2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Hergun hastanede olmuyor gsliba adam benim adetim gecikir normalde ilk defa tam gününde geldi ozele gidiyordum bi faydasinj gormedim bu doktor devlette
mhrs siteye gir izinliysede çıkıo ordan izinli die randevu listesinde çıkmıo ismi bi dene bakim

aaa zaten yeni başlamışsın kuzum sen çalışmaya ben yeni evlisin yada kürtaj sonrası yeni başladın sandım kusura bakma canım
Önemli değil canım korunmayı bıraktıktan 2 gün sonra doktora gitti gebelik öncesi genel bir muayene için. Rahim ve yumurtalıklar temiz dedi smear testi de temiz çıktı rahim ağzında hafif bir iltihap var dedi ilaç verdi ama ben kullanmadım hamileliği geciktirmesin diye

ne güsel herşey yolundaymış tertemizmiş ohh misssss olacak inşallahh

Cnm söylediklerine katılıyorum.Ben ilk evliligimde çocuk meselesinden çok kötü günler yaşadım.Resmen evlendigim ilk günden piskolojik baskı yaşadım eski eşimin annesi ve kendisi tarafından.3 aylık evliydim doktora gidip ağladım 10 yıldır çocugum olmuyormuş gibi okadar piskolojimi harab ettiler yani.ki ben evlenmeden önce 2 yıl çocuk istemiyorum evlilige alışmam lazım önce diyodum.evlendim agızları durmadı çocuk çocuk diye kısırsın dediler ilk önce.kaynana seninki olursa benimkide olur dedi.okadar ağır konuştular.Düşün 3 aylık evliykende doktora ağlıyorum çocugum olsun diye.6 buçuk aylık evliykende hamile kaldım hemde ikiz.çok kötü bir evlilikti ayrılma kararı almıştım kürtaj oldum ayrılınca.Şuanki eşim çocuk konusunda bana yaşatılan acıyı biliyo o yüzdende olursa olur diyo konusunu bile açmıyo ben açıncada kapatıyo

Cnm iltihap varsa ilacını mutlaka kullan çünkü enfeksiyon spermleri öldürüyomuş hamile kalsan bile düşük olur drmişti benim doktorum

Hayret bişey ya ne insanlar var

canım yaaa ne kadar kötü şeyler yaşamıssın senn okudum tüylerim diken diken oldu yaa inşallah tez zamanda Allahım nasip etsin sana inşallah en kısa zamanda eşininde anlayışlı davranması ne güzel çok sevindim ya

Eşim olmazsa dünyanın sonumu benim bebegim sensin diyodu ilk zamanlar.Ama ben duramıyorum bebek gördüğümde içim gidiyo çok seviyorum çocukları 37 yaşındayım ve eşimde 42 yaşında oda çocukları çok seviyo ikimizinde ikinci baharı ve baharımızı çiçeklerle geçirmek istiyorum.

Mevlam güzel gönlüne göre versin inşallah canim

Cnm iltihap varsa ilacını mutlaka kullan çünkü enfeksiyon spermleri öldürüyomuş hamile kalsan bile düşük olur drmişti benim doktorum
Evet bende öyle düşündüğüm için hemen doktora sordum gebeliğe engel mi dedim o da hayır zaten hamile kalırsan hamilelikle birlikte gider demişti bende o yüzden almadım ilaçları

geçireceksiniz yaa öncelikle buna inanman gerekiyo benim halan 42 yaşında 4.kez anne oldu yani ispatlı gerçek sende yumoş olduğu sürece sorun yok tatlım bence inan ve dualarını eksik etme öle hemencik pes etmek yok :)

Oradan baktım zaten tatlım başka doktora aldım bende napim
iyi etmişsin kuzum bende ilk hep devlete gittim çokta seviyorum doktorcuğumu ama çok yoğun ve sorun yok sende eşin amelyat olsun o zaman olmazsa stres yapalım deyince bende özelde aldım soluğu mecburen

evet kızz ben onu yıycem ziyan edemem ayy günahh çok çok 1 ay daha kaybederim yani zehitlenecek değilim yaa dimi :) sende yarın başla kızzz adet olmuşsun mademm 2. günden 12. güne başla yapp
Canım bende yapmak istiyorum ama kürler hakkında hiç bilgim yok soğan kürü ve balçörekotu kürü arasındaki fark ne benim ihtiyacım olan hangisi bilmiyorum kürtaj olalı 3 ay oldu bugün adetimin 2.günü evimde bal toz tarçın ve bikaç ay önce aldığım top çörekotu var naıl yapıcam kullanıcam tarif edebilir misin?

kızlar herkese günaydınn... ben bir haftadır giremedim. yazılanlarda o kadar çoktuki okuyamadım. çok çok kötü bir hafta geçirdim. bir haftadır ağlıyorum ağla ağla içim çıktı. işyerinde sorunlar çıktı. malum özel sektör arkadaşlarda çok güzel üstüme geldiler. bulunduğum bölümde yöneticiydim yöneticiliği bıraktım. bırakınca da eski tempoya deli gibi çalışmaya akşama kadar ayakta durma moduna geri döndüm. bi haftada bi deri bi kemiğe döndüm. sigaralar kahveler.... çok kötüydü. ve daha da kötüsü geçen hafta cumartesi de çalışmalar bitmek zorunda kaldı. bu hafta boşa gitti bat 17si. inşallah önceki çalışmalar bi işe yarar da bebeğim gelir ona çok ihtiyacım var şu anda tek isteğim bu Rabbim biliyo...

Canım çook fazla sitres altında kalmışsın. Kafandan atmaya çalış herşeyi. Gerçi hala aynı şeyleri yaşiyosan zor tabi ama bu şekilde sağlıklı bir gebelikte yaşayamazsın. Kendine de onada güzel bir ortam hazırlaman lazım sana çabucak gelmesi için. Bilmiyorum nasıl yaparsın ama lütfen uzaklaş sana yaşatılan bu sitresten. Çok fazla yıpratma kendine. Seni senden başkası düşünmez bunu asla unutma. Eğer geldiyse bebeğin inşallah gelmiştir inada çok yorma kafanı ki rahat gelsin. Ona sığınırsın atlatırsın inşallah

Canım iyi yapmışsın. Çünkü 3. Günü önemli. Ne var ne yok o gün görünüyo. Ona göre de bişeylere başlıyo doktor. Hani ilaç falan verecekse o gün başlanıyo. Geciktirmediğin iyi olmuş...
Oradan baktım zaten tatlım başka doktora aldım bende napim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…