2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Allah rahmet eylesin canım tabikide okuruz. Dikkat et kendine sende aman aman...
kizlarr nasilsiniz.? Ben cok uzgunum kardesimdedigim dostumun annesi vefat etti birazdan yas evine gidicez hepinizden birer fatiha ve 3 ihlas okumanizi istiyorum Allah'a emanet olun canlarim..

gözün aydın kuzuuuuuuuuuuuuuuummm şimdi bilmediğimiz tek mi çift mi....Heyecanlandım ayol
Cnmm hftya pzts kese görmeye gitcz muhtemelen tek şuan dışarıda olduğm için teldn zor oluyor hepinize tesekkur ederim snr bol bol konusurz

Cnmm hftya pzts kese görmeye gitcz muhtemelen tek şuan dışarıda olduğm için teldn zor oluyor hepinize tesekkur ederim snr bol bol konusurz
Tek olsun bizim olsun kuşum çok çok çok sevindim...Rabbim sağlıkla hayırla kucağına almayıda nasip etsin

Testin son kullanma tarihi geçmiştir belki eğer öyleyse reaksiyon veriyor ve sonuç pozitif gösteriyor
Tarihede baktım canım geçmemiş oda aklıma geldi ama galiba degilim testte bir pozitif ertesi gun negatif çıkmaz kendimi hazırladım herseye kismet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…