ben adım kadar eminim :))
yapalım mı yarın sabah @elisa bende rahatlıyorum çünkü yum günlerinin hiç birinde ilişki olmamış düşünebiliyor musunuz ne bekleyebilirim ki o yüzden yapalım gitsin de bari psikolojik olarak atıyım :))
hahahahbz gecen evlılık yıldonumunde kv de kaldık onlar yok tabii köydeler benm gecelıgı arıyorum yok alla alla nereye gıder ertesı gun esıme dedım kiii eyvahhh kesın yattıgmz yerde araya dustu kesın bosver kalsın dıyo delımısın annenler gelır gelmz temızlık yaparlar gecelıgıde gorurlerse cok ayıp olur rezıl oluruz hemen annenlere donuyoruz dedım bid dedım ki baban annene gıydırttırır :):):):)
ama sora beni kocama şikayet edio kocam da sen annemi takmıomusun dio o öyle diince üzülüorum sonuçta annesi sence napim eşime de annenşöle böle demek istemiorum :)
Hayırlısı olsun canım ne dıyelım benım ıcın hangısında ne kadar emınsın :)
oleeeeey bu topigin ilk hamısı sen cıkacaksın senı umıtlendırmek ıstemıyrm ama gogus acısını ben yasamıstım sankı gogus uclarım yanmıs gıbı acıyodu dusta su bıle degdıgınde acıyodu tarf ettıgın acıda boyle sanırım o yuzden senden umıtlıyım :)Tamma canlar sızımı kıracagım sabah yapıyoruzzzzzzzzzzz :)
kendim için olumsuzda eminim senin için göğüs ucu acısı olmasa bilemiyorum derdim de göğüs ucu acısı ihç yaşamadım büyük bir belirti benim için sende bunun olması ama kısmet nasip :)
oleeeeey bu topigin ilk hamısı sen cıkacaksın senı umıtlendırmek ıstemıyrm ama gogus acısını ben yasamıstım sankı gogus uclarım yanmıs gıbı acıyodu dusta su bıle degdıgınde acıyodu tarf ettıgın acıda boyle sanırım o yuzden senden umıtlıyım :)
ya ne kadar cabuk fıkrın degısıyo sekerım :)Hayırlısııı bebegımmmmmmmm kuzum ya sız testınızı yapın ben cesaret edemıyorum bekleyecegım en azından yarını atlatmak ıstıyorum :)
Elisa ve Kaygılı test mi yapıyosunuz yarın bakiim
ya ne kadar cabuk fıkrın degısıyo sekerım :)
ayyy canım sağolasın nası söylediğin çok önemli bakalım bizde işe yarayacak mı neler olcak :)aaa eşinde annemi takmıyo musun diyor canım bazı şeylerde dinle inatla her dediğini yapmam modunda gözükme ama evin düzeni kişisel şeylerle ilgili eşine bende deneyimlemek istiyorum kendime göre yapmak istiyorum yanlışta olsa yaşayarak öğrenmek istiyorum annene yok olmaz deyip kıramıyorum bende dinliyorum ama istediğimi yapıyorum diyeceksin :)
kuzum negatfı görsende önumzde ay cok bılıyorum bıraz uzulcz ama snra yenı umutlarımz yesercek:)Yaaaa kuzum bır an heveslenıyorum tamam dıyorum ama sonra heyecan korku cesaret edemıyorum yarın adet olursam en azından negatıfı gormemıs olurum dıyorum :)
Canim bugunde hasta olmadim galiba hamileyim heyecanliyimaynen bir defa girince kolay kolay çıkılmıyo bnde aynı durumdayım
Valla canım blummm kaygılı yapalım dıyoruz ama ben cesaret edemıyorum kesın karar veremedım en azından yarını bır atlatayım dıyoum
Elisa ve Kaygılı test mi yapıyosunuz yarın bakiim
Hayırlısııı bebegımmmmmmmm kuzum ya sız testınızı yapın ben cesaret edemıyorum bekleyecegım en azından yarını atlatmak ıstıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?