2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

ben isteyecektim ama yine pembelik geldi az önce adet olursam bugün yarın doktorla konuşurum çünkü düzene girmiş oluyor o yüzden klomen almayabilirim :)
evetyaa duzene girmene sevindim hadi insallah gelsin bebegin bekletmesin sevgiyle bekleyen annesini

Tabiki de uzucu seyler bunlar senin yasadigin daha uzucu allah bi daha yasatmasin.hic yerterki hamile kaliyim ne olursa olsun demedim.dua ederken bile hep sagliklisini istedim.kimyasalda olsa hamile kalmam sadece bana bi isik oldu. rabbim bi daha yasatmasin hepimize saglikli gebelikler nasip etsin.

bende ov testi yaptım iyice stres oldum ben enf bol su içiyorum tualeti artk ayarlayamam ama ben bu ay 343günden 40.güne kadar gelen yum tarihlerinde çalıştım iki günde bir oldu nerdeyse :) kaçırmadım bugün adet olsam 14gün öncesindeki aralıkta çalışmıştım ama kısmet işte :) pembeler göründü geliyor kırmızılasanırım

Canm enfeksiyon da ne gibi belirtilerin oluyo benm.bu ay yum dan beri surekli kasiklarda bi agirlik var orya kisimda da hep bi baski surekli tuvalate gidiyorum usuttum mi enfeksiyon mu bilmiyorum

benimde iki aydır kasıkta ağrı var hafif ama üşütmektende olur bebişten de sen ağrıdan ziyade akıntı acı yanmaya bak enf belirtim tualette idrarın sonunda yanma vardı öyle anladım

hay maaşallah kocalarınıza darısı benim kocamın başına ben mi çok nazlattım bilmem ama su bile almaz kalkıp
Benimki de aynıydiiii...taaa ki hamile kalana kadar... Su alırdı gerçi ama ev işine karışmazdi... Şimdi her şeyi yapıyor ben söylemeden bile... Çok şükür canim... Artık alissin bebis doğunca bilmesi işime yarayacak...:)

hiii yok mu orda hay dilimi eşek arısı soksun nerden bileydim de dedim nasıl böyle bir hata yaptım ben affet düşüncesizliğimi ne olursun hakkını helal et canın isterse ya bir daha yemek demeyeceğim sana git taksilerle ye gel ben burdan pttye para yollarım yeterki canın çekmesin para olmadığından demek istemedim asla yanlış anlama benim suçum ben ne gerekirse yapıyım elimden gelen

:) bakalım allah nasip eder de o günleri görürsek yazarım yine buraya

Allah iyilik versin cnm olsun o kadar bebiş kendi ni belli ediyor :) bende iyiyim cnm ağrılarım geçti umudum yok hayırlısı inşallah cnm
Belli olmaz canim benimde adetime 2 gun kalaagrim kalmamisti hic belirtimde yoktu insallah bebisin konmustur gobusune hayirlisiyla

eğer bugün yarın adet olursam 14gün öncesi ilişki olmuştu bebiş kısmette yokmuş derim
Ewt cnm kısmet beklentiler boşa gidiyor ben o kadar belirti yaşadım ne oldu her an adeti bekliyorum gelsede önüme baksam maydanoz süt buharı yapcam adet olursam içerde bi şey varsa sökülsün soğan suyu içemiyorum gastrit var en fazla 3 gün içebiliyorum sonrada hiç belirti aramıycam

kızlarr sanırım regl oluyorum ama 25. gun henuz benım 15. gun catladı yumurtam nasıl oldukı kan seklındede degıl peceteye akıntıyla gelıyor

amin canım yok gitme eşin istesin sen bi süre bebekten bahsetme bak o nasıl gidecek düşünecek :)

Belli olmaz canim benimde adetime 2 gun kalaagrim kalmamisti hic belirtimde yoktu insallah bebisin konmustur gobusune hayirlisiyla
Inşallah cnm o kadar çok isterim ki olmasını offff yinede beklentim kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…