2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Belkı baska bırseydendır :):)

yok canım az önce baktım günlerime dedim mümkün değil o yüzden vazgeçtim cumaya kadar hiç merak etmem daha tüm hevesim kaçtı akşam yapma olmazsan yarın belki yaparsın bekle bi güncük daha günün gelsin

evet canm 28. gun yrn bende ayın 9 unda olmustum yrn sabah yap sen cıkar artık cumayı bekleme bosver

hahaa hiç düşünemiyorum yaşlıların o şeyleri giymeye çalışmalarını yaşlı değiller gerçi benim kv ooo ablam gibi duruyor ama kimbilir gençliklerinde ne fenaydı onlarda :)

Yapmayacagım canım cumaya kadar arada böyle ıstek gelır ama bastıracagım :) hıc bellı olmaz canım yeterkı Rabbım ol desın belkıde olmustur

evet canm 28. gun yrn bende ayın 9 unda olmustum yrn sabah yap sen cıkar artık cumayı bekleme bosver

Öylemı dıyorsun canım dur eger yarın adet olmazsam persembe sabahına yapım o zaman kuzum ınsallah olmam o zaman ıkımzde persembebı yapsak bır gun gecmıs olur

Yapmayacagım canım cumaya kadar arada böyle ıstek gelır ama bastıracagım :) hıc bellı olmaz canım yeterkı Rabbım ol desın belkıde olmustur

PEKİ BEKLEMEK HER YÖNDEN İYİ AMA DAYANAMAZSAN YARIN YAP BUGÜN Bİ GÜNDE OLSA FARKEDER DİYE DÜŞÜNÜYORUM YARIN NET ÇIKAR :)

PEKİ BEKLEMEK HER YÖNDEN İYİ AMA DAYANAMAZSAN YARIN YAP BUGÜN Bİ GÜNDE OLSA FARKEDER DİYE DÜŞÜNÜYORUM YARIN NET ÇIKAR :)

Hım anladım en azından yarını atlamayı bekleyecegım canım eger yarın olmazsam ıs cıkısı alırım sabah yaparım bak net cıkar dedın Allah mı soylettı yoksa :)

Hım anladım en azından yarını atlamayı bekleyecegım canım eger yarın olmazsam ıs cıkısı alırım sabah yaparım bak net cıkar dedın Allah mı soylettı yoksa :)

valla bilemiyorum öyle çıktı ağzımdan :) kısmetse net net koyu koyu çıksın inşallah canım:)

Ben adetliyken okunmaz diye biliyorum canim ogrenirken okunuyormusta kursa gitmistim bekarken hoca adetliyken kurani elletmeden okutuyordu
ozamn bitince devam edim bilmiodum canım nese az kaldı zaten 3 günüm kaldı

emin ol bir arada oturmamak için elimden geleni yapıcam :) çok karışırlar şimdi bile arıo onu öle yap şöle yap bilmem ne konuşuo uzaktayken çok sıkıntı yapmıorum ne de olsa teli kapatınca istedimi yaparım ama orda öle olmaz yapana kadar didikler durur :)

arkadaşlar mrb bn pco hastasıyım aranızdaa pco olan ve tedavi süreci konusunda beni bilgilendirebilecek olan varmıııı ?
canım pko yumurtaların tembel olması demek..se dr gittin değil mii..hormon testini yaptır dr sana yumurta geliştiri ilaç verecektir..adet düzensizliği şikayetin var mı..

canım zorla yaptıramaz desin desin dursun bu tiplerle baş etmenin en güzel yöntemi duymamazlıktan gelmek ve yapmamak :) elinden geleni yap ama inada bindirme güzellikle ikna et :)

bugün mü yapsaydık :) ben adet olucam hissediyorum ama negatifi görünce iyice bir rahatlarım :)
ayyy ben yrn sabah yapıcm negatfı gorunce bende rahatlıyorm cunku :) sabah benden haber bekleyın fıstıklar :)

ayyy ben yrn sabah yapıcm negatfı gorunce bende rahatlıyorm cunku :) sabah benden haber bekleyın fıstıklar :)

yapalım mı yarın sabah E elisa bende rahatlıyorum çünkü yum günlerinin hiç birinde ilişki olmamış düşünebiliyor musunuz ne bekleyebilirim ki o yüzden yapalım gitsin de bari psikolojik olarak atıyım :))

canım zorla yaptıramaz desin desin dursun bu tiplerle baş etmenin en güzel yöntemi duymamazlıktan gelmek ve yapmamak :) elinden geleni yap ama inada bindirme güzellikle ikna et :)
ama sora beni kocama şikayet edio kocam da sen annemi takmıomusun dio o öyle diince üzülüorum sonuçta annesi sence napim eşime de annenşöle böle demek istemiorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…