2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Canim cikolata istiyor snne deyip kizabiliyor artik yani Allah bagislasin yavrumu annecine en yakin zama da da bizlere nasip olsun insallah tum topik hatunlarina :)

Domatezi seviyo zaten cnm.Domatezsiz kahvaltı yapmaz yemeklerin yanındada ister ben genelde her yemegin yanında salata yaparım.evde domatez bitmeden yenisini alır.Keçi boynozu pekmezini yedirmenin yollarını deneyim bakalım.burdada bulabilirsem tabii.

Kizlar moralim cok bozuk agliyorum sinirimden.. Kalkalim dedikce anadigilde oturdu eve geldi arabanin bi heri bozulmis ona bakacam diye eve girmedi Ben surat yapip arkami donunce de ellemeye yanasiyo guya calisma ya yanasti uyuz senin nasil umrunda deilse cocukbundan bole bnm de umrumda degil dedim kovdum yanimdan yatagin en ucunda kicini dondu yatti okuz bi de horluyo bn bole agladigimla kaliyorum

Boşver cnm takma kafana biz ince ruhluyuz onların bazen odunlukları tutuyo işte napcan boşverip geçicen.Dün doktora gitti bende gittim enfeksiyon için idrar testi yaptırayım geçmişmi dedim.Aile doktorunda test yaptırdım var hala ama adetiniz yakınsa adet kanı karışıyodur ondan böyle çıkıyodur dedi.Neyse tesadüf jinekologumun yanında işi vardı gitmişken birde ona ilaçlarımı sorayım hem muayene olayım dedim.adam sen kal ben işlerimi halledeyim dedi neyse ben muayene oldum çıktım beyfendi daha gelmemiş.çıktım yürürken karşılaltım hemen 10 metre ilerde sen oraya gelsen kadın seni sünnetmi edecek dedim kızdım.

Maalesef biz çook hassas ve kırılganız. Bizi anlamalarını bekledikçe daha çok hayal kırıklığına uğruyoruz. Boşver takma kafana. Benim eşimde ilk zamanlar sinir ediyordu beni. Bende beni anlamadığı zamanlarda hiç konuşmuyodum. Ama herşeyi yapıodum. Ütüsünü yemeğini falan. Fakat suratına hiç bakmıyodum. Herşeyini yaptiğım için ona laf kalmamış oluyordu böylece. Çok üzülüyodu konuşmuyorum diye. Çünkü bana mecbur olduğunu farkediyodu. Bu sefer kendini suçlamaya başlıyodu. Çok şükür şimdi çok dikkat ediyor. Bide bebiş gelmedikçe 9zlemi dahada artıyo. Dört gözle bekliyor. Benimle şimdiden çok fazla ilgileniyor maaşallah. Bide hamile olsam neler yapar bilemiyorum yani. Ev konusunda çok yardımcı oluyo bana. KV dem öyle yetiştirmiş çünkü

tatlim bendede ayni durum var normalde 25 haziran sata gore ama kontrolde 16 haziran cikti dr zsten +_7 gun degisebilir dedi . ben 16 mi demeliyim acaba dogum tarihine

Günaydın arkadaşlar hayırlı sabahlar iyi hafta sonlari guzel haberler alalim inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…