2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

hmm bence adet olmazsan p tesi direk beta hcg yaptır eğer adet olacaksan inşallah bebişten olmazsın o zaman dr un varsa belirli ona söyle 3.günü geleyim mi diye git yaptır dr istemeden yapmıyor bizim burdaki hastane sadece hcg yi kafana göre yaptırabiliyorsun

kızlar hamilelikte kuşburnu çayı içmek zararlı mı?Ben dr a sormayı unuttum .Hani bitki çayları zararlı ya acaba o da zararlı mı bilen var mı?
Yok cnm zararlı değil kuşburnu fazla içme çay kahve de içme rezene adaçayı hiç içme doğumdan donra süt için içersin

Evet oyle tabi ki de :) eneeem cok ayip bihterlen ednan gerdege girecek cuma cuma

onun her yönü bozuk geçen dizi izliyoruz yattılar çok güzeldi diyor kadın eşim diyor ki çocuk izlese yani ben karşı değilim ama bu kadarı da olmaz çocuk anlayacak yattılar çok güzeldi vs dedim çocuklaratv yasak :)

bende bilemedim ya .Çay çok içerdim normalde ama birkaç gündür içmiyorum hatta içemiyorum .Tadı değişik gelmeye başladı.Acaba kuşburnu içsem mi dedim ama .....Ben su içeyim en iyisi
canım bilmiyorum limon çok tüketme maydonoz gibi söktürücü şeyler içme ama kuşburnunun sanmıyorum yine de riske alıp bir şey diyemem

canım çay kahve içemiyorum zaten tatları değişik geliyor artık .Ne içsem diye düşünüyordum aklıma geldi.Zaten günde en fazla bir fincan içerim içersem de.
Yok cnm zararlı değil kuşburnu fazla içme çay kahve de içme rezene adaçayı hiç içme doğumdan donra süt için içersin

bende bilemedim ya .Çay çok içerdim normalde ama birkaç gündür içmiyorum hatta içemiyorum .Tadı değişik gelmeye başladı.Acaba kuşburnu içsem mi dedim ama .....Ben su içeyim en iyisi

en güzeli senin bol su ve süt içmen doktor oluşacaksa bebeğin tutunması ve gelişmesi için su içmelisin dedi bana :)

Cnm ben Antalya dayım dr manavgatta 1 saatlik yol bu ara çok izin kullandım gidemem kendi dr ma sağlıkocağına gidicem hastane uzak yine şansımı deneyim adet olmazsam direk hcg ye giderim zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…