2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

haklısın çektirmemekte şüphen var sonuçta ne oluyorsa ayağına oluyor rabbim beterinden korusun sen oku üfle ayaklarına :):)

rabbim bekletmeden sağlıkla bebişini versinde bu duygular iniş çıkışlar hepsi kendini mutluluğun içinde bulsun :) ben inanıyorum çok sürmeyecek sen iyi ol mutlu ol gelecek bebiş :)

2 gun once ruyamda adet oldugumu gordum cok kotuydu halen kendime gelemiyorum.ara sirada karnim agriyo.off ya bu nasil bisey

kızlar hamilelikte kuşburnu çayı içmek zararlı mı?Ben dr a sormayı unuttum .Hani bitki çayları zararlı ya acaba o da zararlı mı bilen var mı?

oyy teşekkür ederim sizlerde benim neşemin kaynağısınız :):)
Saol tatlım :)
Sabah dr gidecektim kan vermeye ama çok yağışlı yürüme mesafesinde üstelik şimdi ben pzt kan verip hormon baktırmak istiyorum adet olmadım henüz o güne kadar olmazsam hangi değerlere bakarlar illa adet mi olması lazım hormon testi için kafam karıştı cnm sen bilirsin ne yapıyım

kızlar hamilelikte kuşburnu çayı içmek zararlı mı?Ben dr a sormayı unuttum .Hani bitki çayları zararlı ya acaba o da zararlı mı bilen var mı?

canım bilmiyorum limon çok tüketme maydonoz gibi söktürücü şeyler içme ama kuşburnunun sanmıyorum yine de riske alıp bir şey diyemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…