- 7 Eylül 2014
- 4.932
- 6.768
- 178
- 47
aynen canim benim annemde 28 4 2013 kaderimize bakarmisin seninannen mart benim annem nisan allah rahmet eyledin nur icinde yatsinlarBenim annemde 2013 mart ayında vefat etti yerini hiç kimse dolduramaz
Amiin cnm.şimdi yaşıyo olsaydı her derdime çare olurdu.aynen canim benim annemde 28 4 2013 kaderimize bakarmisin seninannen mart benim annem nisan allah rahmet eyledin nur icinde yatsinlar
canim bidakine insallah olacak dinlen iyi dusunmussun saglikli yumurtalar olusana kadar bekle incir kuru folik asit gerekeni yap insallahhh bebislerin olacak allahimizin izniyleCanlarım beni merak etmişsiniz, çok teşekkürler sağolun
Sizlere iyi bir haberim yok, olmamış tutunamamış, nasibimde yokmuş, kısmet değilmiş,ABCDEFCD yi etkilemiym diye dün akşam yazmadım zaten yazacak halim gücümde yoktu,tekrar deniycem ancak mart a kadar süre verdim kendime vücut dinlenecek o kadar hormon iğnesinden sonra, hepinizi seviyorum, sağolun.... Allah bu yolda yardımcımız olsun
tabii mutlaka insallah bebislerin olur da onlarin derdine derman olursun hayirli haberlerini aliriz insallahhAmiin cnm.şimdi yaşıyo olsaydı her derdime çare olurdu.
canim esinnin destek olmasi icin birde sunu dene goxunu kapat ve bir umit ivinden gelerek yaparsan sunu soyle YETIS YA FAKI AHMET DEvebunu tekrar tekrar ivindrn grlerek de mutlaka derfine care olacak ben inaniyorum ve bunu da yaptim basimim sikistigi anda o sikinyidan kurtuldum ve cocuk meselesini esinle konusmadan once LA HAVLE VELA KUVVETE ILLA BILLAYIY ALEYYUL AZIM BOL BOL CEK insallah cevabi iyi olacak bende sana bugece bunlari cekecegim hayirli haberlerini bekliyorummmÜzülme cnm bu günlerde geçecek inşaallah.Senin en azından kocan yanında seni destekliyo.Ben tek başıma mücadele ediyorum kocam lafını bile ettirmiyo erken oldugnu çok abarttıgmı falan söylüylacağı varsa olur zaten diyo Allah vermiycekse ne yapsan boş zaten diyo.Tek başıma hiçbiryere varamıyorum ve çırpınıp duruyorum kendine bişey çaktırmadan uğraşıyorum ama boşşşş.Zaten yaşım 37 sallayacak zamanım yok biliyorum.Morelim çok bozuk bu akşam
Cnm eşim çocuk istemiyorum demiyo zaten.4 aydır korunmuyoruz hamile kalamayınca ben sitres yaptım neden olmuyo diye oda olur daha niye sitres yapıyosun kendine dedi Allah verecek olduktan sonra verir zaten dedi.öyle dediginden beri konusunu etmiyorum bende.Tek başıma çare arıyorum kafamdaki çocuk sorularıma.canim esinnin destek olmasi icin birde sunu dene goxunu kapat ve bir umit ivinden gelerek yaparsan sunu soyle YETIS YA FAKI AHMET DEvebunu tekrar tekrar ivindrn grlerek de mutlaka derfine care olacak ben inaniyorum ve bunu da yaptim basimim sikistigi anda o sikinyidan kurtuldum ve cocuk meselesini esinle konusmadan once LA HAVLE VELA KUVVETE ILLA BILLAYIY ALEYYUL AZIM BOL BOL CEK insallah cevabi iyi olacak bende sana bugece bunlari cekecegim hayirli haberlerini bekliyorummm
canim okudum ve yeni gordum mj basiniz sagolsun allah rahmet eylesinkizlarr nasilsiniz.? Ben cok uzgunum kardesimdedigim dostumun annesi vefat etti birazdan yas evine gidicez hepinizden birer fatiha ve 3 ihlas okumanizi istiyorum Allah'a emanet olun canlarim..
