2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Maye nin ne oldugunu bilmiyorum ama 19 mm yumosun catlamak uzere oldugunh dusunuyorum calismalar baslasin Rabbim bir minik nasip etsin sanada:)

kizlarr nasilsiniz.? Ben cok uzgunum kardesimdedigim dostumun annesi vefat etti birazdan yas evine gidicez hepinizden birer fatiha ve 3 ihlas okumanizi istiyorum Allah'a emanet olun canlarim..
Tatlim Allahım rahmet eylesin...arkadaşına sabir versin Rabbim...zor bur durum sen kendini çok uzmemeye çalış yine de dikkat et canim...

İnşallah canım bu ay gün aşırı denedik önümüzdeki ay ovu testinde koyu gördüğüm gün ve diğer gün çalışıcaz hamile kaldığım ay öyle çalışmıştık
Bide oyle deneyin canim insaAllah saglikli bir gebelik nasip eder sana guzel Rabbim

Sagol esmam arkadasim cok agliyordu hem yetim hem oksuz kaldilar ne kadar zor Allah kimseye bu aciyi gostermesin
Amin amin...
Geçenlerde yengemin babası kanserden vefat etti daha gençti...ben bile çok aglamistim...insan çok etkileniyor... Rabbim kaldirabilecegimiz yükleri biliyor şüphesiz..O na siginmaktan başka çaremiz yok kuzum...

Amin kuzumm cümlemize inşallahh bende adet gelince kendimi toparladım her şey güzel olacak bebeğim yakında sağlığıyla gelecek annesine inşallah
Edecek tabii ki canim... Üst üste çalışın yine bende üst üste çalisarak hamile kaldım...
Minnosun hemencecik sağlıklı bir şekilde gelsin insaAllah

Aynen canim

Umarim bu listede bizde oluruz ama benim fazla sansim yokkk ..hadi bakalim insllh sende listemizde taze annelerden olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…