Iki aydir önemsemiyorum artik yada ben 29 ekimde diger ayagimin kücük parmaginin yanindaki garibanin üzerine yag tenekesi düşürüp catlattigimdan doktor film cekmedi test yapmadan mecbur kalip test yaptik birsürü sonra kizdim cektirmiyorum rontgen dedim tam olarak geçmedi o yuzden parmakçık
Onlar da gülsün bize ne onlardan ama demidur güldürme dur işyerinde tutamıyorum kendimi bazen kimse olmuyo bazen oluyor genelde olunca gülüyorum
Haklısın canım Allaha şükür eşim benden çok dile getiriyor çok yürekten istiyor bebeğimiz olmasını hatta kürtajdan sonra ben 3adet dönemi korunalım dedim eşim umursamadı olcağı varsa olur boşver dedi ben bat yaklaşınca çok üzgün oluyorum adet olduğum an yeni ayın umudu oluyo normale dönüyorum:)
Sorma ya aslinda esinin nefesi kuvvetli gelirmiş öyle derler :)haklısın çektirmemekte şüphen var sonuçta ne oluyorsa ayağına oluyor rabbim beterinden korusun sen oku üfle ayaklarına :):)
Bı bekleme insanı strese sokuyor vallakısmet inşallah ne umutlu ne umutsuz beklemedeyim seninde sonuçların iyi olacak inşallah :)
Onlar da gülsün bize ne onlardan ama demi
Amin canim :)Allahim herkese guzel bebekler nasip et amin.cok istiyorum
Sorma ya aslinda esinin nefesi kuvvetli gelirmiş öyle derler :)
Bı bekleme insanı strese sokuyor vallaKısmet artık bende beklemedeyim
Tebrik edrim seni bebiş mi geliyooo. Allah sağ salim kucağına almak nasip etsin canım
O zaman doktorunu dinle :) gidene kadar biraz sabret emi üzme bebegiBulanti sik idrar cikma gogus agrisi hepsi var doktorumu aradim bulantin varsa hersey yolunda demek dedi.korkuyorum tatlim
E yani dimi hayret bişi yatabi söylerim gülsün gülmüyosada gülmesinn şurda iki şey konuşuyoruz
Bebisin guzel yere konsun insaAllah canim benim bu ugraslarinizin sonucu bebis olarak gondersin guzel Allah'im
Saol tatlım :)oyy teşekkür ederim sizlerde benim neşemin kaynağısınız :):)
E yani dimi hayret bişi yasurda dünyayı kurtariyoz mühim meseleler pesindeyiz
Agzi yariliyo garibimin okurkeno bu kazaların hepsine okur üflerse sen uçar yanıma gelirsino zaman eşin okusun ben eşimin dua etmesine çok mutlu oluyorum bizim için :)
kızlar hamilelikte kuşburnu çayı içmek zararlı mı?Ben dr a sormayı unuttum .Hani bitki çayları zararlı ya acaba o da zararlı mı bilen var mı?
Dr on gün sonra kan ver dedi ama erken gibi geliyo bana ben yine 14 .gün veririm kan offfhaklısın ama sonuçta gün belli işlem belli çok şükür ne zaman bakılacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?