2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Bebişin canı ne zaman isterse o zaman gelir annesi kimse boşuna hesap yapmasın
Benimki 19 ağustosa geliyor ablamın d.günü ama ben sezeryan olduğum için erken alınacak 10 ağustosa düşünüyorum çünkü benim d.günüm :)
Küçük abi pek sevindi, büyük abi şimdilik gönüllü değil zamanla alışmasını unuyorum..

Türk Kahvesi fındık fıstık bunlar anca iki yılda falan artırır spermi. Benim eşimde de öyle sorun vardı keci boynuzu kuru, arginin,klomen kullandı bir ay sonra hamile kalmıştım hemde eşimin sperm sayisi yedi milyon du bu kadar az olmasına rağmen bir ay da artmış ama çoook düzenli kullanacak bir gün bile aksatmadan.

tatlim bendede ayni durum var normalde 25 haziran sata gore ama kontrolde 16 haziran cikti dr zsten +_7 gun degisebilir dedi . ben 16 mi demeliyim acaba dogum tarihine
Dogum için tam bi gün vermenize gerek yok haziran ortasında diyebilirsiniz. Kimse bilemez tam olarak hangi gün doğuracağini ama size tüyo vereyim bunun ilgili doguma bir kaç gün kala karnınız okadar sertleseçek ki bunu net bir şekilde anlayabilirsiniz tabi birde ara ara aşırı bir kramp seklinde sancı olur

kızlar günaydın nasılsınız..
benm BAT ım perşembeydi hala regl olmadım.. dün sabah test yaptım negatifti. bende regl olmayı bekliyorum artık

kızlar günaydın nasılsınız..
benm BAT ım perşembeydi hala regl olmadım.. dün sabah test yaptım negatifti. bende regl olmayı bekliyorum artık
Günayııın normalde adet düzensizliğin varmıydi. Bazen ikinci çizgi biraz geç beliriyor sonradan tekrar baktınmi

Günayııın normalde adet düzensizliğin varmıydi. Bazen ikinci çizgi biraz geç beliriyor sonradan tekrar baktınmi
yok canım pek adet düzensizliğim yoktur bide adetten sonra 12. gün dr a gitmiştim yumurtam 16 mm idi. o zaman 14. 15. gün yumurtlamış olmam gerekirdi ve adet olmam gerekirdi diye düşünüyorum. dünkü teste yine bakmıştım ve yine negatif yani kafam karısık ama bugün regl olurum sanırım artık diye düşünüyorumm

Normalde gecikme yaşìyomuydun tatlim?
hayır canım en fazla 2 gün aksar böyle yani bugün olmam şart bide ben 28. gün olurdum adeti. ve 12. gün dr yumurtamın 16mm oldugunu sölemişti yani 12. günde 16 mm ise 14. 15. gün yumurtlamam gerekiyodu. ve o günler yumurtladıysam adetimde ya perşembeye ya da cumaya gelmesi gerekiyodu anlatabildim umarım biraz kafam karısıkta

Anladım canım. Belki geç dôllenmedir. Yar8n tekrar test yapsan?

Pazartesiye kadar bekle bakalım normalde bu kadar geç gelmiyo diyosun muhtemelen hamilesindir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…