Valla allak Bulak etti cok isterim guzel haberler vermek herkese ama bir test bukadarmi farklı olur once 2 defa pozitif sonra negatif bastan korkmuştum bu testler yanıltıcı diye okuduğumda allahıma dua ediyorum eğer hayirliysa ins benimle olsun bebisim değilsede gene yola devam edicem allahım gelecegi gunu yazmıştır ins yarın belli olur bakalimTestler cok kafa karıştırıyor ya :-/
Kendini bu kadar kasma varsa zaten eninde sonunda öğreneceksin ki inşallah hamilesindir. Eğer yoksa elinden birsey gelmez sonraki aylara bakarsın artık biraz rahat bırak kendini o testlere verdiğin parana yazık.Tarihede baktım canım geçmemiş oda aklıma geldi ama galiba degilim testte bir pozitif ertesi gun negatif çıkmaz kendimi hazırladım herseye kismet
Canim cok az calistik aile ziyaret lerimiz oldu ovi testi de yapamadım yani anlayacagin kismet kimyasal gebeligimde su icmeme rağmen idrarim koyuydu simdi oyle diil sanirim hamis degilim olsunnn ocak ayi varr amaann ne yapalim..sen neler yaptin umut var bu ay ..???Bat daş mışız bu ay canım çalışmalar nasıl gidiyor
Canim benim tebrik ederim ALLAH tamamina eridirsinKızlar 210.4 aldım sonucumu inş hersey yolundadr dr ile görüşücm daha
Her ay gibi bu ayda umut ediyorum hep ama hep hayal kırıklığı oluyor umarım bu ay hayal kırıklığına uğramam nasip biraz da Allah nasip ederse ki inşallah eder bu zengin aralık listesine hamiş diye yazdırırız isimlerimizi alt altaCanim cok az calistik aile ziyaret lerimiz oldu ovi testi de yapamadım yani anlayacagin kismet kimyasal gebeligimde su icmeme rağmen idrarim koyuydu simdi oyle diil sanirim hamis degilim olsunnn ocak ayi varr amaann ne yapalim..sen neler yaptin umut var bu ay ..???
tamam kuzum hayırlısı olsunMogami canım ekler misin bat 10 ocak 7. Deneme
sorun değil balım düzeltirim hemenMogami canım ben yeni batı yanlış yazmışım yeni farkettim çok utandım şuan
8 ocak olacak tatlım kusura bakma
Emeklerinin sonucunda RAbbim size hediyesini gönderdi canım.Kızlar 210.4 aldım sonucumu inş hersey yolundadr dr ile görüşücm daha
Arkadaşlar listemiz başlığımızda AKTİF olarak sohbet edenlere açıktır...Bekleriz
ARALIK BAT
Hanife55 -------------> 1 Aralık -------> 11. deneme ------>
Wuslt -----------------> 2 Aralık ------> 8. deneme -------> HAMİŞ
Elifbade06 -----------> 3 Aralık ------> 9. deneme --------> HAMİŞ
Ayseygt1453 ---------> 4 Aralık ------> 5. deneme -------->
Neslli -----------------> 4 Aralık ------> 7. deneme --------> HAMİŞ
Cemrem15 -----------> 4 Aralık ------> 3. deneme --------> HAMİŞ
Hanfendi25 ---------> 6 Aralık -------> 5. deneme --------> HAMİŞ
Hyb77 ----------------> 6 Aralık -------> 3. deneme -------->
Elisa ------------------> 7 Aralık -------> 6. deneme ------->
Blummmm ----------> 8 Aralık -------> 6. deneme ------->
Okulum --------------> 9 Aralık -------> 13. deneme ------>
Rbakyy ---------------> 9 Aralık -------> 4. deneme ------->
Nilgunuk ------------> 10 Aralık ------> 5. deneme --------> HAMİŞ
Mine_burcu --------> 10 Aralık ------> 3. deneme -------->
Deminos ------------> 10 Aralık ------> 9. deneme -------->
Maysu ---------------> 10 Aralık ------> 2. deneme -------->
Pielorr ---------------> 11 Aralık ------> 7. deneme -------->
Berlinberlin ---------> 11 Aralık ------> 2. deneme -------->
Friendly8584 -------> 12 Aralık ------> 6. deneme -------->
Abcdefcd ------------> 13 Aralık -------> 12. deneme -------> HAMİŞ
Jasmine53 ----------> 14 Aralık ------> 14. deneme
Berenay06 ----------> 14 Aralık ------> 3. deneme
Kaygılı ---------------> 16 Aralık -------> 4. deneme
Mgul ------------------> 17 Aralık ------> 4. deneme
