Merhaba, adetim tam 1 hafta gecikti ve bugün doktora gittim ultrasonla baktı bir şey yok, kanda 5,09 çıktı.Bildiğim kadarıyla 5'in altı negatif ama sizce nedir bu fikri olan var mı? Doktor da yok gibi ama haftaya yine gelin tekrar bakalım dedi. Duyan bilen varsa yardım edebilir mi acaba?
Adet düzensizliği varmı normalde. Canini sıkmak istemem ama Adetin bir hafta geciktiyse bırak kan testini idrar testinde bile net çıkar canım.Merhaba, adetim tam 1 hafta gecikti ve bugün doktora gittim ultrasonla baktı bir şey yok, kanda 5,09 çıktı.Bildiğim kadarıyla 5'in altı negatif ama sizce nedir bu fikri olan var mı? Doktor da yok gibi ama haftaya yine gelin tekrar bakalım dedi. Duyan bilen varsa yardım edebilir mi acaba?
Evettt :) cok guzel oldu :)çıksa ne güzel olurrr :):)
Kotu dusunme bence pozitif ol arkadasimKizlar doktorumu aradim oda benimle ayni seyi dusunuyor 14. Ve 15. Gun catlamistir imptlasyon kanamasi olabilir kanamayi takip edelim dedi ama sanki artacak gibi hissediyorum
InsaAllah hayirlisiyla tutunmustur canimkızlarr yrn test günüm ne olur dua edin bana bu mübarek günde inş kbl olur dualarımızı
İnşallah :) geç döllenme olabilir dediler ama bakalım bekliycez...merhaba ya kimyasal gebelik geçirdin değerler düşüyor ya da giderek yükselecek inşallah giderek ykselir :)
canım bebeğine isim buldunmuBebegim işleri hallediyorduuumm ben sana nasil kızarım yaa..canim arkadaşıma kızabilir miyim hele de ortada sebep yokken :)
Adet düzensizliğim son bikaç aydır var evet ama hiç 1 hafta gecikmedi ,geçen ay da 4 gün gecikmişti,bilemedim neyse bekleyelim bakalım bikaç gün daha olmazsa ilaç kullanıp öyle olcam adetAdet düzensizliği varmı normalde. Canini sıkmak istemem ama Adetin bir hafta geciktiyse bırak kan testini idrar testinde bile net çıkar canım.
Insallah oyle olur canimKotu dusunme bence pozitif ol arkadasim
Canım valla sevinemiyorumda ya yanlışsa diye ins vardır bebis 14 ne kadar beklicemaaabende testlere güvenemiyorum artık sen bekle adet olmazsan inşallah olmazsın kana gidersin direk
Kızlar dun yaptıgım testi yayınlamıştım bozuk olabilir diye düşündüm ama bugun yaptım tekrar 5 dk da cikti 10 dk once yaptım testi 2 defa bozuk cikarmi test laboquick strip test gene silik var gibi beklicem 14 ne kadar esimide heveslendirmeyim
Var cizgi tatlım inşallah devami da gelecek :)Kızlar dun yaptıgım testi yayınlamıştım bozuk olabilir diye düşündüm ama bugun yaptım tekrar 5 dk da cikti 10 dk once yaptım testi 2 defa bozuk cikarmi test laboquick strip test gene silik var gibi beklicem 14 ne kadar esimide heveslendirmeyim
Canım iki defa silik cikti test ilk hamileliligimde de silikdi gec döllenme demişti Dr ins testler doğrudur yinede beklicem bakalım kısmet hayırlı saglikli evlatlar nasip etsin allahım hepimizeErken yapmışsın testi 2. Çizgi neredeyse yok gibi keşke olsa sen yine en kötüsü ne hazır et kendini ateş durumum nasıl
Yaa suan içimdeki korkuyu sevincin tarifi yok karmakrisigim ins test doğrudur canım ins saglikli bebeklere kavuşuruz ezanda okunuyor allahım gönlümüze gore versin hepimizin insVar cizgi tatlım inşallah devami da gelecek :)
Canım iki defa silik cikti test ilk hamileliligimde de silikdi gec döllenme demişti Dr ins testler doğrudur yinede beklicem bakalım kısmet hayırlı saglikli evlatlar nasip etsin allahım hepimize
Hep duam allahım dogru zamanda hayırlı evlat saglikli evlat nasip etsin diye bir meleğimi kaybettim genede şükrettim allahıma sabırla beklicem kismetimde ne varsa artık belki var belki yok hep iyi duşun canım olucak hepimizin dogru zamanı bekliyorlardir bebisler senin bat tarihin nezamanInşallah güzel haberleri bir an önce verirsin. Senin Vuslat yakın ben de daha ufukta birşey yok
Yok tatlim fikirlere açığım..:)canım bebeğine isim buldunmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?