Belkı baska bırseydendır :):)
evet canm 28. gun yrn bende ayın 9 unda olmustum yrn sabah yap sen cıkar artık cumayı bekleme bosverAgzından bal damlıyor canım ınsallah öyledır alırsam yaparım o yuzden almayacagım bekleyecegız canım yapmayacagım en azından bır yarını atlatırsam umudum artacak ben ayın 9 da adet oldum hatta sabah benım 28 gunum ytearın oluyor dımı canım gecen ayda 27 gunumde adet olmustum
bz gecen evlılık yıldonumunde kv de kaldık onlar yok tabii köydeler benm gecelıgı arıyorum yok alla alla nereye gıder ertesı gun esıme dedım kiii eyvahhh kesın yattıgmz yerde araya dustu kesın bosver kalsın dıyo delımısın annenler gelır gelmz temızlık yaparlar gecelıgıde gorurlerse cok ayıp olur rezıl oluruz hemen annenlere donuyoruz dedım bid dedım ki baban annene gıydırttırır :):):):)
yok canım az önce baktım günlerime dedim mümkün değil o yüzden vazgeçtim cumaya kadar hiç merak etmem daha tüm hevesim kaçtıakşam yapma olmazsan yarın belki yaparsın bekle bi güncük daha günün gelsin
evet canm 28. gun yrn bende ayın 9 unda olmustum yrn sabah yap sen cıkar artık cumayı bekleme bosver
Yapmayacagım canım cumaya kadar arada böyle ıstek gelır ama bastıracagım :) hıc bellı olmaz canım yeterkı Rabbım ol desın belkıde olmustur
PEKİ BEKLEMEK HER YÖNDEN İYİ AMA DAYANAMAZSAN YARIN YAP BUGÜN Bİ GÜNDE OLSA FARKEDER DİYE DÜŞÜNÜYORUM YARIN NET ÇIKAR :)
Hım anladım en azından yarını atlamayı bekleyecegım canım eger yarın olmazsam ıs cıkısı alırım sabah yaparım bak net cıkar dedın Allah mı soylettı yoksa :)
ozamn bitince devam edim bilmiodum canım nese az kaldı zaten 3 günüm kaldıBen adetliyken okunmaz diye biliyorum canim ogrenirken okunuyormusta kursa gitmistim bekarken hoca adetliyken kurani elletmeden okutuyordu
valla bilemiyorum öyle çıktı ağzımdan :) kısmetse net net koyu koyu çıksın inşallah canım:)
mogami ciğim :) eğer hamileysen kızın olursa adını gizem koy pek bi gizemli yavrucakkuşum lovely adet oldu üstelik test mağduru oldu...bende 5 gün geçmesine rağmen adet olmadım kanda negatif...cumaya kadar olmazsam doktoruma gidiyorum
emin ol bir arada oturmamak için elimden geleni yapıcam :) çok karışırlar şimdi bile arıo onu öle yap şöle yap bilmem ne konuşuo uzaktayken çok sıkıntı yapmıorum ne de olsa teli kapatınca istedimi yaparım ama orda öle olmaz yapana kadar didikler durur :)çok mu karışıyorlar ya benimkilerde sever karışmayı da ben bildiğimi okurum o yüzden pek karışmazlar :) müdahale edecekleri muhabbetlerden mümkün olduğunca kaçınmalıyızsen bir taşında şimdiden sıkıntıya sokma kendini ama sakın birarada oturma :)
canım pko yumurtaların tembel olması demek..se dr gittin değil mii..hormon testini yaptır dr sana yumurta geliştiri ilaç verecektir..adet düzensizliği şikayetin var mı..arkadaşlar mrb bn pco hastasıyım aranızdaa pco olan ve tedavi süreci konusunda beni bilgilendirebilecek olan varmıııı ?
Senın agzını yesınler :) ınsallah canım ınsallah :)
bugün mü yapsaydık :)ben adet olucam hissediyorum ama negatifi görünce iyice bir rahatlarım :)
emin ol bir arada oturmamak için elimden geleni yapıcam :) çok karışırlar şimdi bile arıo onu öle yap şöle yap bilmem ne konuşuo uzaktayken çok sıkıntı yapmıorum ne de olsa teli kapatınca istedimi yaparım ama orda öle olmaz yapana kadar didikler durur :)
Kuzum bugun erken daha en azından gununu tamamlayalım dur baklaım sende hemen adet olucam deme
ayyy ben yrn sabah yapıcm negatfı gorunce bende rahatlıyorm cunku :) sabah benden haber bekleyın fıstıklar :)bugün mü yapsaydık :)ben adet olucam hissediyorum ama negatifi görünce iyice bir rahatlarım :)
ayyy ben yrn sabah yapıcm negatfı gorunce bende rahatlıyorm cunku :) sabah benden haber bekleyın fıstıklar :)
ama sora beni kocama şikayet edio kocam da sen annemi takmıomusun dio o öyle diince üzülüorum sonuçta annesi sence napim eşime de annenşöle böle demek istemiorum :)canım zorla yaptıramaz desin desin dursun bu tiplerle baş etmenin en güzel yöntemi duymamazlıktan gelmek ve yapmamak :) elinden geleni yap ama inada bindirme güzellikle ikna et :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?