hastaaaaGünaydın bayanlaarrr nasılsınız ? yeni hamiş var mı hamiş ?
tatlım geçmiş olsun ama her ihtimale karşı kullanma bencekızlar çok kötü hastayım antibiyotik alsam mıçarşamba bat günü test yaptım ilaç almak için sırf negatif napsam ben akıl verin
hamile olsan bile ilk ayda alınan ilaç bebeğe zarar vermez.hamile olupta adeti gelmedi sanarak adet söktürücü ilaç içenler var onlara bile bişey olmuyor hem hamileysen biran evvel iyileşmen lazım korkma ilaç içmekten. Geçmiş olsun bu arada.kızlar çok kötü hastayım antibiyotik alsam mıçarşamba bat günü test yaptım ilaç almak için sırf negatif napsam ben akıl verin
Ben iyiyim canım çok şükür Allah şifa versinhastaaaasen nasılsın
çoooooook sevindim canımmmmKızlar 210.4 aldım sonucumu inş hersey yolundadr dr ile görüşücm daha
Kızlar 210.4 aldım sonucumu inş hersey yolundadr dr ile görüşücm daha
Kızlar 210.4 aldım sonucumu inş hersey yolundadr dr ile görüşücm daha
Tebrikler canim cok sevindim rabbim sagsalim kucagina almayi nasip etsinKızlar 210.4 aldım sonucumu inş hersey yolundadr dr ile görüşücm daha
benm ki gamsız malesef canm sırf usengeclikten ve umursamazlıktan kaynaklı hareketleri ben de aynı sekilde yaparım küs olsak bile gidip de baska yerde yemek yiyemez yaparım herseyini ama ben de konusmam. bbugun de aynısı olacak mecbur olmadıkça konusmıcam ama yine ben suclu oluyorum işte anlatmadıkça anlamıyo kendinden kaynaklı olduğunu ne trip atıyorsun diyo bana.. kendi sucunu kendi bilmez ben de sölemekten sıklıdım..o önemsemiyosa ben de umursamıcam artık bebek işini hatta iyi kızdırcak beni korunmaya baslıcam tekrarMaalesef biz çook hassas ve kırılganız. Bizi anlamalarını bekledikçe daha çok hayal kırıklığına uğruyoruz. Boşver takma kafana. Benim eşimde ilk zamanlar sinir ediyordu beni. Bende beni anlamadığı zamanlarda hiç konuşmuyodum. Ama herşeyi yapıodum. Ütüsünü yemeğini falan. Fakat suratına hiç bakmıyodum. Herşeyini yaptiğım için ona laf kalmamış oluyordu böylece. Çok üzülüyodu konuşmuyorum diye. Çünkü bana mecbur olduğunu farkediyodu. Bu sefer kendini suçlamaya başlıyodu. Çok şükür şimdi çok dikkat ediyor. Bide bebiş gelmedikçe 9zlemi dahada artıyo. Dört gözle bekliyor. Benimle şimdiden çok fazla ilgileniyor maaşallah. Bide hamile olsam neler yapar bilemiyorum yani. Ev konusunda çok yardımcı oluyo bana. KV dem öyle yetiştirmiş çünkü
hepsi aynı işte canm .. daha da gecmedi kızgınlığım bugun de o dicek hadi bebek yapalım diye ama gecti yum falan kalmadı adete kadar da yok calışma ona cezaaaaaBoşver cnm takma kafana biz ince ruhluyuz onların bazen odunlukları tutuyo işte napcan boşverip geçicen.Dün doktora gitti bende gittim enfeksiyon için idrar testi yaptırayım geçmişmi dedim.Aile doktorunda test yaptırdım var hala ama adetiniz yakınsa adet kanı karışıyodur ondan böyle çıkıyodur dedi.Neyse tesadüf jinekologumun yanında işi vardı gitmişken birde ona ilaçlarımı sorayım hem muayene olayım dedim.adam sen kal ben işlerimi halledeyim dedi neyse ben muayene oldum çıktım beyfendi daha gelmemiş.çıktım yürürken karşılaltım hemen 10 metre ilerde sen oraya gelsen kadın seni sünnetmi edecek dedim kızdım.
tebrik ederim tatlım insallah güzel güzel artsın değerlerin:)Kızlar 210.4 aldım sonucumu inş hersey yolundadr dr ile görüşücm daha
evettatlım geçmiş olsun ama her ihtimale karşı kullanma bence17si mi bat canım?
bu aya maşallah diyelim yaaa süper tatlım sağlıklı olsun inşKızlar 210.4 aldım sonucumu inş hersey yolundadr dr ile görüşücm daha
Kıyamam sana kiz biz olduk aslinda da isteHerkes Pıtır Pıtır hamile kalıyo biz napıcazzz. Ne zaman anne olucaz acaba
Inşallah canım benim. ŞubatI geçmesin amaKıyamam sana kiz biz olduk aslinda da istesen de takil pesime taktim ben kafaya en geç Şubat
Cok sukur tatlım mevlam tamamina erdirsinKızlar 210.4 aldım sonucumu inş hersey yolundadr dr ile görüşücm daha
Insallah ama bu kadar icim rahat olmamıştı nedenseInşallah canım benim. ŞubatI geçmesin ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?