim
vallahi bilmiom.. ama bişey diyimmi; ben kendimi bildim bileli böyeyim.. adımın geçtiği yerde biterim hemenne oldu, ne dediniz, adım geçti söyleyin derim hep
yani orası da var ama ne bilim istemiorum hayatıma karışılmasına napim cinlerim tepeme çıkıo içimden sövüorum herkeseherşeye bide daha da dayanamazsam kıpkırmızı oluorum gözlerimden yaş aktı akacak oluo nese amaaan zaman göstercek sabrını verir RABBİM :)
olabilir .. Değersizde olsa benim olan benimdir diosunbenimde gözümden hiç kaçmaz başka olaylarıda çok çabuk yakalarım :):):) şundan olabilir ben tek çocuğum hiç bi şeyimi paylaşamam yenisini iste alıyım parada hiç gözüm yok ama benim olan istenince sevmediğim şeyde değere biniyor böyleyim işte :):)
su içmiyoduk dimi saat 5 de yapsam olur muamin canım boğazdanda çıkar o canbenimde ayaklarım buz yine bugün kolay gelsinnn hamarat hanım :) bence başla bugün 13 14 15 16 17 18 kadar yapmış olursun zaten muhtemelen 16 17 18 den birinde çatlar koyulaşır :)
çok sağol canım( aslında ağrı eşiğim düşük değildir ameliyata bile korkusuz girdim ama bunda biraz kastım acıkcası bir de ya tüpler kapalıysa diye geriliyoum, edicem dua muhakkak..Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah kavusuruz meleklerimize
ya bi de bence, biraz uzak oldun mu, ayni arada en az bir sokak dahi olsa uzaklık olsa da olmalı.. ki insanlar birbirlerini özlesinler az.. sürekli göre göre yüzü eskiyor insanların ve sıkılmaya başlıosun bence )çok mu karışıyorlar ya benimkilerde sever karışmayı da ben bildiğimi okurum o yüzden pek karışmazlar :) müdahale edecekleri muhabbetlerden mümkün olduğunca kaçınmalıyızsen bir taşında şimdiden sıkıntıya sokma kendini ama sakın birarada oturma :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?