progestan verdi 2 şer tane kullanıyorum günde 3 kez :) iyi kafa yapıyor yaAnlıyorum
Ama sen yine de rahat ol , doktorun önlem amaçlı ilaç vermiştir onları kullan inşaAllah sağ salim kucağına almak nasip olsun canım benim
kız bu o zamanda yanaşmaz bugun yemek yerken genzime su kaçtı öksürdüm bana dio ki ya bu böyle 9 ay tedirgin yaşanılmaz ver ben taşıyım bilirim yavaş davranırım diyorYanaşmasın da 3.ayın sonuna doğru başlayın bence :)
Canim cikolata istiyor snne deyip kizabiliyor artik yani Allah bagislasin yavrumu annecine en yakin zama da da bizlere nasip olsun insallah tum topik hatunlarina :)oyyy canıımm o kaşlarını çatabiliyormuş artık , geçen çok güldük eşimle ona...
Rabbim hemencecik sizlere de nasip etsin...sağlıklı sıhhatlii , hep dua ediyorum burdaki mutlu haberleri gördükçe daha da mutlu oluyorum canım benim :)
Bende kullandım haha... çok fenadırprogestan verdi 2 şer tane kullanıyorum günde 3 kez :) iyi kafa yapıyor ya
oy yaa yanaşmasın madem ne yapacan boşverkız bu o zamanda yanaşmaz bugun yemek yerken genzime su kaçtı öksürdüm bana dio ki ya bu böyle 9 ay tedirgin yaşanılmaz ver ben taşıyım bilirim yavaş davranırım diyor
Amiiiin canım amiiiiiin....Canim cikolata istiyor snne deyip kizabiliyor artik yani Allah bagislasin yavrumu annecine en yakin zama da da bizlere nasip olsun insallah tum topik hatunlarina :)
kız bu o zamanda yanaşmaz bugun yemek yerken genzime su kaçtı öksürdüm bana dio ki ya bu böyle 9 ay tedirgin yaşanılmaz ver ben taşıyım bilirim yavaş davranırım diyor
canım 3 ay boyunca kullandın mı :)Bende kullandım haha... çok fenadır
Domatezi seviyo zaten cnm.Domatezsiz kahvaltı yapmaz yemeklerin yanındada ister ben genelde her yemegin yanında salata yaparım.evde domatez bitmeden yenisini alır.Keçi boynozu pekmezini yedirmenin yollarını deneyim bakalım.burdada bulabilirsem tabii.he birde domates arttırıyormuş kaliteyi,,, hem kahvaltıda ver hem öğünlerde salataya koy canım :)
Nescafe içti benimkide türk kahvesini sevmediği için :)
O zaman keçiboynuzu pekmezi idealdir... kanın için dersin kandırırsın sen
yanaşmasın zaten bebişim dursun yerinde de gerekirse 1 sene dokunmasınoy yaa yanaşmasın madem ne yapacan boşver
napsın korkuyor anneme gidicem taksi tut diyo 2 sokak öteye taksici küfür edecek diye korkuyorum bir günAlkislar dusunceli baba adayina lutfen
Allah razi olsun kiz onlardan :) benimki yataga benden once girer yerimi isitirdi kiyamam :))napsın korkuyor anneme gidicem taksi tut diyo 2 sokak öteye taksici küfür edecek diye korkuyorum bir gün
öyle rabbim razı olsun onlardan :)Allah razi olsun kiz onlardan :) benimki yataga benden once girer yerimi isitirdi kiyamam :))
Boşver cnm takma kafana biz ince ruhluyuz onların bazen odunlukları tutuyo işte napcan boşverip geçicen.Dün doktora gitti bende gittim enfeksiyon için idrar testi yaptırayım geçmişmi dedim.Aile doktorunda test yaptırdım var hala ama adetiniz yakınsa adet kanı karışıyodur ondan böyle çıkıyodur dedi.Neyse tesadüf jinekologumun yanında işi vardı gitmişken birde ona ilaçlarımı sorayım hem muayene olayım dedim.adam sen kal ben işlerimi halledeyim dedi neyse ben muayene oldum çıktım beyfendi daha gelmemiş.çıktım yürürken karşılaltım hemen 10 metre ilerde sen oraya gelsen kadın seni sünnetmi edecek dedim kızdım.Kizlar moralim cok bozuk agliyorum sinirimden.. Kalkalim dedikce anadigilde oturdu eve geldi arabanin bi heri bozulmis ona bakacam diye eve girmedi Ben surat yapip arkami donunce de ellemeye yanasiyo guya calisma ya yanasti uyuz senin nasil umrunda deilse cocukbundan bole bnm de umrumda degil dedim kovdum yanimdan yatagin en ucunda kicini dondu yatti okuz bi de horluyo bn bole agladigimla kaliyorum
Kizlar moralim cok bozuk agliyorum sinirimden.. Kalkalim dedikce anadigilde oturdu eve geldi arabanin bi heri bozulmis ona bakacam diye eve girmedi Ben surat yapip arkami donunce de ellemeye yanasiyo guya calisma ya yanasti uyuz senin nasil umrunda deilse cocukbundan bole bnm de umrumda degil dedim kovdum yanimdan yatagin en ucunda kicini dondu yatti okuz bi de horluyo bn bole agladigimla kaliyorum
tatlim biz napalim bize artik yanasmak hepten yasak doguma kadar es asagida oldugu icinoy yaa yanaşmasın madem ne yapacan boşver
tatlim bendede ayni durum var normalde 25 haziran sata gore ama kontrolde 16 haziran cikti dr zsten +_7 gun degisebilir dedi . ben 16 mi demeliyim acaba dogum tarihineBirde abla bir şey soracağım sana... Şimdi benim minnak maaaşAllah satımdan 1 hafta 1 gün ileride gidiyor...tahmini doğum tarihi de ekranda öyle görünüyor... bu o tarihte doğacağı anlamına gelir di mi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?