öyle yapıyorum zaten hatta sırf o yüzden bu ay her gün calışma yaptı itiraz etmedim ama biraz pes etti gibime geliyor gelecek ay ovulasyon testi al dedi yok yok bu akıllanmıyor :)amin canım yok gitme eşin istesin sen bi süre bebekten bahsetme bak o nasıl gidecek düşünecek :)
Ewt cnm kısmet beklentiler boşa gidiyor ben o kadar belirti yaşadım ne oldu her an adeti bekliyorum gelsede önüme baksam maydanoz süt buharı yapcam adet olursam içerde bi şey varsa sökülsün soğan suyu içemiyorum gastrit var en fazla 3 gün içebiliyorum sonrada hiç belirti aramıycam
kızlarr sanırım regl oluyorumama 25. gun henuz benım 15. gun catladı yumurtam nasıl oldukı kan seklındede degıl peceteye akıntıyla gelıyor
öyle yapıyorum zaten hatta sırf o yüzden bu ay her gün calışma yaptı itiraz etmedim ama biraz pes etti gibime geliyor gelecek ay ovulasyon testi al dedi yok yok bu akıllanmıyor :)
Merhaba kızlar hayırlı cuma lar hepinize.Nasılsınız bugün sonuçları belli olacaklar vardı.çıktımı bir haber acaba.
Ewt gelmeyen kırmızılar dan ümit kesilmezbende öyle diyorum aynı bakalım sende gecikme var ümit var :)
inşallah canım ovulasyon testi ne alırsan al ruh üflenmemişse kaderde evlat yazılmamışsa yumurtayı akşamdan spermede yatırsan yok ...olmadımı olmuyorov testi al öyleyse sende o günler çalışın olmazsa bak dersin daha çalışmıyorum inşallah gerek kalmaz :)
Valla vucudumu anlamakta artik cok zorlaniyorum yani kanda pozitif.ciksa beni kandiriyor diyecegim :)dur bakalım ne olacak tam gelmezse anlarız :)
inşallah canım ovulasyon testi ne alırsan al ruh üflenmemişse kaderde evlat yazılmamışsa yumurtayı akşamdan spermede yatırsan yok ...olmadımı olmuyor
Valla vucudumu anlamakta artik cok zorlaniyorum yani kanda pozitif.ciksa beni kandiriyor diyecegim :)
İnşallah canım çok sağol.hadi hayırlısı canım inşallahh daha da güzel sonuçlar alacaksınız
kıyamam minnoşun yatağıda seçildi desene lovelyim hep böyle güzel gitsin inş
canim seninki tup bebekmiydi gecmisede bakamadim hayirli olsun canim biran evvel bebegin olur insallah azonce bende hsber aldim arkadasim dogum yapmis eymen bebek insallah senden de boyle guzel haber aliriz rabbim tum isteyenlere nasip etsin
Oyy kuşum kurban olurum...canim çekmiyor benim oyle duyduğumda... Sen hiç merak etme güzelim yaa... Gittiğimizdw alırız inşaAllahhiii yok mu orda hay dilimi eşek arısı soksun nerden bileydim de dedim nasıl böyle bir hata yaptım ben affet düşüncesizliğimi ne olursun hakkını helal et canın isterseya bir daha yemek demeyeceğim sana git taksilerle ye gel ben burdan pttye para yollarım yeterki canın çekmesin para olmadığından demek istemedim asla yanlış anlama benim suçum ben ne gerekirse yapıyım elimden gelen
Yazacaksınız tatlim...oocisirm tüm işlerimi yapıyor beni ve bebisimi hiiiic yormuyor diye yazacaksin insaAllaahhh:):) bakalım allah nasip eder de o günleri görürsek yazarım yine buraya
Bebegim işleri hallediyorduuumm ben sana nasil kızarım yaa..canim arkadaşıma kızabilir miyim hele de ortada sebep yokken :)
Oyy kuşum kurban olurum...canim çekmiyor benim oyle duyduğumda... Sen hiç merak etme güzelim yaa... Gittiğimizdw alırız inşaAllahkafana takma sakın sakiiinnn:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?