2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

kızlar çok kötü hastayım antibiyotik alsam mı çarşamba bat günü test yaptım ilaç almak için sırf negatif napsam ben akıl verin

kızlar çok kötü hastayım antibiyotik alsam mı çarşamba bat günü test yaptım ilaç almak için sırf negatif napsam ben akıl verin
hamile olsan bile ilk ayda alınan ilaç bebeğe zarar vermez.hamile olupta adeti gelmedi sanarak adet söktürücü ilaç içenler var onlara bile bişey olmuyor hem hamileysen biran evvel iyileşmen lazım korkma ilaç içmekten. Geçmiş olsun bu arada.

benm ki gamsız malesef canm sırf usengeclikten ve umursamazlıktan kaynaklı hareketleri ben de aynı sekilde yaparım küs olsak bile gidip de baska yerde yemek yiyemez yaparım herseyini ama ben de konusmam. bbugun de aynısı olacak mecbur olmadıkça konusmıcam ama yine ben suclu oluyorum işte anlatmadıkça anlamıyo kendinden kaynaklı olduğunu ne trip atıyorsun diyo bana.. kendi sucunu kendi bilmez ben de sölemekten sıklıdım..o önemsemiyosa ben de umursamıcam artık bebek işini hatta iyi kızdırcak beni korunmaya baslıcam tekrar

hepsi aynı işte canm .. daha da gecmedi kızgınlığım bugun de o dicek hadi bebek yapalım diye ama gecti yum falan kalmadı adete kadar da yok calışma ona cezaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…