Secido ----------------> 17 Aralık ------> 16. deneme
Bebeem --------------> 17 Aralık -------> 9. deneme
Batu7884 ------------> 17 Aralık ------> 4. deneme
Sweet42 -------------> 20 Aralık ------> 3. deneme
Arsinli ----------------> 21 Aralık ------> 8. deneme
Betiboop -------------> 21 Aralık -------> 7. deneme
Tubaomur01 --------> 21 Aralık -------> 5. deneme
Yfrks -----------------> 22 Aralık -------> 14. deneme
Nenuya ---------------> 23 Aralık -------> 51. deneme
Bebek isdeyen biri --> 28 Aralık ------> 39. deneme
Afrodit26 ------------> 28 Aralık -------> 4. deneme
Okosale --------------> 30 Aralık -------> 12. deneme
Ayseygt1453 ---------> 31 Aralık --------> 6. deneme
OCAK BAT
Hyb77 ----------------> 1 Ocak --------> 4. deneme
Nerisbebek ----------> 3 Ocak -------> 12. deneme
Hanife55-------------> 6 Ocak -------> 12. deneme
Blummmm ----------> 8 Ocak -------> 7. deneme
Rbakyy ---------------> 8 Ocak -------> 5. deneme
Mine_burcu ---------> 9 Ocak -------> 4. deneme
Friendly8584 -------> 10 Ocak ------> 7. deneme
Elisa ------------------> 30 Ocak ------> 7. deneme
Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz alıntı yapabilirsiniz
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen
Allah rahmet eylesin kuzum elbette okurum...çok üzme kendini
Allah razi olsun sizden cok sagolun kizlarAllah rahmet eylesin canım tabikide okuruz. Dikkat et kendine sende aman aman...
Test yapma artık oluruna birak yapabiliyorsan kan testi yaptirValla allak Bulak etti cok isterim guzel haberler vermek herkese ama bir test bukadarmi farklı olur once 2 defa pozitif sonra negatif bastan korkmuştum bu testler yanıltıcı diye okuduğumda allahıma dua ediyorum eğer hayirliysa ins benimle olsun bebisim değilsede gene yola devam edicem allahım gelecegi gunu yazmıştır ins yarın belli olur bakalim
Bugün ki kotu haberin ardindan boyle guzel bir haber duymak cok iyi oldu cok sevindim canim insaAllah tup bebek uygulayan herkese nasiip etsin guzel Allah'im..darisi kese kalp atisi tekmeleri ve kucagina aldigin gunu gormeye canim:)Cnmm hftya pzts kese görmeye gitcz muhtemelen tek şuan dışarıda olduğm için teldn zor oluyor hepinize tesekkur ederim snr bol bol konusurz
valla bu ayın hamişleri ne güzel gebedaşta oldu ne keyifli olacak kızlar içinBu ay güzel gidiyo. Durmak yok yola devam
Sen yine de degerlendirKizlar hepinize iyi aksamlar nasilsiniz ?
Ben bugun doktora gitdim cok sukur iyi cikti falikulum buyumus catlamis
doktor git hemen iliski ye.gir hamile kala bilirsin dedi oyle sevindimki suan ucuyorum sevincden
Birde anlayan varsa bisey sorucam benim solda 19 mm yumusum var ve dojtor catlamis ve maye var dedi ama o maye bende hep vardi yani sizcede catlamismi?Doktorun cok hastasi vardi acaba oylesine bakti yolladimi bene?
Ama domtorum kendisi de cok sevindi sukur dedi bana
Bilenler yanitlarlrsa sevinirim
maye ??? anlamadım kuzumKizlar hepinize iyi aksamlar nasilsiniz ?
Ben bugun doktora gitdim cok sukur iyi cikti falikulum buyumus catlamis
doktor git hemen iliski ye.gir hamile kala bilirsin dedi oyle sevindimki suan ucuyorum sevincden
Birde anlayan varsa bisey sorucam benim solda 19 mm yumusum var ve dojtor catlamis ve maye var dedi ama o maye bende hep vardi yani sizcede catlamismi?Doktorun cok hastasi vardi acaba oylesine bakti yolladimi bene?
Ama domtorum kendisi de cok sevindi sukur dedi bana
Bilenler yanitlarlrsa sevinirim
valla bu ayın hamişleri ne güzel gebedaşta oldu ne keyifli olacak kızlar için
Hayirlisi olsun canim insaAllah Rabbim bu ay yuzunu guldururAdetim geldi kızlar inşallah aralık ayı bizden yana olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?