- 7 Eylül 2014
- 4.932
- 6.768
- 178
- 47
evetyaa duzene girmene sevindim hadi insallah gelsin bebegin bekletmesin sevgiyle bekleyen annesiniben isteyecektim ama yine pembelik geldi az önce adet olursam bugün yarın doktorla konuşurum çünkü düzene girmiş oluyor o yüzden klomen almayabilirim :)
Tabiki de uzucu seyler bunlar senin yasadigin daha uzucu allah bi daha yasatmasin.hic yerterki hamile kaliyim ne olursa olsun demedim.dua ederken bile hep sagliklisini istedim.kimyasalda olsa hamile kalmam sadece bana bi isik oldu. rabbim bi daha yasatmasin hepimize saglikli gebelikler nasip etsin.Hiç öyle söyleme Allahtan sağlıklı evlat iste.kimyasal gebelik olsa neye yarayacak ki. AllahIn gücü herseye yeter. Cnm sağlıklı evlatlar versin Allah sana. Bende sen gibi düşünüyorum eskiden hiç olmassa insanlar düşükte yapsa hamile kalabiliyor demiştim yeterki o testte ikinci çizgiyi göreyim yeter demiştim ama ne oldu beşinci ayimda doğum yaptım ve Bebeğimi kaybettim canimdan can gitti.
Tatlisko su ovulasyon testini duzEnli yapsana hem kafan karismaz stres olmazsin bak simdi şok oldu 14.gun yum olduysa kacirdin galiba benm de uzun surerken her gun yapip muhakkak yakaliyodum yoksa aman gecikti aman gelmedi derdine bisuri stress ☺ klomen e ragmen yine de yaptim ve gozumle gördüm cift cizgiyi ☺
He iyi bari arada birseyler oluyo buna ama nooluyo acaba diyodurbenim yanımda tek eleman var tüm gün nette arkadaşlarıyla babasının işyeri ondan :) o yüzden benimle iş dışında hiç konuşmaz bende onunla :)
Canm enfeksiyon da ne gibi belirtilerin oluyo benm.bu ay yum dan beri surekli kasiklarda bi agirlik var orya kisimda da hep bi baski surekli tuvalate gidiyorum usuttum mi enfeksiyon mu bilmiyorum
Benimki de aynıydiiii...taaa ki hamile kalana kadar... Su alırdı gerçi ama ev işine karışmazdi... Şimdi her şeyi yapıyor ben söylemeden bile... Çok şükür canim... Artık alissin bebis doğunca bilmesi işime yarayacak...:)hay maaşallah kocalarınıza darısı benim kocamın başınaben mi çok nazlattım bilmem ama su bile almaz kalkıp
evetyaa duzene girmene sevindim hadi insallah gelsin bebegin bekletmesin sevgiyle bekleyen annesini
Yok yanma canm inşallah usutmektendir o zamanbenimde iki aydır kasıkta ağrı var hafif ama üşütmektende olur bebişten de sen ağrıdan ziyade akıntı acı yanmaya bak enf belirtim tualette idrarın sonunda yanma vardı öyle anladım
canim sekerpancarindan haber varmi cok merak ettim insallah guzel haber vardirrinşallah hepimizinkiler gelsin :):) mutlu oluyorum böyle dualara :)
Oy canimoyuu tuvaleti yikayacaktim kocam geldi ben yikarim diye ama yok dedim ben yikayacagim burayi... :)
İş paylasimi yapıyoruz şükür...
İyi ettin balığı çok severim ama ilçede yok bizim ilde gidince alabiliyoruz o da iki haftada bir filan maalesef... Bebisim ileriden gide gide önce dogsun insaAllaah :):)
Senin kocis ne güzel süpriz yapmış ohh hayat müşterek ne güzel etmiş :)
:) bakalım allah nasip eder de o günleri görürsek yazarım yine burayaBenimki de aynıydiiii...taaa ki hamile kalana kadar... Su alırdı gerçi ama ev işine karışmazdi... Şimdi her şeyi yapıyor ben söylemeden bile... Çok şükür canim... Artık alissin bebis doğunca bilmesi işime yarayacak...:)
Belli olmaz canim benimde adetime 2 gun kalaagrim kalmamisti hic belirtimde yoktu insallah bebisin konmustur gobusune hayirlisiylaAllah iyilik versin cnm olsun o kadar bebiş kendi ni belli ediyor :) bende iyiyim cnm ağrılarım geçti umudum yok hayırlısı inşallah cnm
Ewt cnm kısmet beklentiler boşa gidiyor ben o kadar belirti yaşadım ne oldu her an adeti bekliyorum gelsede önüme baksam maydanoz süt buharı yapcam adet olursam içerde bi şey varsa sökülsün soğan suyu içemiyorum gastrit var en fazla 3 gün içebiliyorum sonrada hiç belirti aramıycameğer bugün yarın adet olursam 14gün öncesi ilişki olmuştu bebiş kısmette yokmuş derim
anam hayat hikayesi gibi ama sonuç yerleşme kanamasına mı benziyo ne allah hayırlı sağlıklı evlat versin emi :) bende mayısta korunmamaya başladım ama son 3 aydır ciddi anlamda deniyoruz denebilir doktor problemde bulamadı ama olmuyo işte ne bilem kocam olacak inatcı keçi gitmedi hiç doktora beyimiz düşünmüyoda gitmeyi ama bende inat ettim o gitmeden bende gitmeyecem daha doktora
Belki hamilesindir öncekilerde öyle oluyormuydu
Inşallah cnm o kadar çok isterim ki olmasını offff yinede beklentim kalmadıBelli olmaz canim benimde adetime 2 gun kalaagrim kalmamisti hic belirtimde yoktu insallah bebisin konmustur gobusune hayirlisiyla
Yok yanma canm inşallah usutmektendir o zaman
canim sekerpancarindan haber varmi cok merak ettim insallah guzel haber vardirr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?