2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

amin canım yok gitme eşin istesin sen bi süre bebekten bahsetme bak o nasıl gidecek düşünecek :)
öyle yapıyorum zaten hatta sırf o yüzden bu ay her gün calışma yaptı itiraz etmedim ama biraz pes etti gibime geliyor gelecek ay ovulasyon testi al dedi yok yok bu akıllanmıyor :)

bende öyle diyorum aynı bakalım sende gecikme var ümit var :)

öyle yapıyorum zaten hatta sırf o yüzden bu ay her gün calışma yaptı itiraz etmedim ama biraz pes etti gibime geliyor gelecek ay ovulasyon testi al dedi yok yok bu akıllanmıyor :)

ov testi al öyleyse sende o günler çalışın olmazsa bak dersin daha çalışmıyorum inşallah gerek kalmaz :)

canim seninki tup bebekmiydi gecmisede bakamadim hayirli olsun canim biran evvel bebegin olur insallah azonce bende hsber aldim arkadasim dogum yapmis eymen bebek insallah senden de boyle guzel haber aliriz rabbim tum isteyenlere nasip etsin

Evet canım ocakta tüp bebek yaptıracağız. Dün ilk adımı attık histeroskopi oldum. Amin güzel dileklerin için allahım anne olmayı isteyen herkese bu duyguyu tattırsın dualarımızı kabul etsin göbüşlerimizi doldursun.

Oyy kuşum kurban olurum...canim çekmiyor benim oyle duyduğumda... Sen hiç merak etme güzelim yaa... Gittiğimizdw alırız inşaAllah kafana takma sakın sakiiinnn:)

Merhaba, adetim tam 1 hafta gecikti ve bugün doktora gittim ultrasonla baktı bir şey yok, kanda 5,09 çıktı.Bildiğim kadarıyla 5'in altı negatif ama sizce nedir bu fikri olan var mı? Doktor da yok gibi ama haftaya yine gelin tekrar bakalım dedi. Duyan bilen varsa yardım edebilir mi acaba?

Oyy kuşum kurban olurum...canim çekmiyor benim oyle duyduğumda... Sen hiç merak etme güzelim yaa... Gittiğimizdw alırız inşaAllah kafana takma sakın sakiiinnn:)

peki öyle olsunda ben etrafta vardır diye düşündüm bilemedim olmadığını hem fikir olur belki dedim tamam öylese bak öyle dediğine inanıyorum :) aksine çok üzülürüm kendinize iyi bakın ben şimdilik gidiyorum annesi kızıyla sıcacık evinde otursun çok iş yapmasın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…