2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Hihi sizden gördüm benim de canım çekti Evet canım bebeğin gelişimine göre doğum tarihi öne gelebilir, maşallah prensese :) Tospaaya notunu ileticem canım benimmm
Oyyy yaa benim bi kuzen var ellerimde büyüdü yavrucak , o doğacağı zaman ben dua ederdim Allahım 8 inde doğsun diye, ben 8 mayıs doğumluyum :)) yengemin doğuma 1 hafta vardı 7si akşamı sancılandı 8 inde doğmuştu hehe
O çocuk şimdi 12 yaşında ve dua ediyor 8 inde doğsun diye
Benim yavru bu gidişle 6 sında doğar gibi ama bakarsın çocuğun duaları kabul olur ne gülerim

İlet ablam ilet , abileri nasıl seviniyorlar mı kardeş haberine

Keçiboynuzu pekmezi , ceviz , fındık , bal , tarçın...ve ilişkiden 1 saat önce kahve canıım :)
Rabbim meleğinizi size göndersin inşaAllah :)

Keçiboynuzu pekmezi , ceviz , fındık , bal , tarçın...ve ilişkiden 1 saat önce kahve canıım :)
Rabbim meleğinizi size göndersin inşaAllah :)
Keçi boynozu pekmezi yarın bakıym.ama bizimki gururlu biraz.sperm için desem kesinlikle gurur yapar yemez.bide karaciger yaglanması çıktı kendinde kolestrolü yüksek yaglı diye çerezde ağzına koymuyo artık.anlıycanız işim zor.bide türk kahvesinide pek srvmiyo neskafe sade içiyo.bal her sabah yiyo ama.

he birde domates arttırıyormuş kaliteyi,,, hem kahvaltıda ver hem öğünlerde salataya koy canım :)
Nescafe içti benimkide türk kahvesini sevmediği için :)
O zaman keçiboynuzu pekmezi idealdir... kanın için dersin kandırırsın sen

Bebis de gulmustur seninle :) anooooow yesin onu teyzesi :))
oyyy canıımm o kaşlarını çatabiliyormuş artık , geçen çok güldük eşimle ona...
Rabbim hemencecik sizlere de nasip etsin...sağlıklı sıhhatlii , hep dua ediyorum burdaki mutlu haberleri gördükçe daha da mutlu oluyorum canım benim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…