2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

nasıl zor nasıl kastım göbüşümü tuta tuta güldümm tabi anladı kesin eleman güldüğümü ama yapacak bi şey yok zorlamaktan yüzüm kızarmıştır eminim
Birsey olmaz Allah bilir sen görmeden onlar neler kaynatiyordur cakallaaaaar

amin hayır olsun :) iş mi yok yok birini hallet bir sürü ne varki sen süpürge yapamazsın anca yavaştan toz alıp az ütü yapabilirsin bi de bulaşıkları makineye dizebilirsin :)
Oyy bitanem keşke keşke... Tuvalet yikanaxak..ki tuvaletiimin maasAllahi var biraz büyükce... Eşyalar katlanacak yerlerine kaldirilaxak.. bulaşık elde yıkanacak... Yemek de yok... Ne yapsam onu bile bilmiyorumm... Toz dün aldım...makine de tam süpürüyorum eşim gelip alıp devam ediyor Allahtan... :)

Tek tesellim 2.denemede kimyasalda olsa hamile kalmam.doktorumda bi sorunun yok hamile kalabilirsin diyor.artik olay kafada bitiyor biraz rahatlasak umursamasak. bu ay daha rahatim beklenti icinde degilim belirti de aramiyorum gunasiri iliski olursa olur.yoksa akicak kan damarda durmuyor.

Hiç öyle söyleme Allahtan sağlıklı evlat iste.kimyasal gebelik olsa neye yarayacak ki. AllahIn gücü herseye yeter. Cnm sağlıklı evlatlar versin Allah sana. Bende sen gibi düşünüyorum eskiden hiç olmassa insanlar düşükte yapsa hamile kalabiliyor demiştim yeterki o testte ikinci çizgiyi göreyim yeter demiştim ama ne oldu beşinci ayimda doğum yaptım ve Bebeğimi kaybettim canimdan can gitti.

oyy eşyaları yavaş katla yoruldukça dinlen tualete cifle biraz yıka ama çok dikkat et allah korusun kayma zorlama olmasın o ç suyunu kullanma çok yemek yap bulaşığı eşin yıkasın bugünkü tek işi :) bende akşam hamsi kızarttır dedim eşime ama adam küçük balık diye yapmamış eşimde almış getirdi canın çekmiş ne yapalım dedi ayıkladı bende eşime yardım ettim sonra benim ellerim pisti çamaşırları toplayıp yenilerini astı topladıklarını katla dedim sonra vazgeçtim ben yaparım dedim kıyamamış katlamış tek tek ne mutlu oldum anlatamam :) bu arada canın balık çeker mi bol bol ye olur mu o yemen şart o yüzden yazarken çekinmedim somon al at fırına yiyin ki kızımız 2 hafta önden gitsin :)

Sen ne kadardır bebiş istiyosun cnm.

ben haziranda korunmayı bıraktım ağustosta kimyasal gebelik geçirdim eylülde korundum ekimde olmadı enfeksiyon olmuştum dikkat ettik tam çalışamadık bu ay çalışma oldu :) enfeksiyon geçirdim yine ama fitil kullandım yinede çalıştık :) iki aydır 40 günde oluyordum bugün 31.günüm pembelik geldi dün ve bugün

eğer bugün yarın adet olursam 14gün öncesi ilişki olmuştu bebiş kısmette yokmuş derim
Tatlisko su ovulasyon testini duzEnli yapsana hem kafan karismaz stres olmazsin bak simdi şok oldu 14.gun yum olduysa kacirdin galiba benm de uzun surerken her gun yapip muhakkak yakaliyodum yoksa aman gecikti aman gelmedi derdine bisuri stress ☺ klomen e ragmen yine de yaptim ve gozumle gördüm cift cizgiyi ☺

Canm enfeksiyon da ne gibi belirtilerin oluyo benm.bu ay yum dan beri surekli kasiklarda bi agirlik var orya kisimda da hep bi baski surekli tuvalate gidiyorum usuttum mi enfeksiyon mu bilmiyorum

Oy canimoyuu tuvaleti yikayacaktim kocam geldi ben yikarim diye ama yok dedim ben yikayacagim burayi... :)
İş paylasimi yapıyoruz şükür...
İyi ettin balığı çok severim ama ilçede yok bizim ilde gidince alabiliyoruz o da iki haftada bir filan maalesef... Bebisim ileriden gide gide önce dogsun insaAllaah :):)
Senin kocis ne güzel süpriz yapmış ohh hayat müşterek ne güzel etmiş :)

anam hayat hikayesi gibi ama sonuç yerleşme kanamasına mı benziyo ne allah hayırlı sağlıklı evlat versin emi :) bende mayısta korunmamaya başladım ama son 3 aydır ciddi anlamda deniyoruz denebilir doktor problemde bulamadı ama olmuyo işte ne bilem kocam olacak inatcı keçi gitmedi hiç doktora beyimiz düşünmüyoda gitmeyi ama bende inat ettim o gitmeden bende gitmeyecem daha doktora

Belki hamilesindir öncekilerde öyle oluyormuydu

hay maaşallah kocalarınıza darısı benim kocamın başına ben mi çok nazlattım bilmem ama su bile almaz kalkıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…