Iste bu harika haber insallah guzelce yerlesir bebislerin.Kızlar 210.4 aldım sonucumu inş hersey yolundadr dr ile görüşücm daha
Sen çocuğu esin için değil kendin için yapıyorsun sonuçta bu konudada kocalariniza kızmayın onlar biz gibi dusunemeyebilir biz kafaya takariz ama onların çocuk olmuş olmamış umrunda olmaz gibi görünür ama isin aslı öyle değildir emin ol senin eşinde üzülüyordur belkide ne yapacağını bilmediği için öyle davraniyordur.bebek olsun o zaman gör onu sen.benm ki gamsız malesef canm sırf usengeclikten ve umursamazlıktan kaynaklı hareketleri ben de aynı sekilde yaparım küs olsak bile gidip de baska yerde yemek yiyemez yaparım herseyini ama ben de konusmam. bbugun de aynısı olacak mecbur olmadıkça konusmıcam ama yine ben suclu oluyorum işte anlatmadıkça anlamıyo kendinden kaynaklı olduğunu ne trip atıyorsun diyo bana.. kendi sucunu kendi bilmez ben de sölemekten sıklıdım..o önemsemiyosa ben de umursamıcam artık bebek işini hatta iyi kızdırcak beni korunmaya baslıcam tekrar
canm nisan ayına kadar ben istemiyodum o beni zor ikna etti ben bi kez o duyguyu tadınca onu koydum gectim orası ayrı ama yapacağı tek şey bana destek olmak gun asırı yapıyoduk çalışmayı dun kaytardı ve tam yum dönemim ben ne kadar ustune dussem adam o kadar umursamıyo işte bundan sonra tersi olacak..Sen çocuğu esin için değil kendin için yapıyorsun sonuçta bu konudada kocalariniza kızmayın onlar biz gibi dusunemeyebilir biz kafaya takariz ama onların çocuk olmuş olmamış umrunda olmaz gibi görünür ama isin aslı öyle değildir emin ol senin eşinde üzülüyordur belkide ne yapacağını bilmediği için öyle davraniyordur.bebek olsun o zaman gör onu sen.
Oy canim oy... Aman bir seycik olmaz kiymete biner özlersiniz b birbirinizi çok çok... Bebis dogunca sizde balayı yaparsınıztatlim biz napalim bize artik yanasmak hepten yasak doguma kadar es asagida oldugu icin
Ben değiştirmedim burda canim... Ama öne gelirmiş...:) sipalara maasAllaaah...tatlim bendede ayni durum var normalde 25 haziran sata gore ama kontrolde 16 haziran cikti dr zsten +_7 gun degisebilir dedi . ben 16 mi demeliyim acaba dogum tarihine
Oyy ne güzel...gelsin gelsin hayırlısıyla... :)Bebişin canı ne zaman isterse o zaman gelir annesi kimse boşuna hesap yapmasın
Benimki 19 ağustosa geliyor ablamın d.günü ama ben sezeryan olduğum için erken alınacak 10 ağustosa düşünüyorum çünkü benim d.günüm :)
Küçük abi pek sevindi, büyük abi şimdilik gönüllü değil zamanla alışmasını unuyorum..
Tatlım sen bata kaç gün kala öğrenmiştinBen değiştirmedim burda canim... Ama öne gelirmiş...:) sipalara maasAllaaah...
Kızlar 210.4 aldım sonucumu inş hersey yolundadr dr ile görüşücm daha
Allaahhhimmm şükürler olsun şükürler olsun....uçsun değerin güzelim yaaa, ikizlerin mi yoksa tekmelegin mi bir kaç güne öğreneceğiz inşaAllah...sağlıklı sıhhatli olsunlar gerisi mühim değil...Kızlar 210.4 aldım sonucumu inş hersey yolundadr dr ile görüşücm daha
5 gün canim...yumun 9.günüydü...Tatlım sen bata kaç gün kala öğrenmiştin
Tatlım benim test negatif ilaç almak için yaptım bu ayda olmadı o zaman5 gün canim...yumun 9.günüydü...
Hayırdır kuşum.. hasta mi oldun... Çok kötü değilse antibiyotige başvurma hiç.. ama çok kötüyse hafif antibiyotikler de var... Bebis varsa da bir sy olmaz Allahın izniyle..
Kuşum bünye meselesiymis bu... Evet hemen çıkmıştı canim... Ama dedigim gibi herkeste aynı zamanda gostermiyor...bazılarının adet gününü geçince gösteriyor..sende biliyorsun canim... Hemen olmadı deme...Tatlım benim test negatif ilaç almak için yaptım bu ayda olmadı o zamanhemen mi çıkmıştı çizgi
Canım çoook sevindim ya tebrik ederimKızlar 210.4 aldım sonucumu inş hersey yolundadr dr ile görüşücm daha
Domatezi seviyo zaten cnm.Domatezsiz kahvaltı yapmaz yemeklerin yanındada ister ben genelde her yemegin yanında salata yaparım.evde domatez bitbenmeden yenisini alır.Keçi boynozu pekmezini yedirmenin yollarını deneyim bakalım.burdada bulabilirsem tabii . Keçiboynuzu pekmezi anladım ben d3 ama eşim beğenmedi, yediremedim bi ara. Am ben ne yyaptım çok sevdiği başka bir pekmezini içine koyup karıştırdım. Farkında olmadan az da olsa yiyor çok şükür :) Içinde diyorum adama böyle yitirler işte:d
aminnn canım sende inşallah bebeğini sağ sağlim kucağına alırsın :)Rabbim senden de razi olsun canim bol bol dinlen hamileliginin keyfini cikar kuzum stres yapma rabbim sagsalim kucagina almayi nasip etsin
:) Allahim saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallahhh canimmmKızlar 210.4 aldım sonucumu inş hersey yolundadr dr ile görüşücm daha
canımmmmm çok sevindim rabbim daim etsin inşallah :) değerlerin daha üst seviyelere çıksın :)Kızlar 210.4 aldım sonucumu inş hersey yolundadr dr ile görüşücm daha
Kızlar 210.4 aldım sonucumu inş hersey yolundadr dr ile görüşücm daha
Allah rahmet eylesin kuzum elbette okurum...çok üzme kendinikizlarr nasilsiniz.? Ben cok uzgunum kardesimdedigim dostumun annesi vefat etti birazdan yas evine gidicez hepinizden birer fatiha ve 3 ihlas okumanizi istiyorum Allah'a emanet olun canlarim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?