Canim çokta önemli değil o . Dördüncü günde olur hormon testi yapıcaktir.Aynende doktor üçüncü günü gel dedi en erken randevu çarşamba günü ne yapayım ben
Canım sizi merak ediyordum bende çok üzüldüm senin bebeğin tutunamayinca inşallah tüp e tekrar gerek kalmadan hamile olursun. Hiçbir sözüm teselli etmez seni hakkında hayırlısı olsun.Canlarım beni merak etmişsiniz, çok teşekkürler sağolun
Sizlere iyi bir haberim yok, olmamış tutunamamış, nasibimde yokmuş, kısmet değilmiş,ABCDEFCD yi etkilemiym diye dün akşam yazmadım zaten yazacak halim gücümde yoktu,tekrar deniycem ancak mart a kadar süre verdim kendime vücut dinlenecek o kadar hormon iğnesinden sonra, hepinizi seviyorum, sağolun.... Allah bu yolda yardımcımız olsun
Canm klomen kullancaksan kur yapma bence ikisi birden uyarip yumurtalarinin asiri gelismesine sebep olabilirkızlar ben bu ay çörek otu bal tarçın kullanak istiyorum adetin ikinci günü başlanıyo tazemi hazırlamalıyı yoksa buzdolapta yapıp sakladığı var onu yesem olurmu yabuzdolaptaki ziyan olmasa yafff geçen ay kist var die başlayaamamıştım bu ay yok bişi kullanak istiyom ama daha önce kullanan biri varsa bana akıl versin
Insallah test yapmadim hic artabilir diye insallah ouledir insallah Allah hepimizin yuzunu guldurur:)Bende kaygılıyı merak ediyorum ama o maalesef haftasonları giremiyo canım. Yarın girer bakar merak etme. İnşallah seninde lekelenmelerin bebiştendir
Ucuncu gune baska Doktora aldim hem beklemem dedim :)Canim çokta önemli değil o . Dördüncü günde olur hormon testi yapıcaktir.
Bu gece bile uyuyamadim heyecandan bekleyemezdim besinci gunu zaten simdi var safaga 26 saat :)Canım iyi yapmışsın. Çünkü 3. Günü önemli. Ne var ne yok o gün görünüyo. Ona göre de bişeylere başlıyo doktor. Hani ilaç falan verecekse o gün başlanıyo. Geciktirmediğin iyi olmuş...
Benim ozeldekini cozdum ben hamile gideceksin ona baska turlu ilgilenmek istemiyor benceiyi etmişsin kuzum bende ilk hep devlete gittim çokta seviyorum doktorcuğumu ama çok yoğun ve sorun yok sende eşin amelyat olsun o zaman olmazsa stres yapalım deyince bende özelde aldım soluğu mecburen
amiiiin cnm inş testi yrn tekrr etcz hftya pzts kese görcz inş sabah da idrar testi yaptm çift çizgi görebilmk içinCanmm nasil sevindim anlatamam degerin ucarak artsin allah kucagina almayi nasip etsin canmm
cnmmm ne diyeceğimi bilemedm çok üzüldm inş tez zmnda kavusursn bebeğine ALLAH baska dert verip derman aratmasnCanlarım beni merak etmişsiniz, çok teşekkürler sağolun
Sizlere iyi bir haberim yok, olmamış tutunamamış, nasibimde yokmuş, kısmet değilmiş,ABCDEFCD yi etkilemiym diye dün akşam yazmadım zaten yazacak halim gücümde yoktu,tekrar deniycem ancak mart a kadar süre verdim kendime vücut dinlenecek o kadar hormon iğnesinden sonra, hepinizi seviyorum, sağolun.... Allah bu yolda yardımcımız olsun
Ayyy deli kiz iyi yapmissin fotosunuda paylassaydinamiiiin cnm inş testi yrn tekrr etcz hftya pzts kese görcz inş sabah da idrar testi yaptm çift çizgi görebilmk için
Bende zevkine yapacagim hamile kalinca demistim iyi yapmissinamiiiin cnm inş testi yrn tekrr etcz hftya pzts kese görcz inş sabah da idrar testi yaptm çift çizgi görebilmk için
Canım çook fazla sitres altında kalmışsın. Kafandan atmaya çalış herşeyi. Gerçi hala aynı şeyleri yaşiyosan zor tabi ama bu şekilde sağlıklı bir gebelikte yaşayamazsın. Kendine de onada güzel bir ortam hazırlaman lazım sana çabucak gelmesi için. Bilmiyorum nasıl yaparsın ama lütfen uzaklaş sana yaşatılan bu sitresten. Çok fazla yıpratma kendine. Seni senden başkası düşünmez bunu asla unutma. Eğer geldiyse bebeğin inşallah gelmiştir inada çok yorma kafanı ki rahat gelsin. Ona sığınırsın atlatırsın inşallah
Çok iyi yapmışsın...elifimin dediği gibi paylaşsaydin bizde goreliiim bu güzel ikinci çizgiyi hehe :)amiiiin cnm inş testi yrn tekrr etcz hftya pzts kese görcz inş sabah da idrar testi yaptm çift çizgi görebilmk için
İnsaAllaah canimm...daha da yukselsin :)Gunaydin kizlar benim ates 35.9 du bugun 36.1 olmusinsallah hic dusme
çektm fotoyu da bilgisayara gönderemedm bide telden yüklemeyi deneyim olmadı usb kabloyu bulunca atarm seve seveÇok iyi yapmışsın...elifimin dediği gibi paylaşsaydin bizde goreliiim bu güzel ikinci çizgiyi hehe :)
İnsaAllaah canimm...daha da yukselsin :)
maşallah canım ya çok mutluyum senın adına :) inş. sağlıkla alırsın bebişi kucagına :)İşte testimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?