- 7 Eylül 2014
- 1.507
- 1.413
- 198
Canim sizin dilce anlami ne bilmiyorum yum catlayinca oluyor onu demek isdedim anlamadinissa onemli diyilmaye ??? anlamadım kuzum
Maye nin ne oldugunu bilmiyorum ama 19 mm yumosun catlamak uzere oldugunh dusunuyorum calismalar baslasin Rabbim bir minik nasip etsin sanada:)Kizlar hepinize iyi aksamlar nasilsiniz ?
Ben bugun doktora gitdim cok sukur iyi cikti falikulum buyumus catlamis
doktor git hemen iliski ye.gir hamile kala bilirsin dedi oyle sevindimki suan ucuyorum sevincden
Birde anlayan varsa bisey sorucam benim solda 19 mm yumusum var ve dojtor catlamis ve maye var dedi ama o maye bende hep vardi yani sizcede catlamismi?Doktorun cok hastasi vardi acaba oylesine bakti yolladimi bene?
Ama domtorum kendisi de cok sevindi sukur dedi bana
Bilenler yanitlarlrsa sevinirim
anlamadım kuşum neyse sen çalışmanı yap bakalımCanim sizin dilce anlami ne bilmiyorum yum catlayinca oluyor onu demek isdedim anlamadinissa onemli diyil
Tatlim Allahım rahmet eylesin...arkadaşına sabir versin Rabbim...zor bur durum sen kendini çok uzmemeye çalış yine de dikkat et canim...kizlarr nasilsiniz.? Ben cok uzgunum kardesimdedigim dostumun annesi vefat etti birazdan yas evine gidicez hepinizden birer fatiha ve 3 ihlas okumanizi istiyorum Allah'a emanet olun canlarim..
Doktor catlamis dedi git hemem iliskiye gir dedi peki 19 neMaye nin ne oldugunu bilmiyorum ama 19 mm yumosun catlamak uzere oldugunh dusunuyorum calismalar baslasin Rabbim bir minik nasip etsin sanada:)
İnşallah canım bu ay gün aşırı denedik önümüzdeki ay ovu testinde koyu gördüğüm gün ve diğer gün çalışıcaz hamile kaldığım ay öyle çalışmıştıkHayirlisi olsun canim insaAllah Rabbim bu ay yuzunu guldurur
O zmn hemem calisin cnm:)Doktor catlamis dedi git hemem iliskiye gir dedi peki 19 ne
offf neden ayrintili sormadimki
Sagol esmam arkadasim cok agliyordu hem yetim hem oksuz kaldilar ne kadar zor Allah kimseye bu aciyi gostermesinTatlim Allahım rahmet eylesin...arkadaşına sabir versin Rabbim...zor bur durum sen kendini çok uzmemeye çalış yine de dikkat et canim...
Bide oyle deneyin canim insaAllah saglikli bir gebelik nasip eder sana guzel Rabbimİnşallah canım bu ay gün aşırı denedik önümüzdeki ay ovu testinde koyu gördüğüm gün ve diğer gün çalışıcaz hamile kaldığım ay öyle çalışmıştık
Amin kuzumm cümlemize inşallahh bende adet gelince kendimi toparladım her şey güzel olacak bebeğim yakında sağlığıyla gelecek annesine inşallahBide oyle deneyin canim insaAllah saglikli bir gebelik nasip eder sana guzel Rabbim
Amin amin...Sagol esmam arkadasim cok agliyordu hem yetim hem oksuz kaldilar ne kadar zor Allah kimseye bu aciyi gostermesin
Edecek tabii ki canim... Üst üste çalışın yine bende üst üste çalisarak hamile kaldım...Amin kuzumm cümlemize inşallahh bende adet gelince kendimi toparladım her şey güzel olacak bebeğim yakında sağlığıyla gelecek annesine inşallah
Amiin kuzum bende iyi şeyler hissediyorum hayırlı zamanda gelsin inşallah yuvamızı şenlendirsinEdecek tabii ki canim... Üst üste çalışın yine bende üst üste çalisarak hamile kaldım...
Minnosun hemencecik sağlıklı bir şekilde gelsin insaAllah
Aynen canimAmin amin...
Geçenlerde yengemin babası kanserden vefat etti daha gençti...ben bile çok aglamistim...insan çok etkileniyor... Rabbim kaldirabilecegimiz yükleri biliyor şüphesiz..O na siginmaktan başka çaremiz yok kuzum...
rabbim kucagina almayi nasip etsin canim ve tum bebis isteyenlerede nasip etsinKızlar 210.4 aldım sonucumu inş hersey yolundadr dr ile görüşücm daha
insallah olur canimm insallah sevinvinide paylasiriz burdanİnşallah canım bu ay gün aşırı denedik önümüzdeki ay ovu testinde koyu gördüğüm gün ve diğer gün çalışıcaz hamile kaldığım ay öyle çalışmıştık
darisi basimizavalla bu ayın hamişleri ne güzel gebedaşta oldu ne keyifli olacak kızlar için
Amin inşaAllahdarisi basimiza
Umarim bu listede bizde oluruz ama benim fazla sansim yokkk ..hadi bakalim insllh sende listemizde taze annelerden olursunHer ay gibi bu ayda umut ediyorum hep ama hep hayal kırıklığı oluyor umarım bu ay hayal kırıklığına uğramam nasip biraz da Allah nasip ederse ki inşallah eder bu zengin aralık listesine hamiş diye yazdırırız isimlerimizi alt alta
İnşallah canımmminsallah olur canimm insallah sevinvinide paylasiriz burdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?