2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

evet aslında görülecek gizli bir şey yok ama işte bizde bir fesatlık söz konusu oluyor bence biz eşyaların karıştırılmasına görülmesine karşı değiliz onların bizden İZİNSİZ iş yapmaları zorumuza gidiyor :)

ayyy benmki karıstırsın ve gecelıklerımı iç camasırlarımı görsun catlasın kıskanclıktan öyle ısterım :):):)

bencede kv yanıma geldi beni hep görüyor artık bir cazibem kalmadı o yüzden ben yine 3 4 günde bir göreyim :)

genellikle bu sekilde hamile kalan var insallah sende oyle olur tupler aciliyomus arkadasim ve teyzemin kizi bu sekilde hamis oldular

işte onları görseler sorun yok izinsiz iş yapmaları can sıkıcı emin ol o dolaplar temiz temiz durur karıştırılacak gün dağınık olur
kuzum onları gördukten snra kıskanclıktan kesın dagınık olmayan sey ble gözlerıne dagınık gözukur hahahahahha ayy cok fenayım sanırım

kuzum onları gördukten snra kıskanclıktan kesın dagınık olmayan sey ble gözlerıne dagınık gözukur hahahahahha ayy cok fenayım sanırım

yok yok benim oğlum bunları göre göre bizi unutuyor işte derler içlerinden ayy çok fena olurrr benim kv bu gece burda kal dedi dün dalga geçti benle dedim olmaz kocam bugün saçlarını kestirmiş yakışıklı olmuş nasıl gülüyo

işte onları görseler sorun yok izinsiz iş yapmaları can sıkıcı emin ol o dolaplar temiz temiz durur karıştırılacak gün dağınık olur
ivit yaa.. o nasıl bir durumdur.. Aman YaRabbim.. sanki bilerek o gün öyle bırakılmış gibi

ivit yaa.. o nasıl bir durumdur.. Aman YaRabbim.. sanki bilerek o gün öyle bırakılmış gibi

evet evi süpürürüm ütüm olmaz derli toplu her yer kaymak kimse gelmez tam cips yeriz ertesi güne süpürülecek hale gelir ev banyo vs günüdür çamaşır birikir heh işte o an gelirler ama ilk 3 5 seferde temiz buldukları için artık eve pis diye bakamıyorlar bide dağınıklık söz konusu olamaz bizde :):):)

MİDEM BULANIYORR AHH KAYGILI AHH YERSEN BÖYLE MİDE ÇÖPLÜK GİBİ OLURSA ACABA NEDEN DİYE SORAMIYORUM BİLE

KIZLAR BUGUNDE BITTI SAYILIR YARIN NE OLACAK BAKALIM HEYECAN BASMAYA BASLADI BENI BIR AKIL AKSAM TEST AL YAP DIYOR AMA KENDIMI DURDRUYORUM DIREK EVE GITMELIYIM :)

bz gecen evlılık yıldonumunde kv de kaldık onlar yok tabii köydeler benm gecelıgı arıyorum yok alla alla nereye gıder ertesı gun esıme dedım kiii eyvahhh kesın yattıgmz yerde araya dustu kesın bosver kalsın dıyo delımısın annenler gelır gelmz temızlık yaparlar gecelıgıde gorurlerse cok ayıp olur rezıl oluruz hemen annenlere donuyoruz dedım bid dedım ki baban annene gıydırttırır :):):):)

KIZLAR BUGUNDE BITTI SAYILIR YARIN NE OLACAK BAKALIM HEYECAN BASMAYA BASLADI BENI BIR AKIL AKSAM TEST AL YAP DIYOR AMA KENDIMI DURDRUYORUM DIREK EVE GITMELIYIM :)
canm ben arkadasa sıparıs verdım o alcak evde dursun beklıcekmıyız bırbırımızı ama bence sen daha fazla bekleme yap cunku sende bebıs var :)

canm ben arkadasa sıparıs verdım o alcak evde dursun beklıcekmıyız bırbırımızı ama bence sen daha fazla bekleme yap cunku sende bebıs var :)

Agzından bal damlıyor canım ınsallah öyledır alırsam yaparım o yuzden almayacagım bekleyecegız canım yapmayacagım en azından bır yarını atlatırsam umudum artacak ben ayın 9 da adet oldum hatta sabah benım 28 gunum ytearın oluyor dımı canım gecen ayda 27 gunumde adet olmustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…