Evet oyle tabi ki de :) eneeem cok ayip bihterlen ednan gerdege girecekbiz geleceğe huzur mutluluk neşe getirecek nesillerin oluşması için çabalıyoruz :)
Saol tatlım :)
Sabah dr gidecektim kan vermeye ama çok yağışlı yürüme mesafesinde üstelik şimdi ben pzt kan verip hormon baktırmak istiyorum adet olmadım henüz o güne kadar olmazsam hangi değerlere bakarlar illa adet mi olması lazım hormon testi için kafam karıştı cnm sen bilirsin ne yapıyım
Agzi yariliyo garibimin okurkenartik bugün de birsey oldu demeye çekiniyorum zaten
Stres yapma kendine2 gun once ruyamda adet oldugumu gordum cok kotuydu halen kendime gelemiyorum.ara sirada karnim agriyo.off ya bu nasil bisey
Yok cnm zararlı değil kuşburnu fazla içme çay kahve de içme rezene adaçayı hiç içme doğumdan donra süt için içersinkızlar hamilelikte kuşburnu çayı içmek zararlı mı?Ben dr a sormayı unuttum .Hani bitki çayları zararlı ya acaba o da zararlı mı bilen var mı?
Dur bakalım daha bi şey olmadı :) ağrı eşiğin mi düşük bebiş mücadelesi isteğin mi hangisi düşükse ona göre davran :):)
İnş keseyi de görürsün kalp atışınıda duyarsın heycanlı şeyler bunlar allah herkese nasîp etsînevet canım geliyor inşallah bu sefer.Pzt kese için çağırdı dr.Darısı sizlere inşallah
İnş keseyi de görürsün kalp atışınıda duyarsın heycanlı şeyler bunlar allah herkese nasîp etsînevet canım geliyor inşallah bu sefer.Pzt kese için çağırdı dr.Darısı sizlere inşallah
Evet oyle tabi ki de :) eneeem cok ayip bihterlen ednan gerdege girecekcuma cuma
canım bilmiyorum limon çok tüketme maydonoz gibi söktürücü şeyler içme ama kuşburnunun sanmıyorum yine de riske alıp bir şey diyemem
Dimi ama dünyanın en önemli işi bubiz geleceğe huzur mutluluk neşe getirecek nesillerin oluşması için çabalıyoruz :)
Dr on gün sonra kan ver dedi ama erken gibi geliyo bana ben yine 14 .gün veririm kan offf
Yok cnm zararlı değil kuşburnu fazla içme çay kahve de içme rezene adaçayı hiç içme doğumdan donra süt için içersin
İnş keseyi de görürsün kalp atışınıda duyarsın heycanlı şeyler bunlar allah herkese nasîp etsîn
Dr 500 çıkması lazım dedi ama bilemedim inş dediği gibi olur hayırlısıkafana göre verme 10 gün dediyse on gün ver zaten bi şey varsa değer bi nebze yüksek çıkar inşallahh :)
bende bilemedim ya .Çay çok içerdim normalde ama birkaç gündür içmiyorum hatta içemiyorum .Tadı değişik gelmeye başladı.Acaba kuşburnu içsem mi dedim ama .....Ben su içeyim en iyisi
Dimi ama dünyanın en önemli işi bu
ipadi eşim almıs gene sabah telefonun kemerası iyi deıl ıdadere edın artıkkocam oldum bennnnn
Cnm ben Antalya dayım dr manavgatta 1 saatlik yol bu ara çok izin kullandım gidemem kendi dr ma sağlıkocağına gidicem hastane uzak yine şansımı deneyim adet olmazsam direk hcg ye giderim zaten :)hmm bence adet olmazsan p tesi direk beta hcg yaptır eğer adet olacaksan inşallah bebişten olmazsın o zaman dr un varsa belirli ona söyle 3.günü geleyim mi diye git yaptır dr istemeden yapmıyor bizim burdaki hastane sadece hcg yi kafana göre yaptırabiliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?