- 7 Eylül 2014
- 1.507
- 1.413
- 198
Doktorun bize verdiği yetkiye dayanarak karı koca olucaz :) :) :)
Bizde sevinecegiz kicanım testı yaptıgımda da esim evdeydı bıraz hasta yatıyordu gıtmek ıstemedım ama 14 ne kadar beklıcem husrana ugmaktan korkuyorum ıns testler yanıltmaz ıns tutmusturr herkes cok sevıncek tuttysa eger
Östrojen yüksekliğinden oluyor o tatlımkizla hic sümüksü akintiniz oldu mu bende bu ara o basladi ya ara ara geliyor neler oluyor anlamadim ya
Bende incir yedim galiba gecen ayki kimysala rağmen erken gelecek hafif sancım var
bizde sahitler olarak kabul ediyoruz
canim benim eltimdede oluyordukizla hic sümüksü akintiniz oldu mu bende bu ara o basladi ya ara ara geliyor neler oluyor anlamadim ya
oyy sagolasınızz bılıyorum burdakı ınsan ıyıkı var ınsan sevıncını uzuntusunu paylaabılıyor nerde bukadar ıcımızı rahatca dokebılıyoruzkı ıns topıktekı herkese nasıp olacak bızlerede ınsBizde sevinecegiz ki
Bizide teyze yapacaksiniz insallah benim dr umda karikoca olun diyorduDoktorun bize verdiği yetkiye dayanarak karı koca olucaz :) :) :)
Canim bende de oluyor ara ara geliyor stres yapma canim normaldirkizla hic sümüksü akintiniz oldu mu bende bu ara o basladi ya ara ara geliyor neler oluyor anlamadim ya
Insallah canim esime diyordum iki haftadır öyle kafam rahat ki mutluyum ya artik ev üzerime gelmiyor beraber seviniyoruz endişeleniyoruz cok guzel birsey :)oyy sagolasınızz bılıyorum burdakı ınsan ıyıkı var ınsan sevıncını uzuntusunu paylaabılıyor nerde bukadar ıcımızı rahatca dokebılıyoruzkı ıns topıktekı herkese nasıp olacak bızlerede ıns
Bi benimki mi öküz AfedersinizBizide teyze yapacaksiniz insallah benim dr umda karikoca olun diyordu
Dualarim seninle canim insallah atlatirsiniz gribi rabbim acil sifalar versinSlm kızlar.size iki haberim var.1.si eşim grib oldu ve doktor bir haftadan fazla yapor yazdı.2.si önümüzdeki perşembe ben yumurtluyorum.Yani ilk defa yum döneminde eşim çalışmıyo olcak.bendede grip başladı ama dua edin 3 günde atlatalım gribi çalışmalara sağlıklı başlayalım.çünkü ocakta Tr ye gitme ihtimalim var o yüzden ocak yumunu kaçırabilirim.Hamişlerden benim içinde dua istiyorum.
hamile deyilim amaaaa...Slm kızlar.size iki haberim var.1.si eşim grib oldu ve doktor bir haftadan fazla yapor yazdı.2.si önümüzdeki perşembe ben yumurtluyorum.Yani ilk defa yum döneminde eşim çalışmıyo olcak.bendede grip başladı ama dua edin 3 günde atlatalım gribi çalışmalara sağlıklı başlayalım.çünkü ocakta Tr ye gitme ihtimalim var o yüzden ocak yumunu kaçırabilirim.Hamişlerden benim içinde dua istiyorum.
Amiin cnm benim nasıl gidiyo hamişlikDualarim seninle canim insallah atlatirsiniz gribi rabbim acil sifalar versin
Olsun cnm belki bu ay hamiş olursun bellimi olur rabbim ol desin yeterki.hamile deyilim amaaaa...
ins ALLAH kribi 2 gune atatirsin sonrada baslasin calismalar
canim nasilsin nasil gidiyor hamilelik uzun zamandir yazamiyodum girip cikiyodum bebisin nasil?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?