2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Öncelikle allah bi daha böyle bir acıyı yasatmasin benim bat 19 aralık 3 4 günde gelmezse bekleyecem sonra doktora gidicem kismetse ben 2. Ye anne olmak için uğraşıyorum bir oğlum var 7 yaşında bakalım sağlık en başında kismet ne zamansa benim ilk çocukta damak yarığı vardı 2 yaşına kadar 2 kere ameliyat oldu ayrica 1 seferde kulaktan ameliyat oldu.yine aslında tam iyi değil açıklık var az biraz ama çok şükür iyiyiz

Dünkünden daha belirgin bence ama sen niye ilk idrarinla yapmıyorsun daha kesin sonuç verir...ve mümkünse iki gün sonra tekrarla canim:)

Yok tatlim fikirlere açığım..:)
Daha doğrusu ben buldum ama eşim beğenmiyor... Çoğu kiz ismini öneri olarak sundum ama beğenmiyor...zor beğenir maalesef..:/
ben leyla koymayı düşünüyorum olursa birgün lakin :) sen de koyabilirsin bunu Amine , Asmin, Ala, Süheda , Yüsra, Eslem, Gizem Nisa , İrem :)

ben leyla koymayı düşünüyorum olursa birgün lakin :) sen de koyabilirsin bunu Amine , Asmin, Ala, Süheda , Yüsra, Eslem, Gizem Nisa , İrem :)
Amine, eslem ,leyla, ırem, asmin bunları beğenmiyor kesinlikle...hatta bir çoğuna böyle isim mi olur diyor :/
Ala nin anlami kötü tatlim...ben koymam... Suheda yi da istememisti... Gizemi ben koymak istemem... Yusranin anlamıni merak ettim bir bakayim...
Nisa ise tej başına koyulmamali.. kadınlar anlamı... Ben nurunnisa olarak koymak istiyorum...eşim uzun diyor... Ah arsinlim hakikaten zorlanıyorum...:/
Çok çok sagol önerilerin iciiin... :)

o yüzden gizem nisa yazdım :) Ala ile Ali nin manası aynı bu arada o yüzden sakınca görmemiştim hz Ali den dolayı .....yüsra sol taraf yani cennet demek talak süresinde geçiyor türkçe meal i de kolaylık demek . bende okunaklı isim taraftarıyım oğlum olursada adını Mustafa İlhan koyacağım yarı okunaklı :)

Dünkünden daha belirgin bence ama sen niye ilk idrarinla yapmıyorsun daha kesin sonuç verir...ve mümkünse iki gün sonra tekrarla canim:)
sabah işe geç kaldım dıye kosturayım derken aklımdan cıktı gıttı eve gelınce yaptım testte bıttı artık 14 aralıkta yenıden yaparım ınss tutmustur canım bakalım

Yusra birde inşirahta geçiyor kolaylık demek dediğin gibi kökenine inince gördüm...
Ala ve ali ikisi çok farklı tatlim arapça dil kaidelerine göre... Onun gidenle bitişik olduğunu anlamamistim canim pardon benim hatam :) ne güzel köy tatlim... Bizimki de değişik isim sevmiyor... Bilmiyorum.ne olacak bakalim...

allah bagıslasın oglusunu allahım saglık sıhhat versın o kucuk kuzularımıza. cok sukurkı zor zamnanlar gerıdekaldı ıns bu ay guzel haberler verırsın canım gercekten once saglıklı hayırlı evlatlar nasıp etsın allahım hanı dıyorlar ya kız ıstıyorum oglan ıstıyorum dıye ben bu olayı yasayınca bır kez daha anladımkı kız erkek fark etmez hepsı evlat once saglıklı olsunlar o kucuk kuzular

ayşe koyabilirsin köklü bi isim sonuçta miray çok koyuyolar bu ara ama anlamını bilmiyorum evet gercekten zor bu isim işi oğlum olsa daha iyi ismi hazır eşimin adını koyaccam sonuçta :) doğmamış çoçuga don biçmeyide geçti benimmki olmamış çoçuğa don biçtim

Yaa suan içimdeki korkuyu sevincin tarifi yok karmakrisigim ins test doğrudur canım ins saglikli bebeklere kavuşuruz ezanda okunuyor allahım gönlümüze gore versin hepimizin ins
Eger bebek olmasaydı asla ikinci çizgi cikmaz di bu hormon sadece hamilelik olduğunda artıyor kesin hamilesindir bence. Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.

Kızlar çok şükür sol tarafında 2 tane yumoşlarım oluşmuş. Yaklaşık 15 ml olmuş dedi doktor. Muhtemelen pazar çatlar dedi. Çok kibar br doktor ya. Diyoki yarından itibaren karı koca olun günaşırı dedi. İlişkiye girinde diyebilirdi. Böle söylemesi hoşuma gidiyor. Artık gerisi Rabbimin işi. Kısmetse gelir değilse başka sefere inşallah...

Eger bebek olmasaydı asla ikinci çizgi cikmaz di bu hormon sadece hamilelik olduğunda artıyor kesin hamilesindir bence. Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.
ıns canımmm ınsss ınternette bu testın 3 4 defa yanlıs cıktıgını yazmıslar oyuzden emın olamadım bat tarıhımı beklyorum

ıns canımmm ınsss ınternette bu testın 3 4 defa yanlıs cıktıgını yazmıslar oyuzden emın olamadım bat tarıhımı beklyorum
Eger yarım saat içinde ikinci çizgi çıktıysa kesin hamilelik vardır senin dediğin olay banada oldu adetime bir gün kala test yaptım ertesi sabah bariz bir şekilde ikinci çizgi çıkmıştı ama adetim oldu yani yarım saat içinde olan geçerli eğer seninde oyle olduysa kesinlikle hamilesindir.

Eşinin haberi olmadan kan vermeye gitsene

Cnm pazartesi test için erken bat bugunse gebelik testini bugün yap ovulasyon a gelince ikisi aynı koyulukta olursa yada t çizgisi c den koyu ise gebeliği gösteriyor diyorlar
Hala gelmedi adetim yarın sabah gelir kesin diğer hamileliğimde 4 gün önceden idrar testinde çıkmıştı o yüzden olsa pazartesi günü çıkardı diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…