2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Iyi akşamlar kizlar ben bugun cok mutlu oldum buyuk ugrastan sonra hamis olan ABCDE ye cok sevindim ama seker pancarimizdan haber varmi ne oldu bilmiyorum vallahi bilen varsa paylasabilirmi hayırlı akşamlar herkese

Merhaba bu arada kızlar nasılsınız bugün
bugun cok guzel gecti ama pazartesi kontrolum var yum gunlerim malum cok heycanliyim icimdeki bir his buay olacak diyor ve busadece hiss haxir hissediyorum kendimi sanki tup bebekgibi direk dollenmis de nakil olcakmisim gibi buay hamis cok cikinca umudum cok artti hayirlisi insallah rabbimiz yeterki ol desin tum isteyenlerede nadip etsin

Amiin cnm.Allahım hepimize tez zamanda hayırlı evlatlar nasibetsin inşaallah.

canım napıyosun ne durumdasın??? sekerpancari ABCDEFCD kızlardan haberler ne acaba meraktayım

Canlarım beni merak etmişsiniz, çok teşekkürler sağolun
Sizlere iyi bir haberim yok, olmamış tutunamamış, nasibimde yokmuş, kısmet değilmiş, ABCDEFCD yi etkilemiym diye dün akşam yazmadım zaten yazacak halim gücümde yoktu,tekrar deniycem ancak mart a kadar süre verdim kendime vücut dinlenecek o kadar hormon iğnesinden sonra, hepinizi seviyorum, sağolun.... Allah bu yolda yardımcımız olsun

ABCDEFCD CANIM benim hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıcakla bir gebelik geçir ve yavrularını kucakla inşallah, çok çok sevindim..
Üzülme cnm bu günlerde geçecek inşaallah.Senin en azından kocan yanında seni destekliyo.Ben tek başıma mücadele ediyorum kocam lafını bile ettirmiyo erken oldugnu çok abarttıgmı falan söylüylacağı varsa olur zaten diyo Allah vermiycekse ne yapsan boş zaten diyo.Tek başıma hiçbiryere varamıyorum ve çırpınıp duruyorum kendine bişey çaktırmadan uğraşıyorum ama boşşşş.Zaten yaşım 37 sallayacak zamanım yok biliyorum.Morelim çok bozuk bu akşam

Canim üzülme ona kalirsa HANDE ATAIZI 40 yasindan sonra hamileydi ..umutsuz olma lutfen bol dua et esine de sana destek olmasi icin yardim iste ondan da guc alirsin hem uzulmee

Canim Rabbimin vardir bir bildigi uzme kendini insaAllah sanada hayirli saglikli bir evlat nasip edecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…