Hayirlisi olsun canim kismetde yokmus belkide bebisin kendiliyinden gelecek cok var oyle mucizeler ins ALLAH seninde mucizen olur tez bir zamanda rabbim sanada bana da tum isteyenlere bebis nasip eder uzulme sakin hayirlisi boyleymis ins ALLAH her sey guzel olucakCanlarım beni merak etmişsiniz, çok teşekkürler sağolun
Sizlere iyi bir haberim yok, olmamış tutunamamış, nasibimde yokmuş, kısmet değilmiş,ABCDEFCD yi etkilemiym diye dün akşam yazmadım zaten yazacak halim gücümde yoktu,tekrar deniycem ancak mart a kadar süre verdim kendime vücut dinlenecek o kadar hormon iğnesinden sonra, hepinizi seviyorum, sağolun.... Allah bu yolda yardımcımız olsun
tatlim tsk yorumun icin tabi cnm net bir tarih olmaz aslinda hani ben tahmin ediyorum dr da dedi 1 hafta kayma olabilir diye akrabalar genelde ramazan oldugu icin soruyorlsr yaDogum için tam bi gün vermenize gerek yok haziran ortasında diyebilirsiniz. Kimse bilemez tam olarak hangi gün doğuracağini ama size tüyo vereyim bunun ilgili doguma bir kaç gün kala karnınız okadar sertleseçek ki bunu net bir şekilde anlayabilirsiniz tabi birde ara ara aşırı bir kramp seklinde sancı olur
canim rabbimize hakkimizda hayirli kilmasini dileyecegiz bizede nasip edecek insallah esimde olursa olur diyo ama bende sabirsizlandim olsun diye umitleniyorumCnm eşim çocuk istemiyorum demiyo zaten.4 aydır korunmuyoruz hamile kalamayınca ben sitres yaptım neden olmuyo diye oda olur daha niye sitres yapıyosun kendine dedi Allah verecek olduktan sonra verir zaten dedi.öyle dediginden beri konusunu etmiyorum bende.Tek başıma çare arıyorum kafamdaki çocuk sorularıma.
ayyy balayi falan derken supriz ikincisi ce ee yapiyomusOy canim oy... Aman bir seycik olmaz kiymete biner özlersiniz b birbirinizi çok çok... Bebis dogunca sizde balayı yaparsınız
evet canim cok haklisin komsumux 28 yil cocugu olmadi vetup bebek yapti tuttu ikiaylik kaybetti sonrasinda baska tedavi gordu tamamen bitkidel yiyip ictikletini doktor kontrolunde yaptilar kari koca ve dogal yolla cocuklari oldu buyazin dogdu rabbimin mucizesiHayirlisi olsun canim kismetde yokmus belkide bebisin kendiliyinden gelecek cok var oyle mucizeler ins ALLAH seninde mucizen olur tez bir zamanda rabbim sanada bana da tum isteyenlere bebis nasip eder uzulme sakin hayirlisi boyleymis ins ALLAH her sey guzel olucak
canim 18 olacakti yanlislik olmus yirmisekiz yaxmisimHayirlisi olsun canim kismetde yokmus belkide bebisin kendiliyinden gelecek cok var oyle mucizeler ins ALLAH seninde mucizen olur tez bir zamanda rabbim sanada bana da tum isteyenlere bebis nasip eder uzulme sakin hayirlisi boyleymis ins ALLAH her sey guzel olucak
var oyle mucizeler ben okuyorum kk da isnanin tuyleri urperiyorevet canim cok haklisin komsumux 28 yil cocugu olmadi vetup bebek yapti tuttu ikiaylik kaybetti sonrasinda baska tedavi gordu tamamen bitkidel yiyip ictikletini doktor kontrolunde yaptilar kari koca ve dogal yolla cocuklari oldu buyazin dogdu rabbimin mucizesi
hayırlısı olsun canım inşallah bebiş vardırkızlar iyi akşamlar bi bakınayım dedim yeni hamişimiizi tebrik ediyorum inş. sağlıkla gelir bebişi :)
benim de bugünde gelmedi kırmızılar bakalım yarın gelir sanırımeger yarında gelmezse umutlanmaya başlıycam artık :) göğüs şiişkinliğinden dolayı umutlanamıyorum pek her ay regl öncesi olur böyle
inş. canım ama öyle hissedemiyorum nedensehayırlısı olsun canım inşallah bebiş vardır
olsun tatlım hayırlı zamanda olur inşallah diyerek dua etmekten başka çare yok benim bu aydan geçti ama sende vardır inşaallah şekerinş. canım ama öyle hissedemiyorum nedenseama inş. şaşırtır beni bebişim varsa
Allah razi olsun canimcanim okudum ve yeni gordum mj basiniz sagolsun allah rahmet eylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?