Bebişin canı ne zaman isterse o zaman gelir annesi kimse boşuna hesap yapmasınOyyy yaa benim bi kuzen var ellerimde büyüdü yavrucak , o doğacağı zaman ben dua ederdim Allahım 8 inde doğsun diye, ben 8 mayıs doğumluyum :)) yengemin doğuma 1 hafta vardı 7si akşamı sancılandı 8 inde doğmuştu hehe
O çocuk şimdi 12 yaşında ve dua ediyor 8 inde doğsun diye
Benim yavru bu gidişle 6 sında doğar gibi ama bakarsın çocuğun duaları kabul olur ne gülerim
İlet ablam ilet , abileri nasıl seviniyorlar mı kardeş haberine
Türk Kahvesi fındık fıstık bunlar anca iki yılda falan artırır spermi. Benim eşimde de öyle sorun vardı keci boynuzu kuru, arginin,klomen kullandı bir ay sonra hamile kalmıştım hemde eşimin sperm sayisi yedi milyon du bu kadar az olmasına rağmen bir ay da artmış ama çoook düzenli kullanacak bir gün bile aksatmadan.Keçi boynozu pekmezi yarın bakıym.ama bizimki gururlu biraz.sperm için desem kesinlikle gurur yapar yemez.bide karaciger yaglanması çıktı kendinde kolestrolü yüksek yaglı diye çerezde ağzına koymuyo artık.anlıycanız işim zor.bide türk kahvesinide pek srvmiyo neskafe sade içiyo.bal her sabah yiyo ama.
Dogum için tam bi gün vermenize gerek yok haziran ortasında diyebilirsiniz. Kimse bilemez tam olarak hangi gün doğuracağini ama size tüyo vereyim bunun ilgili doguma bir kaç gün kala karnınız okadar sertleseçek ki bunu net bir şekilde anlayabilirsiniz tabi birde ara ara aşırı bir kramp seklinde sancı olurtatlim bendede ayni durum var normalde 25 haziran sata gore ama kontrolde 16 haziran cikti dr zsten +_7 gun degisebilir dedi . ben 16 mi demeliyim acaba dogum tarihine
kızlar günaydın nasılsınız..
benm BAT ım perşembeydi hala regl olmadım.. dün sabah test yaptım negatifti. bende regl olmayı bekliyorum artık
Günayııın normalde adet düzensizliğin varmıydi. Bazen ikinci çizgi biraz geç beliriyor sonradan tekrar baktınmikızlar günaydın nasılsınız..
benm BAT ım perşembeydi hala regl olmadım.. dün sabah test yaptım negatifti. bende regl olmayı bekliyorum artık
yok canım pek adet düzensizliğim yoktur bide adetten sonra 12. gün dr a gitmiştim yumurtam 16 mm idi. o zaman 14. 15. gün yumurtlamış olmam gerekirdi ve adet olmam gerekirdi diye düşünüyorum. dünkü teste yine bakmıştım ve yine negatif yani kafam karısık ama bugün regl olurum sanırım artık diye düşünüyorummGünayııın normalde adet düzensizliğin varmıydi. Bazen ikinci çizgi biraz geç beliriyor sonradan tekrar baktınmi
hayır canım en fazla 2 gün aksar böyle yani bugün olmam şartNormalde gecikme yaşìyomuydun tatlim?
hayır canım en fazla 2 gün aksar böyle yani bugün olmam şartbide ben 28. gün olurdum adeti. ve 12. gün dr yumurtamın 16mm oldugunu sölemişti yani 12. günde 16 mm ise 14. 15. gün yumurtlamam gerekiyodu. ve o günler yumurtladıysam adetimde ya perşembeye ya da cumaya gelmesi gerekiyodu anlatabildim umarım biraz kafam karısıkta
Hamilelik yoksa adetin olmamasida sorun geç olacağına erken olsun yumurtalıkların iyi çalışıyor demekkiYa ben napayim ya herkes bekliyor gelmiyor bwnimki erkenden pat diye geliyor
Pazartesiye kadar bekle bakalım normalde bu kadar geç gelmiyo diyosun muhtemelen hamilesindir.hayır canım en fazla 2 gün aksar böyle yani bugün olmam şartbide ben 28. gün olurdum adeti. ve 12. gün dr yumurtamın 16mm oldugunu sölemişti yani 12. günde 16 mm ise 14. 15. gün yumurtlamam gerekiyodu. ve o günler yumurtladıysam adetimde ya perşembeye ya da cumaya gelmesi gerekiyodu anlatabildim umarım biraz kafam karısıkta
canım bugün yarın beklerim artık hala olmazsa pazartesi-salı yaparım test bakalım belki bugün olurumAnladım canım. Belki geç dôllenmedir. Yar8n tekrar test yapsan?
beklicem canım pazartesiye kadar olmazsam testi tekrarlarım artık inş. olmaz pazartesye kadar regl :)Pazartesiye kadar bekle bakalım normalde bu kadar geç gelmiyo diyosun muhtemelen hamilesindir.
insallahh gec dollenmedir canim bebisin gobusundefirkızlar günaydın nasılsınız..
evdeki testler bir hafta sonra cikiyor bide gec dollenmeyse insallahh da oyledirbeklicem canım pazartesiye kadar olmazsam testi tekrarlarım artık inş. olmaz pazartesye kadar regl :)
canım bugün yarın beklerim artık hala olmazsa pazartesi-salı yaparım test bakalım belki bugün olurum
Guzel haberlerini bekliyorum canimamin canim hepimize nasip etsin
ben gidiyorum sana iyi geceler sabah erken kalkicam doktor icin
hepinizine iyi geceler
Rabbim senden de razi olsun canim bol bol dinlen hamileliginin keyfini cikar kuzum stres yapma rabbim sagsalim kucagina almayi nasip etsiniçime su serptin ya valla allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?