2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

canım üzüldüm ama bundada bi hayr vardır Allahım sana da en kısa zmanda evlat nasip etsin inşallah

Kızlar yumurta çatladıktan sonra döllenme olmazsa 14 gün sonunda adet mi oluyoruz yani 10 gün veya 20 gün sonra da olabilir mi

kızlar ben bu ay çörek otu bal tarçın kullanak istiyorum adetin ikinci günü başlanıyo tazemi hazırlamalıyı yoksa buzdolapta yapıp sakladığı var onu yesem olurmu ya buzdolaptaki ziyan olmasa yafff geçen ay kist var die başlayaamamıştım bu ay yok bişi kullanak istiyom ama daha önce kullanan biri varsa bana akıl versin

üzülmek yok durmak yok çalışmalara ara verdik diye düşünüyoruz
Bu ay kafam rahat olsun diye oyle takip makip yapmadim normalde iki gun gecerdi gecen ay yumurtlama 5 gun gec oldu 5 gun de kimyasal gebelikten gecikti 10 gun gec oldum Allah ima binlerce şükür gecikmedi bir gün bile hiic uzulmedim bi gram bile yoksa erken gelsin diye cok istedim çünkü

CaNim taze çekilmiş olmasi gerekiyor corek otunun evdekini börek yap

Bende bu ay yapmıştım 6 gün erken adet oldum

CaNim taze çekilmiş olmasi gerekiyor corek otunun evdekini börek yap
çörek otlu ballı tarçınlı börek tarifi mii :) kızz geçen ay kullanıcaktım ayy kist olunca kullanamadım taze taze hazırlamıştım güzelce cam kavanoza koydum sakladım neyse arada yiyim o zaman yenisini hazırlıyım bari adet olursam bakalım

ben ilk hamileliğimde de bu kürü uygulamıştım iyi sonuç almıştım bakalım hayıırlısı olacak inşallahh :)
İnşallah canım ben bu ayda yapmayı düşünüyorum bugün adetimin ilk günüydü yarın sabah başlıycam yapmaya umutluyum bende önceden yumurtamın çatladığını anlayamazdım bu ay bu kür sayesinde anladım

Hee bir ay olmuş bilemedim şimdi bak ne yapalım tazesini yap madem dedigin gibi

Canım bu yolda pes etme vazgeçme lüksüne sahip değiliz, tabiiki arada düşebiliriz ama Rabbim den ısrarla istemeliyiz, bu arada artık elimizden ne geliyorsa ne kadar geliyor ise çabalamalıyız,eşinin yerine koydum kendimi bir erkek olarak çekilebilir hatta korkabilir anlarım,ama eşine eşinin göz yaşlarına kayıtsız kalamaz,bildiğim kadarıyla yanılıyorsam lütfen düzelt enfeksiyon dışında bir sıkıntın yok, bir kaç ay daha deneyip aşılama deneyebilirsiniz belki vakit kaybı olmaması açısından diyorum, etrafında eşini ikna edecek birileri vardır aklı başında, kendini psikolojini yıpratma sağlıklı çalışan hormonlarını bozma, bu bazılarımız için uzun ve zor bir yol,Rabbim yardımcın olsun..

Hee bir ay olmuş bilemedim şimdi bak ne yapalım tazesini yap madem dedigin gibi
ayy kızz bala acıyorum 10 yemek kaşıgı bal ziyan olacak diye yoksa tazesini yaparım zor diil de hayırlısı yaaa yumoşumu çok geliştirmişti çok güzel olmuştu tekrar yumoş takibiyle başlıyım dedimde bakalımm öfff

evet faydalı benim yumoş ölee güselmişki ikikez kendi içinde bölünüp tek yumurta ikizi oluştu ama ikisine yetemedim malesef biri gelişeeyince kaybettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…