bende oyleyim ben evde yoksam kimsede olmasin bana sanki odalari karisiticaklarrmis gibi gliyor
bir kere kaynanam bayramda bize geldi ve ben anname gitdim esimle oylen yemeyine kaynanam gelmedi evde kaldi ben annemlerde nasil oturduqumu bilmedim hemen geldim eve
dolaplarim cok duzenlidir ve ben titizimdir her yer tertemiz amaa yinede rahatsiz olurum esyalarima helede yatak odama girilmesinden
olabilir .. Değersizde olsa benim olan benimdir diosunhani minnak çocuklar der ya: benim, hepçi benimmm
su içmiyoduk dimi saat 5 de yapsam olur mu
ayyy benmki karıstırsın ve gecelıklerımı iç camasırlarımı görsun catlasın kıskanclıktan öyle ısterım :):):)evet aslında görülecek gizli bir şey yok ama işte bizde bir fesatlık söz konusu oluyor bence biz eşyaların karıştırılmasına görülmesine karşı değiliz onların bizden İZİNSİZ iş yapmaları zorumuza gidiyor :)
ya bi de bence, biraz uzak oldun mu, ayni arada en az bir sokak dahi olsa uzaklık olsa da olmalı.. ki insanlar birbirlerini özlesinler az.. sürekli göre göre yüzü eskiyor insanların ve sıkılmaya başlıosun bence )
ayyy benmki karıstırsın ve gecelıklerımı iç camasırlarımı görsun catlasın kıskanclıktan öyle ısterım :):):)
saat 12 de bi çay içmiştim ondan sonra hiç bişi içmedim kurudum resmenolur ama 2 saat su içme en az :)
genellikle bu sekilde hamile kalan var insallah sende oyle olur tupler aciliyomus arkadasim ve teyzemin kizi bu sekilde hamis oldularçok sağol canım( aslında ağrı eşiğim düşük değildir ameliyata bile korkusuz girdim ama bunda biraz kastım acıkcası bir de ya tüpler kapalıysa diye geriliyoum, edicem dua muhakkak..Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah kavusuruz meleklerimize
kuzum onları gördukten snra kıskanclıktan kesın dagınık olmayan sey ble gözlerıne dagınık gözukur hahahahahha ayy cok fenayım sanırımişte onları görseler sorun yok izinsiz iş yapmaları can sıkıcı emin ol o dolaplar temiz temiz durur karıştırılacak gün dağınık olur
saat 12 de bi çay içmiştim ondan sonra hiç bişi içmedim kurudum resmen
bi mandalina yiyiverdim gari :)öyle olur mu yaa aaa tamam 5te testini yap gece 12ye kadar yarım saatte bir bardak su iç susuzluk ne kadar zararlı
kuzum onları gördukten snra kıskanclıktan kesın dagınık olmayan sey ble gözlerıne dagınık gözukur hahahahahha ayy cok fenayım sanırım
ivit yaa.. o nasıl bir durumdur.. Aman YaRabbim.. sanki bilerek o gün öyle bırakılmış gibiişte onları görseler sorun yok izinsiz iş yapmaları can sıkıcı emin ol o dolaplar temiz temiz durur karıştırılacak gün dağınık olur
ivit yaa.. o nasıl bir durumdur.. Aman YaRabbim.. sanki bilerek o gün öyle bırakılmış gibi
MİDEM BULANIYORR AHH KAYGILI AHH YERSEN BÖYLE MİDE ÇÖPLÜK GİBİ OLURSAACABA NEDEN DİYE SORAMIYORUM BİLE
bz gecen evlılık yıldonumunde kv de kaldık onlar yok tabii köydeler benm gecelıgı arıyorum yok alla alla nereye gıder ertesı gun esıme dedım kiii eyvahhh kesın yattıgmz yerde araya dustu kesın bosver kalsın dıyo delımısın annenler gelır gelmz temızlık yaparlar gecelıgıde gorurlerse cok ayıp olur rezıl oluruz hemen annenlere donuyoruz dedım bid dedım ki baban annene gıydırttırır :):):):)yok yok benim oğlum bunları göre göre bizi unutuyor işte derler içlerinden ayy çok fena olurrr benim kv bu gece burda kal dedi dün dalga geçti benle dedim olmaz kocam bugün saçlarını kestirmiş yakışıklı olmuş nasıl gülüyo
canm ben arkadasa sıparıs verdım o alcak evde dursun beklıcekmıyız bırbırımızı ama bence sen daha fazla bekleme yap cunku sende bebıs var :)KIZLAR BUGUNDE BITTI SAYILIR YARIN NE OLACAK BAKALIM HEYECAN BASMAYA BASLADI BENI BIR AKIL AKSAM TEST AL YAP DIYOR AMA KENDIMI DURDRUYORUM DIREK EVE GITMELIYIM :)
canm ben arkadasa sıparıs verdım o alcak evde dursun beklıcekmıyız bırbırımızı ama bence sen daha fazla bekleme yap cunku sende bebıs var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?