2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Canım sizi merak ediyordum bende çok üzüldüm senin bebeğin tutunamayinca inşallah tüp e tekrar gerek kalmadan hamile olursun. Hiçbir sözüm teselli etmez seni hakkında hayırlısı olsun. ABCDEFCD çok mutlu oldum canim hayırlı olsun sağlıkla al kucağına. Ben iğne asamasindayim hala bugün 4. Ignemi yaptıracağım dualarınızı eksik etmeyin öpüyorum

Canm klomen kullancaksan kur yapma bence ikisi birden uyarip yumurtalarinin asiri gelismesine sebep olabilir

Kizlar ben bu ay int. Gordugum birsey yaptim adetim bittikten 3 gun sonra ogle saatlerinde temiz bi kagida 110 tane bismillahirrahmanirrahim yazdim katladim 7 kat strec filme sardim uzerine kumas diktim ve hep uzerimde tasidim iliski anlarinda bile uzeriniz de olucak o zamanlarda elimde tuttum Allaha Sükur hamille oldugumu ogrendim doguma kadar tasiyincada Allahin izni ile bebegi korurmus tasimaya devam ediyorum. Sizde yapmak isterseniz insallah sizlerinde guzel haberler almaniza vesile olur.

Bu gece bile uyuyamadim heyecandan bekleyemezdim besinci gunu zaten simdi var safaga 26 saat :)

iyi etmişsin kuzum bende ilk hep devlete gittim çokta seviyorum doktorcuğumu ama çok yoğun ve sorun yok sende eşin amelyat olsun o zaman olmazsa stres yapalım deyince bende özelde aldım soluğu mecburen
Benim ozeldekini cozdum ben hamile gideceksin ona baska turlu ilgilenmek istemiyor bence

cnmmm ne diyeceğimi bilemedm çok üzüldm inş tez zmnda kavusursn bebeğine ALLAH baska dert verip derman aratmasn

tşk ederim cnm amin inşallah ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…