2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

İyiyim canim bebek iyi teyzesi sen nasilsin sadece halsizlik oluyor nasil gidiyor calismalar
halsizlik olmasada olu versin naz yap 9 ay esine kok sokturuyomusun?
bende iyim canim bugun 14 gunum sabah calisma yaptik bakalim tutusmusmudur
yarinda doktora gidicem dua et bana nolur yumlarim buyumus olsun testimde guzel ciksin

halsizlik olmasada olu versin naz yap 9 ay esine kok sokturuyomusun?
bende iyim canim bugun 14 gunum sabah calisma yaptik bakalim tutusmusmudur
yarinda doktora gidicem dua et bana nolur yumlarim buyumus olsun testimde guzel ciksin
Evet canim naz yapiyorum yarin evi supurup silecek dualarim seninle kuzum insallah bebisin gelecek gobusune hayirlisiyla bugun aklima geldin dua ettim insallah teyze olacagim benim minnaka arkadas lazim teyzesi

Evet canim naz yapiyorum yarin evi supurup silecek dualarim seninle kuzum insallah bebisin gelecek gobusune hayirlisiyla bugun aklima geldin dua ettim insallah teyze olacagim benim minnaka arkadas lazim teyzesi
saol duan icin tessekkur ederim canim
yap nazini bugunler kolay kolay bulunmaz ins ALLAH sende saglikli hamislik gecirir bebeyini kucaqina aldigin gunu gorursun

anladım bekle bakalım belki de reglidir...tabi umarım yerleşme olsun
Kuzum aradim doktoru oda benim gibi dusunuyor yumurta 15. Gunu catlamistir implasyon kanamasi olabilir dedi kanamayi takip edelim dedi simdilik artis yok ama sag kasigim ve bacagim cok agriyor

gecmis olsun canim sanada esinede insallah cabuk atlatirsinuz haftayi degerlendirirsiniz

Yaa canım ben senin hamileliğine çok sevindimm maşallah :) siz aşılama yaptırmıştınız değil mi?
Birde abla bir şey soracağım sana... Şimdi benim minnak maaaşAllah satımdan 1 hafta 1 gün ileride gidiyor...tahmini doğum tarihi de ekranda öyle görünüyor... bu o tarihte doğacağı anlamına gelir di mi :)

Hihi sizden gördüm benim de canım çekti Evet canım bebeğin gelişimine göre doğum tarihi öne gelebilir, maşallah prensese :) Tospaaya notunu ileticem canım benimmm

İnşaallah cnm.benim gribim agır geçmez de eşim 1 haftadır çok kötü grib olmuştu dün doktora gittik rapor yazdı haftaya cumaya kadar.perşembe de benim yum günüm inşaallah bu defa kısmet olurda yumları yakalarız.Onun hiçbişeyden haberi yok garibim.Bütün hesapları ben kuruyorum.ona ne içirsem iyi gelir acaba bu dönemde.sperm kalitesi için.yada arttırmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…