- 30 Eylül 2014
- 1.036
- 1.136
- 158
- 37
kizlarr nasilsiniz.? Ben cok uzgunum kardesimdedigim dostumun annesi vefat etti birazdan yas evine gidicez hepinizden birer fatiha ve 3 ihlas okumanizi istiyorum Allah'a emanet olun canlarim..
Kızlar 210.4 aldım sonucumu inş hersey yolundadr dr ile görüşücm daha
Ayyyyy yy çok güzel bir haber inşallah hersey yolundadir inşallah ikisi de tutunmusturKızlar 210.4 aldım sonucumu inş hersey yolundadr dr ile görüşücm daha
Cnmm hftya pzts kese görmeye gitcz muhtemelen tek şuan dışarıda olduğm için teldn zor oluyor hepinize tesekkur ederim snr bol bol konusurzgözün aydın kuzuuuuuuuuuuuuuuummm şimdi bilmediğimiz tek mi çift mi....Heyecanlandım ayol
Canmm nasil sevindim anlatamam degerin ucarak artsin allah kucagina almayi nasip etsin canmmKızlar 210.4 aldım sonucumu inş hersey yolundadr dr ile görüşücm daha
Acile gitsene tatlim bi kan tahlili isteAnliyamiyorum ya dun pozitif test bugun negatif bu testler kafayı yedirtcek
canım bi kan tahlili yaptırsan belkide bebişin senledirAnliyamiyorum ya dun pozitif test bugun negatif bu testler kafayı yedirtcek
Tek olsun bizim olsun kuşum çok çok çok sevindim...Rabbim sağlıkla hayırla kucağına almayıda nasip etsinCnmm hftya pzts kese görmeye gitcz muhtemelen tek şuan dışarıda olduğm için teldn zor oluyor hepinize tesekkur ederim snr bol bol konusurz
Gidicemde gunum gelsin diye bekledim yarın bat tarihim hafif agri giriyor karnıma yarın gidip vericem kan kısmet ins vardır yaaAcile gitsene tatlim bi kan tahlili iste
İnd öyledir canım bugun karnıma ağrılar girince hastamı olucam diye tereddüt ettim bir gun daha bekleyip yarın ilk isim kan vermek olacakcanım bi kan tahlili yaptırsan belkide bebişin senledir
Testler cok kafa karıştırıyor ya :-/Gidicemde gunum gelsin diye bekledim yarın bat tarihim hafif agri giriyor karnıma yarın gidip vericem kan kısmet ins vardır yaa
Mogami canım ekler misin bat 10 ocak 7. DenemeTek olsun bizim olsun kuşum çok çok çok sevindim...Rabbim sağlıkla hayırla kucağına almayıda nasip etsin
Bat daş mışız bu ay canım çalışmalar nasıl gidiyorABCDEFG TEBRIKLERRRRR
Testin son kullanma tarihi geçmiştir belki eğer öyleyse reaksiyon veriyor ve sonuç pozitif gösteriyorGidicemde gunum gelsin diye bekledim yarın bat tarihim hafif agri giriyor karnıma yarın gidip vericem kan kısmet ins vardır yaa
inşallah bebişin seninledir canım :)İnd öyledir canım bugun karnıma ağrılar girince hastamı olucam diye tereddüt ettim bir gun daha bekleyip yarın ilk isim kan vermek olacak
Tarihede baktım canım geçmemiş oda aklıma geldi ama galiba degilim testte bir pozitif ertesi gun negatif çıkmaz kendimi hazırladım herseye kismetTestin son kullanma tarihi geçmiştir belki eğer öyleyse reaksiyon veriyor ve sonuç pozitif gösteriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?