çok teşekkür ederim canım evet aşılama yaptırdık :)[/QUOTE
Ayy doğumumuz aynı zaman :) Allah tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin
Oyyy yaa benim bi kuzen var ellerimde büyüdü yavrucak , o doğacağı zaman ben dua ederdim Allahım 8 inde doğsun diye, ben 8 mayıs doğumluyum :)) yengemin doğuma 1 hafta vardı 7si akşamı sancılandı 8 inde doğmuştu heheHihi sizden gördüm benim de canım çektiEvet canım bebeğin gelişimine göre doğum tarihi öne gelebilir, maşallah prensese :) Tospaaya notunu ileticem canım benimmm
Canım akıntın çok olacak... bazen sarı sümük gibi , bazen beyaz sümükümsü...bazen supsulu... telaş etme tamam mı canım :)çok teşekkür ederim canım evet aşılama yaptırdık :)
Keçiboynuzu pekmezi , ceviz , fındık , bal , tarçın...ve ilişkiden 1 saat önce kahve canıım :)İnşaallah cnm.benim gribim agır geçmez de eşim 1 haftadır çok kötü grib olmuştu dün doktora gittik rapor yazdı haftaya cumaya kadar.perşembe de benim yum günüm inşaallah bu defa kısmet olurda yumları yakalarız.Onun hiçbişeyden haberi yok garibim.Bütün hesapları ben kuruyorum.ona ne içirsem iyi gelir acaba bu dönemde.sperm kalitesi için.yada arttırmak için
Kiz o kadinlik hormonu :)) hani heyecan falan yaparsan geliyo ya veya rahim agzini mikroptan korumak icin vücut salgiliyor :)iyide benim hormonlarımın hepsi normal çıkmıştı şimdi hamileyken bu hormon yükselebilir mi ki ya :S
Kiz o kadinlik hormonu :)) hani heyecan falan yaparsan geliyo ya veya rahim agzini mikroptan korumak icin vücut salgiliyor :)
Keçi boynozu pekmezi yarın bakıym.ama bizimki gururlu biraz.sperm için desem kesinlikle gurur yapar yemez.bide karaciger yaglanması çıktı kendinde kolestrolü yüksek yaglı diye çerezde ağzına koymuyo artık.anlıycanız işim zor.bide türk kahvesinide pek srvmiyo neskafe sade içiyo.bal her sabah yiyo ama.Keçiboynuzu pekmezi , ceviz , fındık , bal , tarçın...ve ilişkiden 1 saat önce kahve canıım :)
Rabbim meleğinizi size göndersin inşaAllah :)
he birde domates arttırıyormuş kaliteyi,,, hem kahvaltıda ver hem öğünlerde salataya koy canım :)Keçi boynozu pekmezi yarın bakıym.ama bizimki gururlu biraz.sperm için desem kesinlikle gurur yapar yemez.bide karaciger yaglanması çıktı kendinde kolestrolü yüksek yaglı diye çerezde ağzına koymuyo artık.anlıycanız işim zor.bide türk kahvesinide pek srvmiyo neskafe sade içiyo.bal her sabah yiyo ama.
Bebis de gulmustur seninle :) anooooow yesin onu teyzesi :))Evet iyi güldüm kuzucum yaaa
ya ben çok pipirikli oldum ya herşeyden korkar oldumCanım akıntın çok olacak... bazen sarı sümük gibi , bazen beyaz sümükümsü...bazen supsulu... telaş etme tamam mı canım :)
oyyy canıımm o kaşlarını çatabiliyormuş artık , geçen çok güldük eşimle ona...Bebis de gulmustur seninle :) anooooow yesin onu teyzesi :))
:) ya eşim hamile kaldığımdan beriKiz o kadinlik hormonu :)) hani heyecan falan yaparsan geliyo ya veya rahim agzini mikroptan korumak icin vücut salgiliyor :)
Hayıııır sakın,,, kafanı rahat tutacaksın ki bebeğin de rahat olsun , hakikaten pimpirikli olursan hormonların oynar... sadece relax annesiiya ben çok pipirikli oldum ya herşeyden korkar oldum
Yanaşmasın da 3.ayın sonuna doğru başlayın bence :):) ya eşim hamile kaldığımdan beriyanaşmıyo düşük olur diye korkuyor :) Resmen Kaçıyor benden
canımın içi korkumun tek sebebi daha önceden 3 kere düşük yapmış olmamHayıııır sakın,,, kafanı rahat tutacaksın ki bebeğin de rahat olsun , hakikaten pimpirikli olursan hormonların oynar... sadece relax annesii
Oy yazik size :) fizyolojik yani dogal akinti bunlar tatlim sıkıntı yapma bosuna ;-):) ya eşim hamile kaldığımdan beriyanaşmıyo düşük olur diye korkuyor :) Resmen Kaçıyor benden
Anlıyorumcanımın içi korkumun tek sebebi daha önceden 3 kere düşük yapmış olmam
içi rahatlattınız valla saolun :)Oy yazik size :) fizyolojik yani dogal akinti bunlar tatlim sıkıntı yapma bosuna ;-)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?