2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Hayırlısı canım, Allah ol derse olsun ister tedaviyle ister doğal,Rabbim sağlıklı bir şekilde versinde inşallah, artık nasip ne zaman ise.

Ama bal bozulmaz ki aslinda eger bozulacak olsa karisim hergun taze yapin denilirdi dimi sanki bana öyle geldi

Ama bal bozulmaz ki aslinda eger bozulacak olsa karisim hergun taze yapin denilirdi dimi sanki bana öyle geldi
evet kızz ben onu yıycem ziyan edemem ayy günahh çok çok 1 ay daha kaybederim yani zehitlenecek değilim yaa dimi :) sende yarın başla kızzz adet olmuşsun mademm 2. günden 12. güne başla yapp

evet kızz ben onu yıycem ziyan edemem ayy günahh çok çok 1 ay daha kaybederim yani zehitlenecek değilim yaa dimi :) sende yarın başla kızzz adet olmuşsun mademm 2. günden 12. güne başla yapp
Doktora gidecegim klomen verirse zorlanmasin yumoslar

İkisini de mi kaybettin
biri yaşıyodu kalp atışı vardı diğerinin durmuştu 1 hafta sonrasında diğerininkininde durmasına sebep oldu ve kürtajla alındı evet çift yumurta ikizi olsaydı alma şansları olurduda tek kese içinde olunca ayrılmaları mümkün olmadııı

Doktora gidecegim klomen verirse zorlanmasin yumoslar
bende kullanıcam büyük ihtimal klomen zaten dr kontrolunde olcaksın kuzum çok çok erken çatlatıcaklar ama sen bilirsin tatlım kullanma ayy kolmen bende bu ay kullanıcam çok heycanlıyım adet olabilirsemm tabii

Akil verin kizlar doktor üçüncü günü gel dedi ama ben çarşambaya buldum randevu baska doktordan mi alayim besinci gun gec mi olur

Anladım canım çok üzüldüm inş en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir gebelik geçirip kucağına alırsın bebişlerini

bende kullanıcam büyük ihtimal klomen zaten dr kontrolunde olcaksın kuzum çok çok erken çatlatıcaklar ama sen bilirsin tatlım kullanma ayy kolmen bende bu ay kullanıcam çok heycanlıyım adet olabilirsemm tabii
Benim de kafam karisik yaaaaaa

Benim de kafam karisik yaaaaaa
ayy tırsıorum kist felan yapıo diyolar felan fistan ama sende bende aklını bulandırmayalım tek yapacağımız şey rahat olmak kafa rahattt bebeğe odaklanmadan farklı hobiler bulcaz mesela ben ingilizce çalışmaya başlıycamm atkı felan örerim herhaldee

Nedense korkum yok kiz senin de olmasin benim sıkıntim adetin üçüncü günü doktora sira bulamamam

sen 4 aydırmı deniyosun canım ? kaç yıllık evlisinn ? hiç hamiş kaldınmı ? ayy çok sordum gece gece
Eylülün yirmi beşinde bıraktım korunmayı 3 yıldır evliyim hiç hamile kalmadım aralık üçüncü denem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…