- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
Artık elden ne gelirse zararı olmaması şartıyla yapıcam, inşallah inşallahcanim bidakine insallah olacak dinlen iyi dusunmussun saglikli yumurtalar olusana kadar bekle incir kuru folik asit gerekeni yap insallahhh bebislerin olacak allahimizin izniyle
Hayırlısı canım, Allah ol derse olsun ister tedaviyle ister doğal,Rabbim sağlıklı bir şekilde versinde inşallah, artık nasip ne zaman ise.Hayirlisi olsun canim kismetde yokmus belkide bebisin kendiliyinden gelecek cok var oyle mucizeler ins ALLAH seninde mucizen olur tez bir zamanda rabbim sanada bana da tum isteyenlere bebis nasip eder uzulme sakin hayirlisi boyleymis ins ALLAH her sey guzel olucak
Ama bal bozulmaz ki aslinda eger bozulacak olsa karisim hergun taze yapin denilirdi dimi sanki bana öyle geldiayy kızz bala acıyorum 10 yemek kaşıgı bal ziyan olacak diye yoksa tazesini yaparım zor diil de hayırlısı yaaa yumoşumu çok geliştirmişti çok güzel olmuştu tekrar yumoş takibiyle başlıyım dedimde bakalımm öfff
Sağol canım, Aminnnn inşallah, herşeyin hayırlısıcanım üzüldüm ama bundada bi hayr vardır Allahım sana da en kısa zmanda evlat nasip etsin inşallah
evet kızz ben onu yıycem ziyan edemem ayy günahhAma bal bozulmaz ki aslinda eger bozulacak olsa karisim hergun taze yapin denilirdi dimi sanki bana öyle geldi
Doktora gidecegim klomen verirse zorlanmasin yumoslarevet kızz ben onu yıycem ziyan edemem ayy günahhçok çok 1 ay daha kaybederim yani zehitlenecek değilim yaa dimi :) sende yarın başla kızzz adet olmuşsun mademm 2. günden 12. güne başla yapp
İkisini de mi kaybettinevet faydalı benim yumoş ölee güselmişki ikikez kendi içinde bölünüp tek yumurta ikizi oluştu ama ikisine yetemedim malesefbiri gelişeeyince kaybettim
biri yaşıyodu kalp atışı vardı diğerinin durmuştu 1 hafta sonrasında diğerininkininde durmasına sebep oldu ve kürtajla alındı evet çift yumurta ikizi olsaydı alma şansları olurduda tek kese içinde olunca ayrılmaları mümkün olmadıııİkisini de mi kaybettin
bende kullanıcam büyük ihtimal klomen zaten dr kontrolunde olcaksın kuzum çok çok erken çatlatıcaklar ama sen bilirsin tatlım kullanma ayy kolmen bende bu ay kullanıcam çok heycanlıyım adet olabilirsemm tabiiDoktora gidecegim klomen verirse zorlanmasin yumoslar
Anladım canım çok üzüldüm inş en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir gebelik geçirip kucağına alırsın bebişlerinibiri yaşıyodu kalp atışı vardı diğerinin durmuştu 1 hafta sonrasında diğerininkininde durmasına sebep oldu ve kürtajla alındı evet çift yumurta ikizi olsaydı alma şansları olurduda tek kese içinde olunca ayrılmaları mümkün olmadııı
inşallahh bitanemm inşallah eylülden beri bekliyorummAnladım canım çok üzüldüm inş en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir gebelik geçirip kucağına alırsın bebişlerini
Benim de kafam karisik yaaaaaabende kullanıcam büyük ihtimal klomen zaten dr kontrolunde olcaksın kuzum çok çok erken çatlatıcaklar ama sen bilirsin tatlım kullanma ayy kolmen bende bu ay kullanıcam çok heycanlıyım adet olabilirsemm tabii
Bende eylülden beridir bekliyoruminşallahh bitanemm inşallah eylülden beri bekliyorumminşallah en kısa zamanda gelir meleklerimizzz inşallahhh
ayy tırsıorum kist felan yapıo diyolar felan fistan ama sende bende aklını bulandırmayalım tek yapacağımız şey rahat olmak kafa rahattt bebeğe odaklanmadan farklı hobiler bulcaz mesela ben ingilizce çalışmaya başlıycamm atkı felan örerim herhaldeeBenim de kafam karisik yaaaaaa
sen 4 aydırmı deniyosun canım ? kaç yıllık evlisinn ? hiç hamiş kaldınmı ? ayy çok sordum gece geceBende eylülden beridir bekliyorum
Nedense korkum yok kiz senin de olmasin benim sıkıntim adetin üçüncü günü doktora sira bulamamamayy tırsıorum kist felan yapıo diyolar felan fistan ama sende bende aklını bulandırmayalım tek yapacağımız şey rahat olmak kafa rahattt bebeğe odaklanmadan farklı hobiler bulcaz mesela ben ingilizce çalışmaya başlıycamm atkı felan örerim herhaldee
randevu alabilirdin kuzum devlete mi gidion ?Nedense korkum yok kiz senin de olmasin benim sıkıntim adetin üçüncü günü doktora sira bulamamam
Eylülün yirmi beşinde bıraktım korunmayı 3 yıldır evliyim hiç hamile kalmadım aralık üçüncü denemsen 4 aydırmı deniyosun canım ? kaç yıllık evlisinn ? hiç hamiş kaldınmı ? ayy çok sordum gece gece
aaa zaten yeni başlamışsın kuzum sen çalışmaya ben yeni evlisin yada kürtaj sonrası yeni başladın sandım kusura bakma canımEylülün yirmi beşinde bıraktım korunmayı 3 yıldır evliyim hiç hamile kalmadım aralık üçüncü denem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?