İyi canim biraz halsizligim oluyor o kadar insallah teyze olacagim cabucak iyilesinde calisinAmiin cnm benim nasıl gidiyo hamişlik
İyiyim canim bebek iyi teyzesi sen nasilsin sadece halsizlik oluyor nasil gidiyor calismalarcanim nasilsin nasil gidiyor hamilelik uzun zamandir yazamiyodum girip cikiyodum bebisin nasil?
halsizlik olmasada olu versin naz yap 9 ay esine kok sokturuyomusun?İyiyim canim bebek iyi teyzesi sen nasilsin sadece halsizlik oluyor nasil gidiyor calismalar
Evet canim naz yapiyorum yarin evi supurup silecek dualarim seninle kuzum insallah bebisin gelecek gobusune hayirlisiyla bugun aklima geldin dua ettim insallah teyze olacagim benim minnaka arkadas lazim teyzesihalsizlik olmasada olu versin naz yap 9 ay esine kok sokturuyomusun?
bende iyim canim bugun 14 gunum sabah calisma yaptik bakalim tutusmusmudur
yarinda doktora gidicem dua et bana nolur yumlarim buyumus olsun testimde guzel ciksin
saol duan icin tessekkur ederim canimEvet canim naz yapiyorum yarin evi supurup silecek dualarim seninle kuzum insallah bebisin gelecek gobusune hayirlisiyla bugun aklima geldin dua ettim insallah teyze olacagim benim minnaka arkadas lazim teyzesi
Amin canim benim rabbim sanada hayirli saglikli uzun omurlu mutlu bi evlat nasip etsin insallahsaol duan icin tessekkur ederim canim
yap nazini bugunler kolay kolay bulunmaz ins ALLAH sende saglikli hamislik gecirir bebeyini kucaqina aldigin gunu gorursun
Kuzum aradim doktoru oda benim gibi dusunuyor yumurta 15. Gunu catlamistir implasyon kanamasi olabilir dedi kanamayi takip edelim dedi simdilik artis yok ama sag kasigim ve bacagim cok agriyoranladım bekle bakalım belki de reglidir...tabi umarım yerleşme olsun
amin canim hepimize nasip etsinAmin canim benim rabbim sanada hayirli saglikli uzun omurlu mutlu bi evlat nasip etsin insallah
gecmis olsun canim sanada esinede insallah cabuk atlatirsinuz haftayi degerlendirirsinizSlm kızlar.size iki haberim var.1.si eşim grib oldu ve doktor bir haftadan fazla yapor yazdı.2.si önümüzdeki perşembe ben yumurtluyorum.Yani ilk defa yum döneminde eşim çalışmıyo olcak.bendede grip başladı ama dua edin 3 günde atlatalım gribi çalışmalara sağlıklı başlayalım.çünkü ocakta Tr ye gitme ihtimalim var o yüzden ocak yumunu kaçırabilirim.Hamişlerden benim içinde dua istiyorum.
Yaa canım ben senin hamileliğine çok sevindimm maşallah :) siz aşılama yaptırmıştınız değil mi?ümidini yitirme fun dogmadan neler dogar uzme kendini allah buyuk :)
Aman Allahım bu takvimi yerlerYaa canım ben senin hamileliğine çok sevindimm maşallah :) siz aşılama yaptırmıştınız değil mi?
İnşaallah cnm.gecmis olsun canim sanada esinede insallah cabuk atlatirsinuz haftayi degerlendirirsiniz
Birde abla bir şey soracağım sana... Şimdi benim minnak maaaşAllah satımdan 1 hafta 1 gün ileride gidiyor...tahmini doğum tarihi de ekranda öyle görünüyor... bu o tarihte doğacağı anlamına gelir di mi :)Yaa canım ben senin hamileliğine çok sevindimm maşallah :) siz aşılama yaptırmıştınız değil mi?
Dualarım seninle canııımm, inşaAllah atlatın hemencecik...İnşaallah cnm.
iyide benim hormonlarımın hepsi normal çıkmıştı şimdi hamileyken bu hormon yükselebilir mi ki ya :SÖstrojen yüksekliğinden oluyor o tatlım
ne biliyim ya böyle sümüksü tarzda ilk defa oldu korkuyorum bu yüzden :Scanim benim eltimdede oluyordu
bana cok akintim var diyordu normaldir korkma
içime su serptin ya valla allah razı olsunCanim bende de oluyor ara ara geliyor stres yapma canim normaldir
Hihi sizden gördüm benim de canım çektiBirde abla bir şey soracağım sana... Şimdi benim minnak maaaşAllah satımdan 1 hafta 1 gün ileride gidiyor...tahmini doğum tarihi de ekranda öyle görünüyor... bu o tarihte doğacağı anlamına gelir di mi :)
çok teşekkür ederim canım evet aşılama yaptırdık :)Yaa canım ben senin hamileliğine çok sevindimm maşallah :) siz aşılama yaptırmıştınız değil mi?
İnşaallah cnm.benim gribim agır geçmez de eşim 1 haftadır çok kötü grib olmuştu dün doktora gittik rapor yazdı haftaya cumaya kadar.perşembe de benim yum günüm inşaallah bu defa kısmet olurda yumları yakalarız.Onun hiçbişeyden haberi yok garibim.Bütün hesapları ben kuruyorum.ona ne içirsem iyi gelir acaba bu dönemde.sperm kalitesi için.yada arttırmak içinDualarım seninle canııımm, inşaAllah atlatın hemencecik...
Hamile kaldığım ay çalışmalara başlamadan biz hem zehirlendik gıdadan hemde eşim grip olmuştu çok kötü...
İnşaAllah bu ay evde olması eşinin size bebiş getirir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?