canım üzüldüm ama bundada bi hayr vardır Allahım sana da en kısa zmanda evlat nasip etsin inşallahCanlarım beni merak etmişsiniz, çok teşekkürler sağolun
Sizlere iyi bir haberim yok, olmamış tutunamamış, nasibimde yokmuş, kısmet değilmiş, @ABCDEFCD yi etkilemiym diye dün akşam yazmadım zaten yazacak halim gücümde yoktu,tekrar deniycem ancak mart a kadar süre verdim kendime vücut dinlenecek o kadar hormon iğnesinden sonra, hepinizi seviyorum, sağolun.... Allah bu yolda yardımcımız olsun
Kızlar benim sevimsiz an itibariyle gelmiş bulunmakta
Bu ay kafam rahat olsun diye oyle takip makip yapmadim normalde iki gun gecerdi gecen ay yumurtlama 5 gun gec oldu 5 gun de kimyasal gebelikten gecikti 10 gun gec oldum Allah ima binlerce şükür gecikmedi bir gün bile hiic uzulmedim bi gram bile yoksa erken gelsin diye cok istedim çünküüzülmek yok durmak yok çalışmalara ara verdik diye düşünüyoruz
kızlar ben bu ay çörek otu bal tarçın kullanak istiyorum adetin ikinci günü başlanıyo tazemi hazırlamalıyı yoksa buzdolapta yapıp sakladığı var onu yesem olurmu yabuzdolaptaki ziyan olmasa yafff geçen ay kist var die başlayaamamıştım bu ay yok bişi kullanak istiyom ama daha önce kullanan biri varsa bana akıl versin
14 gün sonra tatlımKızlar yumurta çatladıktan sonra döllenme olmazsa 14 gün sonunda adet mi oluyoruz yani 10 gün veya 20 gün sonra da olabilir mi
AynenHayırlısı olsun canım benim. Önümüzdeki maçlara bakmaya devam edecez
Bende bu ay yapmıştım 6 gün erken adet oldumkızlar ben bu ay çörek otu bal tarçın kullanak istiyorum adetin ikinci günü başlanıyo tazemi hazırlamalıyı yoksa buzdolapta yapıp sakladığı var onu yesem olurmu yabuzdolaptaki ziyan olmasa yafff geçen ay kist var die başlayaamamıştım bu ay yok bişi kullanak istiyom ama daha önce kullanan biri varsa bana akıl versin
ben ilk hamileliğimde de bu kürü uygulamıştım iyi sonuç almıştım bakalım hayıırlısı olacak inşallahh :)Bende bu ay yapmıştım 6 gün erken adet oldum
çörek otlu ballı tarçınlı börek tarifi mii :) kızz geçen ay kullanıcaktım ayy kist olunca kullanamadımCaNim taze çekilmiş olmasi gerekiyor corek otununevdekini börek yap
İnşallah canım ben bu ayda yapmayı düşünüyorum bugün adetimin ilk günüydü yarın sabah başlıycam yapmaya umutluyum bende önceden yumurtamın çatladığını anlayamazdım bu ay bu kür sayesinde anladımben ilk hamileliğimde de bu kürü uygulamıştım iyi sonuç almıştım bakalım hayıırlısı olacak inşallahh :)
Heeçörek otlu ballı tarçınlı börek tarifi mii :) kızz geçen ay kullanıcaktım ayy kist olunca kullanamadımtaze taze hazırlamıştım güzelce cam kavanoza koydum sakladım neyse arada yiyim o zaman yenisini hazırlıyım bari adet olursam bakalım
Canım bu yolda pes etme vazgeçme lüksüne sahip değiliz, tabiiki arada düşebiliriz ama Rabbim den ısrarla istemeliyiz, bu arada artık elimizden ne geliyorsa ne kadar geliyor ise çabalamalıyız,eşinin yerine koydum kendimi bir erkek olarak çekilebilir hatta korkabilir anlarım,ama eşine eşinin göz yaşlarına kayıtsız kalamaz,bildiğim kadarıyla yanılıyorsam lütfen düzelt enfeksiyon dışında bir sıkıntın yok, bir kaç ay daha deneyip aşılama deneyebilirsiniz belki vakit kaybı olmaması açısından diyorum, etrafında eşini ikna edecek birileri vardır aklı başında, kendini psikolojini yıpratma sağlıklı çalışan hormonlarını bozma, bu bazılarımız için uzun ve zor bir yol,Rabbim yardımcın olsun..Üzülme cnm bu günlerde geçecek inşaallah.Senin en azından kocan yanında seni destekliyo.Ben tek başıma mücadele ediyorum kocam lafını bile ettirmiyo erken oldugnu çok abarttıgmı falan söylüylacağı varsa olur zaten diyo Allah vermiycekse ne yapsan boş zaten diyo.Tek başıma hiçbiryere varamıyorum ve çırpınıp duruyorum kendine bişey çaktırmadan uğraşıyorum ama boşşşş.Zaten yaşım 37 sallayacak zamanım yok biliyorum.Morelim çok bozuk bu akşam
ayy kızz bala acıyorum 10 yemek kaşıgı bal ziyan olacak diye yoksa tazesini yaparım zor diil de hayırlısı yaaa yumoşumu çok geliştirmişti çok güzel olmuştu tekrar yumoş takibiyle başlıyım dedimde bakalımm öfffHeebir ay olmuş bilemedim şimdi bak ne yapalım tazesini yap madem dedigin gibi
Sağol elifim Allah razı olsun, üzülmemek elde olsa..Canim Rabbimin vardir bir bildigi uzme kendini insaAllah sanada hayirli saglikli bir evlat nasip edecektir
evet faydalı benim yumoş ölee güselmişki ikikez kendi içinde bölünüp tek yumurta ikizi oluştu ama ikisine yetemedim malesefİnşallah canım ben bu ayda yapmayı düşünüyorum bugün adetimin ilk günüydü yarın sabah başlıycam yapmaya umutluyum bende önceden yumurtamın çatladığını anlayamazdım bu ay bu kür sayesinde anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?