2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

canim bidakine insallah olacak dinlen iyi dusunmussun saglikli yumurtalar olusana kadar bekle incir kuru folik asit gerekeni yap insallahhh bebislerin olacak allahimizin izniyle

canim esinnin destek olmasi icin birde sunu dene goxunu kapat ve bir umit ivinden gelerek yaparsan sunu soyle YETIS YA FAKI AHMET DEvebunu tekrar tekrar ivindrn grlerek de mutlaka derfine care olacak ben inaniyorum ve bunu da yaptim basimim sikistigi anda o sikinyidan kurtuldum ve cocuk meselesini esinle konusmadan once LA HAVLE VELA KUVVETE ILLA BILLAYIY ALEYYUL AZIM BOL BOL CEK insallah cevabi iyi olacak bende sana bugece bunlari cekecegim hayirli haberlerini bekliyorummm

Cnm eşim çocuk istemiyorum demiyo zaten.4 aydır korunmuyoruz hamile kalamayınca ben sitres yaptım neden olmuyo diye oda olur daha niye sitres yapıyosun kendine dedi Allah verecek olduktan sonra verir zaten dedi.öyle dediginden beri konusunu etmiyorum bende.Tek başıma çare arıyorum kafamdaki çocuk sorularıma.

kizlarr nasilsiniz.? Ben cok uzgunum kardesimdedigim dostumun annesi vefat etti birazdan yas evine gidicez hepinizden birer fatiha ve 3 ihlas okumanizi istiyorum Allah'a emanet olun canlarim..
canim okudum ve yeni gordum mj basiniz sagolsun allah rahmet eylesin

Hayirlisi olsun canim kismetde yokmus belkide bebisin kendiliyinden gelecek cok var oyle mucizeler ins ALLAH seninde mucizen olur tez bir zamanda rabbim sanada bana da tum isteyenlere bebis nasip eder uzulme sakin hayirlisi boyleymis ins ALLAH her sey guzel olucak

tatlim tsk yorumun icin tabi cnm net bir tarih olmaz aslinda hani ben tahmin ediyorum dr da dedi 1 hafta kayma olabilir diye akrabalar genelde ramazan oldugu icin soruyorlsr ya

canim rabbimize hakkimizda hayirli kilmasini dileyecegiz bizede nasip edecek insallah esimde olursa olur diyo ama bende sabirsizlandim olsun diye umitleniyorum

evet canim cok haklisin komsumux 28 yil cocugu olmadi vetup bebek yapti tuttu ikiaylik kaybetti sonrasinda baska tedavi gordu tamamen bitkidel yiyip ictikletini doktor kontrolunde yaptilar kari koca ve dogal yolla cocuklari oldu buyazin dogdu rabbimin mucizesi

canim 18 olacakti yanlislik olmus yirmisekiz yaxmisim

var oyle mucizeler ben okuyorum kk da isnanin tuyleri urperiyor
ins ALLAH herkesin mucizesi gelir tez bir zamanda

ABCDEFCD canim benim masallah cok sevindim Allahim insallah kucagina almayi buyutmeyi de nasip eder saglikla. kendine cok dikkat et ve ilk ayinda coook coook mutlu ol :: cunku gelecek ay yorgun bitkin bulantili olursun bebiside senide optum cok mutlu oldum gercekten

kızlar iyi akşamlar bi bakınayım dedim yeni hamişimiizi tebrik ediyorum inş. sağlıkla gelir bebişi :)

benim de bugünde gelmedi kırmızılar bakalım yarın gelir sanırım eger yarında gelmezse umutlanmaya başlıycam artık :) göğüs şiişkinliğinden dolayı umutlanamıyorum pek her ay regl öncesi olur böyle

hayırlısı olsun canım inşallah bebiş vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…