- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
Oy canim erkek için bizim de hazır ... Ama kiz benim için hazirdi eşim için değil :):)ayşe koyabilirsin köklü bi isim sonuçta miray çok koyuyolar bu ara ama anlamını bilmiyorum evet gercekten zor bu isim işi oğlum olsa daha iyi ismi hazır eşimin adını koyaccam sonuçta :) doğmamış çoçuga don biçmeyide geçti benimmki olmamış çoçuğa don biçtim
Bende menegon kulladım 2 tane oldu yumurta aksilik yaşadık biraz iğne vurulduğum yeri değiştirmiştim dr vuramamışlar kalçadan dedi 2 tanede olur dedi ama artık ümitli değilimcanım kötümser olma kötüyü çağırırsın hep iyi düşün :) ben menegon iğnesi kullanmıştım 4 tane olmuştu :)
ilk bes dakıkakda cıktı canım ıns vardırr beklıyorum bır umıtleEger yarım saat içinde ikinci çizgi çıktıysa kesin hamilelik vardır senin dediğin olay banada oldu adetime bir gün kala test yaptım ertesi sabah bariz bir şekilde ikinci çizgi çıkmıştı ama adetim oldu yani yarım saat içinde olan geçerli eğer seninde oyle olduysa kesinlikle hamilesindir.
canım testı yaptıgımda da esim evdeydı bıraz hasta yatıyordu gıtmek ıstemedım ama 14 ne kadar beklıcem husrana ugmaktan korkuyorum ıns testler yanıltmaz ıns tutmusturr herkes cok sevıncek tuttysa egerEşinin haberi olmadan kan vermeye gitsene
ümidini yitirme fun dogmadan neler dogar uzme kendini allah buyuk :)Bende menegon kulladım 2 tane oldu yumurta aksilik yaşadık biraz iğne vurulduğum yeri değiştirmiştim dr vuramamışlar kalçadan dedi 2 tanede olur dedi ama artık ümitli değilim
Canim rengi kahve kırmızı pembe değilse olur hamilelikte. Bende de oluyordu. Senin bi ara kahve leke mi gelmişti ne oldu doktora gittin mi ne dedi. Bebeği gördün mükizla hic sümüksü akintiniz oldu mu bende bu ara o basladi ya ara ara geliyor neler oluyor anlamadim ya
oldu cani. doktor begi gordu korkma bisiyi yok dedi :) ama simdi kahve gibi ama. ok acik rengi sümüksü bir akintim var ara ara neler oluyo anlamadimCanim rengi kahve kırmızı pembe değilse olur hamilelikte. Bende de oluyordu. Senin bi ara kahve leke mi gelmişti ne oldu doktora gittin mi ne dedi. Bebeği gördün mü
Kalp atışlarını duydunuz mu. Canım stres zarar verir. Herşey normal olarak gitse leke gelmese kafan daha rahat olacaktır ama sen şimdi onu düşünme kafanı başka şeylerle meşgul et.oldu cani. doktor begi gordu korkma bisiyi yok dedi :) ama simdi kahve gibi ama. ok acik rengi sümüksü bir akintim var ara ara neler oluyo anlamadimdoktorum adet kanamasi gibi kanaman olmazsa korkma dedi
ettim bile canımewet tatlım adet bitiminden itibaren 2-3 günde bir hep çalıştık bakalım hayırlısı artık:)
benim Bat'ı 17 Aralık oalrak revize eder msiin canım?
anladım bekle bakalım belki de reglidir...tabi umarım yerleşme olsunıs yerınde cıkamam kıbılmıyorumkı peceteye cok az gelıyor bekleyeyımde belkı regl oluyorumdur ama cok erken yumurta catladıktan 14 gun sonra regl olmam gerekıyor dıye bılıyorum
Maaşallah desinler şok falan olmasınlar iştetatlım gören bi şok oluyo göbişimi olsun ben mutluyum 100 kıloda olsam kızım saglıklı olsun ben bısey ıstemıyorum
ekliyorum canım hayırlısıİyi akşamlar canlar
Mogami cnm ben adet oldum bekliyordum zaten hayırlısı değilmiş
Yeni bat 9 ocak cnm 4.deneme
O zaman ne yapiyosunuz kari koca oluyorsunuz :)Kızlar çok şükür sol tarafında 2 tane yumoşlarım oluşmuş. Yaklaşık 15 ml olmuş dedi doktor. Muhtemelen pazar çatlar dedi. Çok kibar br doktor ya. Diyoki yarından itibaren karı koca olun günaşırı dedi. İlişkiye girinde diyebilirdi. Böle söylemesi hoşuma gidiyor. Artık gerisi Rabbimin işi. Kısmetse gelir değilse başka sefere inşallah...
O zaman ne yapiyosunuz kari koca oluyorsunuz :)
Bende incir yedim galiba gecen ayki kimysala rağmen erken gelecek hafif sancım varkıslar bu ay bende anormal şeyler oluyor hadi hayırlısı...
ben kendimi bildim bileli 33 günden aşağı adet olduğumu bilmem yani en erken 19-20. günler olur yumurtlamam fakat bu ay ilk defa 14. gün yumurtlamışım. bu ay 3 hafta boyunca hem soğan kuru hemde havuç&incir kürü yaptım galiba ondan sebep2 gündür de acaip kasık ağrım var normalde adet zamanı bile olmazdı böyle hadi hayırlısı bakalım
Bizde teyze inşallah :)Doktorun bize verdiği yetkiye dayanarak karı koca olucaz :) :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?